FURKAN SURESİ 74. AYET ANLAMI
"ALLAH 'ım bizlere göz aydınlatıcı eşleri (zevceleri) ve evlatları ihsan eyle ve bizi takva sahiplerine önderler kıl." (Furkan suresi 74. ayet)
Kızlar hocamız dediki; evlenmek isteyenler ve çocuk isteyenler bol bol okusun
çarşamba.....kedersiz
perşembe.....ftsedp
cuma............ipek
cumartesi......nevo
pazar............esra1989 ? bu arkadaşı tanımıyorum ama hoşgelmiş
kedersizim canııımm listeyi yukardaki gibi yaptım. uygun gördüğün gibi değiştirebilirsin...ama bu gece sende....
offff çok yalnız kaldım çoook. ne gelen var ne giden...
benim içinde uygun canım farketmez .. sanırım bu akşam sadece benim için sen yatacan çünkü ben ve dünürüm bu akşam sevda için yine yatacaz :hulya:
eşimin kuzen çağırdı pcleri bozulmuş alt kata kadar indi o gidince bende buraya geldim ama her an gelebilira.s
merhaba canlarim benim,nasilsiniz?dopigin acilmasina ne kadar sevindim bilemezsiniz.
ben hala adet olmadim,bekliyoruz iste,hayirlisi,tum evlat isteyenleri Rabbim sevindirsin,Amin.
simdi gec oldu,yarin yazarim,bu arada yeni yiliniz kutlu olsun,bu yilda hepimizin mujdelerinizi aliriz insallah,
merhaba canlarim benim,nasilsiniz?dopigin acilmasina ne kadar sevindim bilemezsiniz.
ben hala adet olmadim,bekliyoruz iste,hayirlisi,tum evlat isteyenleri Rabbim sevindirsin,Amin.
simdi gec oldu,yarin yazarim,bu arada yeni yiliniz kutlu olsun,bu yilda hepimizin mujdelerinizi aliriz insallah,
canim ya ,bilemiyorum,dr olc dediyinde 36.9 du,dun 37,bugun sabah olcdum 36.8 oldu,dr diyor 37 ve uzeri olmasi lazim.ama ben nette arastirdim,bu 100de 100 dogru cikmiyormus,yaniltici da ola bilirmis.ooooooooooffffffffffffffffff ya,nedir bilemiyorum,gah kalkiyor,gah dusuyor,termometre mi bozuk,yoksa dogru mu yapmiyorum bilemiyorum,cok sikildim ya bu belirsizlikten.hayirlisi,bekliyorum,dr dedi 2 gun de bekle,adet olmazsan gel dedi,insallah hamileyimdir,Yarabbim,her kesin yuzunu guldur bu yilda,hayirli bebisler ver,AMIN.
bugun erkencisin,yalnizmisin,yoksa esini uyutub kactinmi?seni gidi senisositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?