bulutcumm olsun canın sağolsun canımm allah razı olsun kısmet değilmiş demekki rüya opuyorumnanaktan
durucum hoşgeldin canımmm nerdesinn yaa doğurdun zannettikk senii gelmeyince opuyorumnanaktan
bu arada dondurulamamış benim diğer embriyolar gelişmemiş açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu 7 embriyodan sağlıklı olmamışsa içimdede yoktur diye düşünüyorumm herşeyin hayırlısı diyip beklicez elimizden gelen birşey yok maaleseff
bu arada yoğunum bugün yılın son günü diye kaçıp gelmeye çalışcam
bulutcumm olsun canın sağolsun canımm allah razı olsun kısmet değilmiş demekki rüya opuyorumnanaktan
durucum hoşgeldin canımmm nerdesinn yaa doğurdun zannettikk senii gelmeyince opuyorumnanaktan
bu arada dondurulamamış benim diğer embriyolar gelişmemiş açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu 7 embriyodan sağlıklı olmamışsa içimdede yoktur diye düşünüyorumm herşeyin hayırlısı diyip beklicez elimizden gelen birşey yok maaleseff
sağol canım aşılama 11 ocakta belli olucak
durucummm canımmm benimmm seni çok özledikk... merak ettik paşa süpriz yapıp erkenmi geldi diye... hazırlıkların bittimi... doğum ne zaman....
ooo 4-4,5 kilo muuuu kaydirigubbakcemile3 abowww tombik bir oğluş geliyo öylemi
canım taze annemiz nasıl gidiyor hamişlik bebişimiz nasıl serum yemişsin geçmiş olsun şimdi nasılsın hazırlık bitti de nst ye gidiyorum dün yine girdim cumartesi tekrar girecem bizim paşa çok hızlı kilo alıyo ben almıyoum paşa alıyooo ne yapcaz bilmem
durucum benim biraz zorlu geçiyor... 2 kg kilo kaybım var.. hiçbişey yiyemiyorum... ve çok endişeliyim bebek gelişmiyo diye... inşallah bu günleri bir atlatsamda biraz yiyebilsemde vicdanım rahatlasa...
duru hoş geldin tekrar aramıza..ooooooooo maşallah oğlun baya tombişmiş...ama korkma benim yengem 4600 gr doğurmuştu hemde normal doğumla...
canını sıkma durucum 4 kilo derler 3,5 doğar hiç belli olmuyo seninde yağlı vucuduna bağlı açıkçası tam değildir emin ol benim yeğen içinde 4 dediler 2,6 doğdu takma okadar kafana yani
kızlar benim kocişin doğum günü..01 01 doğumlu..artık 12 den sonra kutlarız..ama istiyorum ona farklı bir süpriz yapayım..az önce ellerimle yaş pasta yaptım..sizce ne yapabilirim...keşke ona dünyanın en güzel hediyesini verebilsem bebeğimi..amaaaaaaaaaa...inşallah doğum gününde değil ama ondan sonra vermek kısmet olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar benim kocişin doğum günü..01 01 doğumlu..artık 12 den sonra kutlarız..ama istiyorum ona farklı bir süpriz yapayım..az önce ellerimle yaş pasta yaptım..sizce ne yapabilirim...keşke ona dünyanın en güzel hediyesini verebilsem bebeğimi..amaaaaaaaaaa...inşallah doğum gününde değil ama ondan sonra vermek kısmet olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sevdam inşallah o kadar kilolu doğmaz yeğenin nasıl bu arada
bulutum eşinin doğum günü kutlu olsun en güzel hediyeyi vereceğin günde gelecek az kaldı canım kalbini ferah tut
canım troid yüksek çıktı tekrar kan aldılar sonuç alcaklardı bakalım ne olcak daha tedaviye başlanmadı bikaç kere test yapıyolar ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?