Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlarrr yeni yılınızı şimdiden kutlar ailemizle sağlık mutluluk bereket huzur ve bol bol bebiş getirsin bize inş.

kedersizimmmm vallahii koptummm rüyanaaa gıı :roflol: :roflol: valla farmville de biçiyon bahçeyi öylemii hayroılsun diyelim canım benim Allah razı olsunnn canımm sağolll

umunulaybetme hoşgeldin aramıza canım inşallah yeni yıl sana da iyi gelir ve bebişine kavuşursun

öyle oluyor canım aynen bende öyleyim bende umutluyum bugün gerçi ağrım belirtim bugün hiç yok ama olsunn yeni yıl heyecanı bide

öyle oluyor canım aynen bende öyleyim bende umutluyum bugün gerçi ağrım belirtim bugün hiç yok ama olsunn yeni yıl heyecanı bide

yeni yıl inşallah buradaki bütün arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler getirsin herkesin huzur sağlık mutluluk getirsin güzel hayırlı bir yıl olsun vatanımız içinde inşallah

rüyan hayır olsun canım....bak seni ne kadar sevdiğimi başka dillerlede anlatmaya çalışmışım.. daha ne olsun....opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.... Yeni yıl size sağlık mutluluk huzur bereket ve şirinmi şirin bebişler nasip etsin.... 2010 da burası bebişlerle dolsun....

kızlar herkeslere günaydınlar....nasıllar bakalım benim canlarım...bir yılı daha geride bıraktık ...acısıyla tatlısıyla bir yıl daha..ömrümüzden giden bir yıl daha..kimilerimiz için güzel kimilerimiz aiçin se acı mutsuz bir yıl...inşallah gireceğimiz bu yeni sene hepimize uğur getirir...herkesin gönlünden geçen güzellikler gerçekleşir...dilekleri duaları kabul olur....yuvaları bebişlerle dolsun...huzurlu olsun mutlu olsun..2010 yılı kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

HERKESıN YENı YILI KUTLU OLSUN....

Kızlar bu gecekı rÜyamada gelınce sevdam ıÇın tekrar yatacaktım ama olmadı...aksılıkler yÜzÜnden...ınŞallah Öncekı gÖrdÜĞÜm rÜyayı yoralım hayır olsun deyıp gÜzel Şeyler bekleyelım...

bulutcum,etipufum,hos geldiniz,nasilsiniz?iyisinizdir umarim.yeni yilinizi kutlarim,bu yil mutluluk,huzur,hayirli bebekler getirsin insallah

Amın yıldızcıĞım amın..hepımıze hayırlı olması dıleĞıyle...bebeklerımıze kavuŞma dıleĞıyle...senınde yenı yılın kutlu olsun...

Canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan yeni yılınızı kutlarım yeni yılda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

bulutcumm olsun canın sağolsun canımm allah razı olsun kısmet değilmiş demekki rüya opuyorumnanaktan

durucum hoşgeldin canımmm nerdesinn yaa doğurdun zannettikk senii gelmeyince opuyorumnanaktan

bu arada dondurulamamış benim diğer embriyolar gelişmemiş açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu 7 embriyodan sağlıklı olmamışsa içimdede yoktur diye düşünüyorumm herşeyin hayırlısı diyip beklicez elimizden gelen birşey yok maaleseff

bu arada yoğunum bugün yılın son günü diye kaçıp gelmeye çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…