Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kaynanam da merak ediyor,napsin,dun guya bana teselli veriyor,kendisi agliyor,
bana diyor sabirli ol,ama hic kimse benim kadar sabir gostermiyor,insallah sonumuz hayirli olur,

ayyy canımmmm evet ya sabır yapcak bişey yok. hakkımızda hayırlısı olsun inş. kan tahlili yaptır demedi mi dr. offff boşver en iyisi kandi haline bırak bi kaç gün daha.topiğimizde açık umraım en kısa zamanda hamile olduğunu ilan edersin bizde kutlamalar yaparız canımmmm.
şimdi çıkmam lazım kusuruma bakmazsan. 5 gibi gelirim inş.
kedersiz sen de laklak yapma yemek yap 5 te burda ol. ben gelince yimek yapmaya gidiyon klava:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

insallah canim insallah.ben de zaamana buraktim zaten.dr dediyinde kontrole gidicem.hakkimizda hayirlisi.optum.sen isine bak.5 gibi gorusuruz.hep dualarimdasin

merhaba canım benim hoşgeldin tekrar Şeniz
rüyan hayırlara çıkar inş .canım benim çok saol allah razı olsun senden:Saruboceq:
hep beyaz ve yeşil görmüşsün çok güzel :lepi:
:hulya:
örgüye gidiyorum demek.....
:roflol: :roflol: süpürgeylmei gidyorsun:roflol: :roflol:

yıldızım bazen öyle geciktiğide oluyor benimde 2_3 ay önce 10 gün gecikti dr a gittim kan tahlili için.negtaif çıktı ,ama benim dr 1 hafta sonra yine gel demişti 3_5 gün sonra adet oldum ama ...sen çok stres yatartma kendine olacağına bırak stres ve sıkıntı adeti geciktiriyor a.s

şimdi sıra sevdamın rüyasında sevdam senin için 2 gündür uyuyorum ama istediğim gibi bir rüya görmüyorum kaydirigubbakcemile3 ama dün geceki rüyam komik hemen anlatıyorum.. şimdi ben facede senin ve eşinin ismini yazıyorum şifreye gerek kalmadan senin hesabın açılıyor orda farmville diye bir oyun var (o oyunu biliyormusun) ordasenin oyununa giriyorum bişeyler ekmişsin bende kalkıp hepsini biçiyorum kaydirigubbakcemile3 rüyam böyle canım hayırdır inşş

dün gece esramıda gördüm rüyamda telefon açmış bana dertleşiyoruz ama onun telefonu telsim benim avea ben ona diyorumki çok konuşmayalım fatura kabarık gelmesinkaydirigubbakcemile3 sonra kapatmadan önce gülerek kürtçe bişeyler diyo ama ben anlamıyorum ne diyorsun diyorum o da diyorki seni seviyorum öptüm diyorum diyo kaydirigubbakcemile3

bu aralar çok komik rüyara görüyorum sanırım yaşadığım olaylarla alakalı bişey sengözlerimebaksanab

gunaydin canim,hani anlatmisdim sana ,benim tedaviden once oluyodu gecikmem 10gun maksimum.ama simdi 14.gun oluyor,hic bir stress falan da yapmadim.bir an ne olucaksa olsun artik istiyorum,tabii ki hayirlisi,beklemek cok zorr.

kızlar bugün neden erkenci olduğumuda söyliyim dün akşam teyzem aradı yarın sana geliyorum yaprak sarmandan istiyorum dedi onun için bugün buralara pek uğrayamıyacam kendinize iyi bakın ...YENı YILI KUTLU OLSUN yeni yılınız size ve eşinize sağlık huzur mutlulu ve sağlılı bebişler getisin

selam kizlar
bende bebek ozlemi ileyanip kavruldugum icin topige girdim ve okudum
dunyadaki en zorseylerden biri de anne olamamak
bu cok aci :gitme::sinifsinif:
ama canim senin boyle ruyalar gormen beni sasirtti
nasil yapiyorsun
bende ruyami gormek istiyorum
ama yapamiyorum
bu isin bir sirri var mi acaba

merhaba canim,aramiza hos geldin,insallah hepimiz tez bir zamanda bebislerimize kovusuruz.kedersiz arkadasim istihareye yatmis,2 rukat namaz kilip,niyetlenerek uyumus bu ruyayi gormus.

günaydın hanımlar
nevbahar canım benm bütün iyi dilkelerin güzel duaların için allah razı olsun
benim için yarın yatıyosunuz galiba cumartesi fırsat bulursam girer bakarım ne görmüşsünüz
kedersizim sende bugün yoksun demek senin yeni yılın kutlu olsun canım yeni yıl sana sağlık huzur mutluluk ve bebek getirsin

merhaba canim,sana da yeni yilda mutluluklar dilerim,tedavin de hayirli ugurlu olsun,desene bir kac gune patlaticaz burayi guzel haberinle.bu arada kayinpederin vefat etmis,basin sag olsun,cok uzuldum,Allah kalanlara omur versin.kendine iyi bak ,yorma kendini.

merhaba canim,aramiza hos geldin,insallah hepimiz tez bir zamanda bebislerimize kovusuruz.kedersiz arkadasim istihareye yatmis,2 rukat namaz kilip,niyetlenerek uyumus bu ruyayi gormus.

ya canim ben bilmiyorum
acaba benim icin de yatar mi
aslinda cevremde yatanlar var ama bizim cocugumuz olmadigini kimse bilmiyor soyleyemedik kimseye
birde bunu soylersek olmaz
ya keske benim icnde yatsa
ben ruyalara gercekten inanirim

ya canim ben bilmiyorum
acaba benim icin de yatar mi
aslinda cevremde yatanlar var ama bizim cocugumuz olmadigini kimse bilmiyor soyleyemedik kimseye
birde bunu soylersek olmaz
ya keske benim icnde yatsa
ben ruyalara gercekten inanirim

bence yatar,o kadar iyi biridir ki,hic kimseyi kirmaz,Allah onun gonlune gore versin.benimcin de yatmisdi,hem de guzel ruyalar gormustu.etrafinizdakilar cocugunuzun olmadigini neden bilmiyor?ozelse anlatma,anlarim seni.

sağol canım sizler sağolun 11 ocakta belli olucak benim durumum eğer adet olmazsam kan testi yapılacak hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…