Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar hepınıze teŞekkÜrler..ıyıkı sızler varsınız... Yanımda olmasınızda o kadar yakınsınız...tÜm gÜzel dıleklerınız ıÇın allah razı olsun..bu gece Çıfte kutlama olacak artık...

bulutum ne olur yapma bak benim bebiş olduysa sizlerin zaten olur bunu hep söylüyorum sadece zamanı var demekki hadi topla kendini yeni yıla daha iyi gir hadi bi tanem hepiniz dualarımdasınız

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: canımmm benimmm nolursun öyle yapma bak göreceksin ocak ayında memelğin sana süpriz yapacak....

merak etme canım ilk 3 ay sadece senin vücudundakileri sömürüyo o yüzden hamilelikten önce folik asit yüklüyolar anneye zaten vitamin ilaçları veriyorlar ya onlardanda alıyo 4 aydan itibarn senn yediklerinden besleniyo o zamana kadar toparlarsın bendede öyle olmuştu hiç kafana takma canım

Canlarım ınanın sızlerı Üzmek ıstemıyorum....ınŞallah bu gÜnlerıde atlatacaĞım..rabbımın ıznı ıle...kıyamam ben sızlere yeĞenlerımıde Üzemem...ama ne bıleyım tutamıyorum kendımı...ınŞallah bu son aĞladıĞım gÜnler olur bebeĞım ıÇın kavuŞurumda ona dıner bu gÖz yaŞlarım...

KIZLAR EŞıM SANATÇI mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta adlı şarkısını göndermiş...aman temelli duygusallaştım..buraya eklemeye çalıştım olmadı..

alkisalkisalkis :1hug: a.s. sağol yaa vallahi içimi rahatlattın...Şeniz

benim güzel arkadaşlarım kayınvalidemler eşimin halasına geldiler üst katımızda oturuyorlar benide çağırdılar gitmesem olmaz ayıp olur hepinizi çok ama çoooookkkk seviyorum lütfen hiçbiriniz üzülmeyin hepinizin bebişi olacak buna inanın sizleri kocaman öpüyorum görüşmek üzere YENı YILINIZ KUTLU OLSUN

tamam canımm... ama bizi çok ihmal etme lütfen.... yeni yılın kutlu olsun...Şeniz

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eti_puf, alpy, bulut83, duru81+, ftsedp, sevdanehri54+

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebeısler ve mutlulklar getirsin
inşallahbide sizee küstümm beni hiç sormamışsınız

bence yatar,o kadar iyi biridir ki,hic kimseyi kirmaz,Allah onun gonlune gore versin.benimcin de yatmisdi,hem de guzel ruyalar gormustu.etrafinizdakilar cocugunuzun olmadigini neden bilmiyor?ozelse anlatma,anlarim seni.

allh ondanrazi olsun
canim benim esim azosperm bir erkek icin bu ne kadar zor
bilmiyorum kimseyesoylemek istemedik cunku bu habere bile sevinecek okadar kotu insan var ki
ya canim birde sana aciyarak bakiyorlar
cocuk sevsen yazik ya onun ki yok ya o yuzden diyorlar sevmezsin bak hele bak nasil kiskaniyor derler

KIZLAR EŞİM SANATÇI mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta adlı şarkısını göndermiş...aman temelli duygusallaştım..buraya eklemeye çalıştım olmadı..

şimdi onu açtım dinliyorum canım....

Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

:asigim: :asigim: :asigim: Rabbim sizi herzaman mutlu etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…