inşallah inşllah..öyledir sen annesin hissedersin diyorum...dediğin gibi ocak ayında başlıyacağım tedavimde kavuşurum bebeğime......... amannnnnnnnnn kızlar bana bir duygusallık geldi..hem yazıyorum hemde ağlıyorum..gözlerim sel gibi oldu..biran düşünüp arkalara dalınca senenin içinde yaşadıklarıma bakınca...kızlar buraları seller götürüyor...senağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
NE OLURSUN BEBEĞİM GEL ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI..SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMM BENİM CANIM BEBEĞİMMMMMM
inşallah inşllah..öyledir sen annesin hissedersin diyorum...dediğin gibi ocak ayında başlıyacağım tedavimde kavuşurum bebeğime......... amannnnnnnnnn kızlar bana bir duygusallık geldi..hem yazıyorum hemde ağlıyorum..gözlerim sel gibi oldu..biran düşünüp arkalara dalınca senenin içinde yaşadıklarıma bakınca...kızlar buraları seller götürüyor...senağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
NE OLURSUN BEBEĞİM GEL ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI..SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMM BENİM CANIM BEBEĞİMMMMMM
durucum inşallah dediğin gibidir... tabiki sen daha tecrübelisin.. inşallah sağlıklı besleniyordur... sende ilk aylarda kilo vermişsen ve bebiş için sorun olmamışsa inşallah bendede sorun olmaz... Rabbime emanet olsun...
merak etme canım ilk 3 ay sadece senin vücudundakileri sömürüyo o yüzden hamilelikten önce folik asit yüklüyolar anneye zaten vitamin ilaçları veriyorlar ya onlardanda alıyo 4 aydan itibarn senn yediklerinden besleniyo o zamana kadar toparlarsın bendede öyle olmuştu hiç kafana takma canım
alkisalkisalkis :1hug: a.s. sağol yaa vallahi içimi rahatlattın...Şeniz
benim güzel arkadaşlarım kayınvalidemler eşimin halasına geldiler üst katımızda oturuyorlar benide çağırdılar gitmesem olmaz ayıp olur hepinizi çok ama çoooookkkk seviyorum lütfen hiçbiriniz üzülmeyin hepinizin bebişi olacak buna inanın sizleri kocaman öpüyorum görüşmek üzere YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
etipufum bu misafirlerde gitmek bilmiyo ne bu yaaklava:
umunulaybetme hoşgeldin aramıza canım inşallah yeni yıl sana da iyi gelir ve bebişine kavuşursun
bence yatar,o kadar iyi biridir ki,hic kimseyi kirmaz,Allah onun gonlune gore versin.benimcin de yatmisdi,hem de guzel ruyalar gormustu.etrafinizdakilar cocugunuzun olmadigini neden bilmiyor?ozelse anlatma,anlarim seni.
KIZLAR EŞİM SANATÇI mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta adlı şarkısını göndermiş...aman temelli duygusallaştım..buraya eklemeye çalıştım olmadı..
kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebeısler ve mutlulklar getirsin
inşallahbide sizee küstümm beni hiç sormamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?