Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım bozma moralini hepsi aynı olacak diye bi şey yok sen kendine
çok dikkat et

durucummm canımmm benimmm seni çok özledikk... merak ettik paşa süpriz yapıp erkenmi geldi diye... hazırlıkların bittimi... doğum ne zaman....

sevdacım üzme kendini lütfen... 7 emriyo sağlıklı olmamışsa içindekilerinde olmayacağı ne malum... hiç belli olmaz canı.. bence sen sen bize güzel haberler vereceksin...

inşallahh ben yanılırımmda siz haklı çıkarsınızzz opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq: offf beklemek çok zorrr

sağol canım aşılama 11 ocakta belli olucak

hayırlısı ipeğim

yok canım doğurmadım kaydirigubbakcemile3 19 ocakta dedi doktor ama 19 ocağa kadar 4-4,5 kilo olur
sevdam karamsar düşünme bence bir yumurta bir sperm olduğu sürece herzaman şans vardır

durucummm canımmm benimmm seni çok özledikk... merak ettik paşa süpriz yapıp erkenmi geldi diye... hazırlıkların bittimi... doğum ne zaman....

canım taze annemiz nasıl gidiyor hamişlik bebişimiz nasıl serum yemişsin geçmiş olsun şimdi nasılsın hazırlık bitti de nst ye gidiyorum dün yine girdim cumartesi tekrar girecem bizim paşa çok hızlı kilo alıyo ben almıyoum paşa alıyooo ne yapcaz bilmem

ooo 4-4,5 kilo muuuu kaydirigubbakcemile3 abowww tombik bir oğluş geliyo öylemi

yaaa sevdam sorma dün 3200 dü geçen hafta 500 gr mı 1 haftada almış cumartesiden düne kadar yani 4 günde 200 gr almış diabetli oldğum içinmiş doktor normal diyo ama ben kilolu olsun istemiyorum ne yapcam bilmiyorum canım sıkkın

durucum benim biraz zorlu geçiyor... 2 kg kilo kaybım var.. hiçbişey yiyemiyorum... ve çok endişeliyim bebek gelişmiyo diye... inşallah bu günleri bir atlatsamda biraz yiyebilsemde vicdanım rahatlasa...

duru hoş geldin tekrar aramıza..ooooooooo maşallah oğlun baya tombişmiş...ama korkma benim yengem 4600 gr doğurmuştu hemde normal doğumla...

canını sıkma durucum 4 kilo derler 3,5 doğar hiç belli olmuyo seninde yağlı vucuduna bağlı açıkçası tam değildir emin ol benim yeğen içinde 4 dediler 2,6 doğdu takma okadar kafana yani

kızlar benim kocişin doğum günü..01 01 doğumlu..artık 12 den sonra kutlarız..ama istiyorum ona farklı bir süpriz yapayım..az önce ellerimle yaş pasta yaptım..sizce ne yapabilirim...keşke ona dünyanın en güzel hediyesini verebilsem bebeğimi..amaaaaaaaaaa...inşallah doğum gününde değil ama ondan sonra vermek kısmet olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

durucum benim biraz zorlu geçiyor... 2 kg kilo kaybım var.. hiçbişey yiyemiyorum... ve çok endişeliyim bebek gelişmiyo diye... inşallah bu günleri bir atlatsamda biraz yiyebilsemde vicdanım rahatlasa...

etipufum canım bende ilk aylarda yiyememiştim hatırlarsan 2-3 kilo kadar bende vermiştim bebiş senin vucudundan alacaklarını alıyo sen merak etme doktor öyle söylemişti nasılsa vitamin ilaçlarıda alıyosun zaten 4 aydan itibaren senin yediklerinden almaya başlar kafana takma tamammı canım

duru hoş geldin tekrar aramıza..ooooooooo maşallah oğlun baya tombişmiş...ama korkma benim yengem 4600 gr doğurmuştu hemde normal doğumla...

sorma bulutum diabet olduğu için kilolu ama doktor normal diyo solunumla ilgili sıkıntı olabilir birde doğduktan sonra şekeri düşebilir dedi o zamanda serum bağlanıyo dedi kontrol altına alınıyo dedi bakalım cumartesi kaç kilo olcak

canını sıkma durucum 4 kilo derler 3,5 doğar hiç belli olmuyo seninde yağlı vucuduna bağlı açıkçası tam değildir emin ol benim yeğen içinde 4 dediler 2,6 doğdu takma okadar kafana yani

sevdam inşallah o kadar kilolu doğmaz yeğenin nasıl bu arada

bulutum eşinin doğum günü kutlu olsun en güzel hediyeyi vereceğin günde gelecek az kaldı canım kalbini ferah tut

ohhhh şimdi sende bir telaş vardırrr :lepi: bizim içinde eğlen valla Şeniz kocişinle güzel bir akşam geçir...ohh bir de pasta yapmış ellerine sağlık canım.Ben burdamı başka yerdemi ne gördüm resimlerinizi abajur şeklinde yapabilirsin 4 kenarada resim koyulmuştu çok güzeldi ama zaman lazım onu yapmaya kaydirigubbakcemile5

sevdam inşallah o kadar kilolu doğmaz yeğenin nasıl bu arada

bulutum eşinin doğum günü kutlu olsun en güzel hediyeyi vereceğin günde gelecek az kaldı canım kalbini ferah tut

canım troid yüksek çıktı tekrar kan aldılar sonuç alcaklardı bakalım ne olcak daha tedaviye başlanmadı bikaç kere test yapıyolar ara ara

iyiki doğmuş nice mutlu yıllarınız olsun.... inşallah çok yakın zamanda kocişine en güzel hediyeyi vereceksin... inşallah çok az kaldı... rabbim en yakın zamanda sizlere güzel bebişler nasip etsin... evleriniz bebişlerinizle şenlensin...

inşallah inşllah..öyledir sen annesin hissedersin diyorum...dediğin gibi ocak ayında başlıyacağım tedavimde kavuşurum bebeğime......... amannnnnnnnnn kızlar bana bir duygusallık geldi..hem yazıyorum hemde ağlıyorum..gözlerim sel gibi oldu..biran düşünüp arkalara dalınca senenin içinde yaşadıklarıma bakınca...kızlar buraları seller götürüyor...senağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

NE OLURSUN BEBEĞıM GEL ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI..SENı ÇOK ÖZLEDıMMMMMMMMMMMMM BENıM CANIM BEBEĞıMMMMMM

durucum inşallah dediğin gibidir... tabiki sen daha tecrübelisin.. inşallah sağlıklı besleniyordur... sende ilk aylarda kilo vermişsen ve bebiş için sorun olmamışsa inşallah bendede sorun olmaz... Rabbime emanet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…