Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzel yazmışsın eline diline sağlık.çok duygulandım yine gözyaşlarımı zor tuttum.inşallah bi gün gerçek olacak hayallerimiz inşallah.

ıstıhareye yatan kızlar nerelerdesınız merakdan ölecemmm yaaaaaa

canım geldim geldim. eşim cumaya gidiyo o yüzdeen fırsat buldum.
net bişey göremedim olumlu ya da olumsuz bişey göremedim. inşallah ipekten sonra tekrar yapcam. bazen böyle oluyo hemen görünmüyo. inşallah kedersiz görmüştür.

YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE SİZE KUCAK DOLUSU SELAMLAAAAAARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

FTESDPİM DÜN GECE İSTİHAREYE YATAMADIM GÜZELİM KUSURA BAKMA CANIM BU GECE İNŞALLAH YATICAM AMA İSMİNİDE SÖYLE CANIM ..İSMİNE GÖRE NİYET GETİRİP YATIYORUM ÇÜNKÜ a.s

CANIM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN ..DEDİĞİN GİBİ ANNE OLMAK ZOR CANIM BİZİM BİR ZAMANLAR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ HEMEN ANNE OLUNAMIYORMUŞ ..:gitme:.
CANIM SENİN İÇİNDE YATARIZ AMA İSMİNİDE YAZARSAN DAHA İYİ OLUR CANIM
bence yatar,o kadar iyi biridir ki,hic kimseyi kirmaz,Allah onun gonlune gore versin.benimcin de yatmisdi,hem de guzel ruyalar gormustu.etrafinizdakilar cocugunuzun olmadigini neden bilmiyor?ozelse anlatma,anlarim seni.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kedersizimmmm vallahii koptummm rüyanaaa gıı :roflol: :roflol: valla farmville de biçiyon bahçeyi öylemii hayroılsun diyelim canım benim Allah razı olsunnn canımm sağolll
RÜYA İŞTE BU ARALAR RÜYALARIM GARİPLEŞTİ VALLA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan yeni yılınızı kutlarım yeni yılda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
OOOO YEĞENİMİN TATLI ANNİŞİ GELMİŞ ..KIZ NE ÇOK ÖZLETTİNKENDİNİ MERAK ETTİK..GEL Bİ ÖPEYİM SENİ Şeniz
MAŞALLAH PAŞADAZEMİZE TOSBAĞAMI OLACAK BENİM YEĞENİM AYY YERİM BEN ONU DURUM BİZİ HABERSİZ BIRAKMA LÜTFEN SEN GELMEYİNCE HEPİMİZ ÇOK MERAK EDİYORUZ SENİ.... HERGÜN GELMENE GERK YOK ARADA BİRDE OLSA HABERSİZ BIRAKMA BİZİ CANIM

slm kızlar... bende baktımda kimseler yok...
ben çok hastayım... midem çok kötü... yanma bulantı şişkinlik ekşime ne derseniz var....
nolur dua edin bana bu günleri çabuk atlatayım...
sürekli çeviriyorum... midem taş gibi...

canım benimm yaaa inşaalaahh atlatıcaksınn bugünleri sık dişini ilaçlarına devam et haşlanmış şeyler ye midene ağır gelen birşey yeme

kedersizim canım tosbağa olcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla benim bi suçum yok insülinimi oluyorum yemekler ölçülü herşey yiyemiyorum ben kilo almıyorum oğlan kilo alıyor yarın tekrar kontrol ve nst var bakalım kaç gram sıpa

sevdam kendini nasıl hissediyosun canım sakın ağır işler yapayım deme olurmu senin adına çok seviniyorum vede çok heyeceanlıyım

etipufum canım doktoruna telefon açsan belki ilaç verir geçecek bunlar azcık dişini sık ne olur ayaklarını sakın üşütme olurmu dikkat et kendine

durum açıkçası pek iyi hissetmiyorum dün akşamdan beri :sinifsinif: devamlı moralim bozuk ağlıyorum aslında elimde değil hormonlar oynadı yerindenkafamçokkarıştı yine de iyi olmaya çalışıyorum eşime de kötü davranıyorum mafoldumben hemen parlıyorum kızıyorum ona sanırım stres yapıyorum çok

senin sıpa annesini biraz üzecek galiba ..az daha katlanacaksın canım biraz daha dayan :teselli:

canım benim hep o ilaçlar yapıyordur eminim ..bende sen gibiydim çok duygusalaşmıştım hep ağlıyordum eşimin gelip bana sarılmasına bile tahamül etmiyordum ..şuanda yoğun duygular içerisindesin oldumu ,olacakmı ,olmadımı ne yapacam bunların hepsini ben ve bu yolda mücadele eden herkes yaşıyor bunu canım inşallah hamile olduğunu öğrendiğin zaman herşey daha güzel olacak ..

sevdam ilaçlardan kaynaklanıyordur azcık sabret ne olur

haklısınız kızlar bende farkındayım ilaçlardan çoğunlukla elimde olan birşey değil
aynenn kedersizimm eşimin bana sarılmasına bile tahammülüm yok sabahtan beri yataktan dışarı çıkmadım hadi kalk gezelim diyor hiçbirşey yapmak istemiyorum oda dışarı çıkmak zorunda kaldı
inşallah güzel sonuçlarla bugünleri anarız güzel bir anı kalır çektiklerimize değer inş.

bende çıkıyorum kızlar işlerim var biraz görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

kızalr cokk üzüldüm yaaaa benım kaderımde şanssızlık var işteeee cnm adım fatma ama sen yoksun inşallah bi ara girer bakarsınsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…