Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:gitme: :gitme: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım tedavisi yokmu.... inşallah seninde en kısa zamanda bebişin olur....

canim 2010 microteseolacak ve insallah sperm bulabilirlerse tup bebek deneyecegiz

nolursunuz kizlar benim icinde dua edin ben bebegimi cok ozledim onu koklamak istiyorum

bebegim artik gelsin
dayanacak gucum kalmadi

cnm bak sana ne dıyecem benım komsum vardı onun yengesının 18 sene bebekı olmamaıs hangı doktora gıtseler bebek olmaz demısler onun kocasının hıc spermı yokmuss ondan olmuyoms ama ALLAH tan ümit kesilirmıki 18 sene onra hiç ümitleri kalmamışken kendilerine evlatlık bakıyorlardı bi öğrendiki 3 aylık hamilee 3 ay adet görmemiş aklının ucuna bile hamile olacagı gelmemiş sen içini ahat tut inşallah bigün melek yüzlülerimiz gelecekzemuszemuszemuszemus

canim 2010 microteseolacak ve insallah sperm bulabilirlerse tup bebek deneyecegiz

nolursunuz kizlar benim icinde dua edin ben bebegimi cok ozledim onu koklamak istiyorum

bebegim artik gelsin
dayanacak gucum kalmadi

inşallah rabbim en kısa zamanda mucizeni sana gönderir... inşallah eşinde sperm bulunurda dünyalar tatlısı bir bebişiniz olur... herzaman dualarımda olacaksın canım....
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin..rabbim kimseyi çaresiz koymasın..dert verip dman aratmaya koymasın hayırlı dertler verip çarelerini bulmayı nasip etsin..umudunukaybetme arkadaşım öyle olmaz derken olan şeyler varki ..rabbim yeterki ol desin..onun için umutsuzluk yok...inşalah sana ve tüm evlat isteyenlere bu yeni sene uğurlu olur...

ftsedp unuturmuyuz hiç seni..nasısın bakalım...bende bugün bir duygusallık var ...ama iyi olmam gerekiyor hem eşimin doğum günü hemde yeni bir seneye başlamanın heycanı mutluluğu...inşallah 2010da herşeyler yolunda gider...kimseler üzülmesin..

canim insallah bizim ki daha erken bir zaman da gelir
rabbim isterse olmaz olur

insallah canim
benim ona cok ihtiyacim var
sagol canim

insallah canim iste bende oyle diyorum insallah 2010 yili bizm yilimiz olur

kızlar merhaba bugun işe gidemedim evdeydimm.Fena grip oldum...
arasıra girdim nete ama kimse yoktu.,,
:Hepinize mutlu yıllar kocaman öpüyorum.

h

canlarım nerdesinizzz? geçmişi okuyamadım eşim gelmek üzere. akşama girmeye çalışırım.
ftsedp bu gece sıra sende canım senin için istihareler mübarek cuma gecesi güzel rüyalar görmek dileğiyle...
sabah sonucu yazmaya çalışırım ama eşim evde malum tatil.
öpüyorum

bebeĞım....
Benım cennet kokulum
bır yıl daha bıttı gıyor
yıne sana hasret yıne sana Özlem dolu
Çok uĞraŞtım sana kavuŞayım dıye
olmadı benım gÜl kokulum

umutlarımı hayallerımı sevgılerımı
sakladım sana meleĞım
dılerım rabbım kavuŞturur senı
annene babana ve tÜm sevdıklerıne
bılsen senı ne Çok ÖzledıĞımı.....

Ama bılıyorumkı dınecek bır gÜn
senı yaŞayacaĞım doya doya
benım bırıcık meleĞım herŞeyım
sevgıne muhtaÇ kalmayacaĞım
yaŞayacaĞım senın o gÜzel mutluluklarını....

GÜn gelır devran dÖner
bılıyorum bıtecek bu gÜnler
en zoru senı beklemekle gecen ÖmÜr
senı bÜyÜk sabırsızlıkla beklıyoruz
babanla ben ....
Senı Çok ama Çok Özledık
ınatÇı meleĞım.......

RABBİM inşallah bu sene hepimizin meleklerini bize kavuştursun hepinizin yeni yılı kutlu olsunnn canlarıımmmm

canımmm cok sevınımm bende bana ne zmn sıra geleek dıyodummm talı ruyalr hayırlısııı öpuyorumm vcnm bıde hakkınızı helal edınnnn hakınız gecıyo vallazemuszemuszemuszemus

hepinizin yeni yılını kutlarım nice sağlıklı mutlu ve bebişli bi yıl olmasını dilerim

canim ne guzel ifade etmissinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…