valla kursa gitcem inan çayı koydum fokur fokur kaynıyo gel beni demle diyo...bi kalkabilsem burdan ama napiiiimmmm yaaa sizi de her zaman bulamıyomki sositososito
kaynanam da merak ediyor,napsin,dun guya bana teselli veriyor,kendisi agliyor,
bana diyor sabirli ol,ama hic kimse benim kadar sabir gostermiyor,insallah sonumuz hayirli olur,
merhaba canım benim hoşgeldin tekrar Şenizmerhaba canlarim benim,nasilsiniz?dopigin acilmasina ne kadar sevindim bilemezsiniz.
ben hala adet olmadim,bekliyoruz iste,hayirlisi,tum evlat isteyenleri Rabbim sevindirsin,Amin.
simdi gec oldu,yarin yazarim,bu arada yeni yiliniz kutlu olsun,bu yilda hepimizin mujdelerinizi aliriz insallah,
rüyan hayırlara çıkar inş .canım benim çok saol allah razı olsun senden:Saruboceq:sıra kedersizin rüyasında....
bembeyaz bi minibüs gördüm, beyaz bebe yününden örülmüş bir bebek şakası....
vallaa yaaa çok net gördüm.
sonra orman, ormanda da üniformalı bi polis. bi tek polisi çözemedim...
kahverengi bi elbisem varmış o kadar bol ki.... daralttırıyorum hala bol, sinirleniyorum....
ve tanımadığım bir ev. biraz köy evi gibi sade çok güzel. yüksekte bişey var ya düşünüyorum düşünüyorum hatırlamıyorum. yani bi eşya.
kız kedersiz hep eşya gördüm ama güzel gördüm beyaz ve yeşil netttt.
hayır olsun canım.
:roflol: :roflol: süpürgeylmei gidyorsun:roflol: :roflol::hulya:
örgüye gidiyorum demek.....
yıldızım bazen öyle geciktiğide oluyor benimde 2_3 ay önce 10 gün gecikti dr a gittim kan tahlili için.negtaif çıktı ,ama benim dr 1 hafta sonra yine gel demişti 3_5 gün sonra adet oldum ama ...sen çok stres yatartma kendine olacağına bırak stres ve sıkıntı adeti geciktiriyor a.s
şimdi sıra sevdamın rüyasında sevdam senin için 2 gündür uyuyorum ama istediğim gibi bir rüya görmüyorum kaydirigubbakcemile3 ama dün geceki rüyam komik hemen anlatıyorum.. şimdi ben facede senin ve eşinin ismini yazıyorum şifreye gerek kalmadan senin hesabın açılıyor orda farmville diye bir oyun var (o oyunu biliyormusun) ordasenin oyununa giriyorum bişeyler ekmişsin bende kalkıp hepsini biçiyorum kaydirigubbakcemile3 rüyam böyle canım hayırdır inşş
dün gece esramıda gördüm rüyamda telefon açmış bana dertleşiyoruz ama onun telefonu telsim benim avea ben ona diyorumki çok konuşmayalım fatura kabarık gelmesinkaydirigubbakcemile3 sonra kapatmadan önce gülerek kürtçe bişeyler diyo ama ben anlamıyorum ne diyorsun diyorum o da diyorki seni seviyorum öptüm diyorum diyo kaydirigubbakcemile3
bu aralar çok komik rüyara görüyorum sanırım yaşadığım olaylarla alakalı bişey sengözlerimebaksanab
selam kizlar
bende bebek ozlemi ileyanip kavruldugum icin topige girdim ve okudum
dunyadaki en zorseylerden biri de anne olamamak
bu cok aci :gitme::sinifsinif:
ama canim senin boyle ruyalar gormen beni sasirtti
nasil yapiyorsun
bende ruyami gormek istiyorum
ama yapamiyorum
bu isin bir sirri var mi acaba
günaydın hanımlar
nevbahar canım benm bütün iyi dilkelerin güzel duaların için allah razı olsun
benim için yarın yatıyosunuz galiba cumartesi fırsat bulursam girer bakarım ne görmüşsünüz
kedersizim sende bugün yoksun demek senin yeni yılın kutlu olsun canım yeni yıl sana sağlık huzur mutluluk ve bebek getirsin
merhaba canim,aramiza hos geldin,insallah hepimiz tez bir zamanda bebislerimize kovusuruz.kedersiz arkadasim istihareye yatmis,2 rukat namaz kilip,niyetlenerek uyumus bu ruyayi gormus.
ya canim ben bilmiyorum
acaba benim icin de yatar mi
aslinda cevremde yatanlar var ama bizim cocugumuz olmadigini kimse bilmiyor soyleyemedik kimseye
birde bunu soylersek olmaz
ya keske benim icnde yatsa
ben ruyalara gercekten inanirim
merhaba canim,sana da yeni yilda mutluluklar dilerim,tedavin de hayirli ugurlu olsun,desene bir kac gune patlaticaz burayi guzel haberinle.bu arada kayinpederin vefat etmis,basin sag olsun,cok uzuldum,Allah kalanlara omur versin.kendine iyi bak ,yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?