- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sağol canım sizler sağolun 11 ocakta belli olucak benim durumum eğer adet olmazsam kan testi yapılacak hayırlısı olur inşallah
inşallah peşpeşe güzel haberler veririrzzz :Saruboceq: :Saruboceq:
öyle oluyor canım aynen bende öyleyim bende umutluyum bugün gerçi ağrım belirtim bugün hiç yok ama olsunn yeni yıl heyecanı bide
şimdi sıra sevdamın rüyasında sevdam senin için 2 gündür uyuyorum ama istediğim gibi bir rüya görmüyorum kaydirigubbakcemile3 ama dün geceki rüyam komik hemen anlatıyorum.. şimdi ben facede senin ve eşinin ismini yazıyorum şifreye gerek kalmadan senin hesabın açılıyor orda farmville diye bir oyun var (o oyunu biliyormusun) ordasenin oyununa giriyorum bişeyler ekmişsin bende kalkıp hepsini biçiyorum kaydirigubbakcemile3 rüyam böyle canım hayırdır inşş
dün gece esramıda gördüm rüyamda telefon açmış bana dertleşiyoruz ama onun telefonu telsim benim avea ben ona diyorumki çok konuşmayalım fatura kabarık gelmesinkaydirigubbakcemile3 sonra kapatmadan önce gülerek kürtçe bişeyler diyo ama ben anlamıyorum ne diyorsun diyorum o da diyorki seni seviyorum öptüm diyorum diyo kaydirigubbakcemile3
bu aralar çok komik rüyara görüyorum sanırım yaşadığım olaylarla alakalı bişey sengözlerimebaksanab
günaydın kızlar.... Yeni yıl size sağlık mutluluk huzur bereket ve şirinmi şirin bebişler nasip etsin.... 2010 da burası bebişlerle dolsun....
canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan yeni yılınızı kutlarım yeni yılda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
iyiyiz canım sen nasılsın seninde yeni yılın kutlu olsun
canım başın sağolsun kayınpederin vefat etmiş
bu arada aşılaman olmuş hayırlı olsun sonuç ne zaman belli olacak canım
sevdam canım seninde transferin gerçekleşmiş hayırlı olsun tatlım sennde güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?