bebeĞİm....
Benİm cennet kokulum
bİr yıl daha bİttİ gİyor
yİne sana hasret yİne sana Özlem dolu
Çok uĞraŞtım sana kavuŞayım dİye
olmadı benİm gÜl kokulum
umutlarımı hayallerİmİ sevgİlerİmİ
sakladım sana meleĞİm
dİlerİm rabbİm kavuŞturur senİ
annene babana ve tÜm sevdİklerİne
bİlsen senİ ne Çok ÖzledİĞİmİ.....
Ama bİlİyorumkİ dİnecek bİr gÜn
senİ yaŞayacaĞım doya doya
benİm bİrİcİk meleĞİm herŞeyİm
sevgİne muhtaÇ kalmayacaĞım
yaŞayacaĞım senİn o gÜzel mutluluklarını....
GÜn gelİr devran dÖner
bİlİyorum bİtecek bu gÜnler
en zoru senİ beklemekle gecen ÖmÜr
senİ bÜyÜk sabırsızlıkla beklİyoruz
babanla ben ....
Senİ Çok ama Çok Özledİk
İnatÇı meleĞİm.......
ıstıhareye yatan kızlar nerelerdesınız merakdan ölecemmm yaaaaaa
CANIM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN ..DEDİĞİN GİBİ ANNE OLMAK ZOR CANIM BİZİM BİR ZAMANLAR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ HEMEN ANNE OLUNAMIYORMUŞ ..:gitme:.selam kizlar
bende bebek ozlemi ileyanip kavruldugum icin topige girdim ve okudum
dunyadaki en zorseylerden biri de anne olamamak
bu cok aci :gitme::sinifsinif:
ama canim senin boyle ruyalar gormen beni sasirtti
nasil yapiyorsun
bende ruyami gormek istiyorum
ama yapamiyorum
bu isin bir sirri var mi acaba
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizbence yatar,o kadar iyi biridir ki,hic kimseyi kirmaz,Allah onun gonlune gore versin.benimcin de yatmisdi,hem de guzel ruyalar gormustu.etrafinizdakilar cocugunuzun olmadigini neden bilmiyor?ozelse anlatma,anlarim seni.
RÜYA İŞTE BU ARALAR RÜYALARIM GARİPLEŞTİ VALLA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kedersizimmmm vallahii koptummm rüyanaaa gıı :roflol: :roflol: valla farmville de biçiyon bahçeyi öylemii hayroılsun diyelim canım benim Allah razı olsunnn canımm sağolll
OOOO YEĞENİMİN TATLI ANNİŞİ GELMİŞ ..KIZ NE ÇOK ÖZLETTİNKENDİNİ MERAK ETTİK..GEL Bİ ÖPEYİM SENİ ŞenizCanlarım nasılsınız opuyorumnanaktan yeni yılınızı kutlarım yeni yılda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum
MAŞALLAH PAŞADAZEMİZE TOSBAĞAMI OLACAK BENİM YEĞENİM AYY YERİM BEN ONUhayırlısı ipeğim
yok canım doğurmadım kaydirigubbakcemile3 19 ocakta dedi doktor ama 19 ocağa kadar 4-4,5 kilo olur
sevdam karamsar düşünme bence bir yumurta bir sperm olduğu sürece herzaman şans vardır
kedersizim canım tosbağa olcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla benim bi suçum yok insülinimi oluyorum yemekler ölçülü herşey yiyemiyorum ben kilo almıyorum oğlan kilo alıyor yarın tekrar kontrol ve nst var bakalım kaç gram sıpa
sevdam kendini nasıl hissediyosun canım sakın ağır işler yapayım deme olurmu senin adına çok seviniyorum vede çok heyeceanlıyım
etipufum canım doktoruna telefon açsan belki ilaç verir geçecek bunlar azcık dişini sık ne olur ayaklarını sakın üşütme olurmu dikkat et kendine
senin sıpa annesini biraz üzecek galiba ..az daha katlanacaksın canım biraz daha dayan :teselli:slm kızlar... bende baktımda kimseler yok...
ben çok hastayım... midem çok kötü... yanma bulantı şişkinlik ekşime ne derseniz var....
nolur dua edin bana bu günleri çabuk atlatayım...
sürekli çeviriyorum... midem taş gibi...
durum açıkçası pek iyi hissetmiyorum dün akşamdan beri :sinifsinif: devamlı moralim bozuk ağlıyorum aslında elimde değil hormonlar oynadı yerindenkafamçokkarıştı yine de iyi olmaya çalışıyorum eşime de kötü davranıyorum mafoldumben hemen parlıyorum kızıyorum ona sanırım stres yapıyorum çok
durum açıkçası pek iyi hissetmiyorum dün akşamdan beri :sinifsinif: devamlı moralim bozuk ağlıyorum aslında elimde değil hormonlar oynadı yerindenkafamçokkarıştı yine de iyi olmaya çalışıyorum eşime de kötü davranıyorum mafoldumben hemen parlıyorum kızıyorum ona sanırım stres yapıyorum çok
YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE SİZE KUCAK DOLUSU SELAMLAAAAAARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
FTESDPİM DÜN GECE İSTİHAREYE YATAMADIM GÜZELİM KUSURA BAKMA CANIM BU GECE İNŞALLAH YATICAM AMA İSMİNİDE SÖYLE CANIM ..İSMİNE GÖRE NİYET GETİRİP YATIYORUM ÇÜNKÜ a.s
kızalr cokk üzüldüm yaaaa benım kaderımde şanssızlık var işteeee cnm adım fatma ama sen yoksun inşallah bi ara girer bakarsınsenağlama
kızalr cokk üzüldüm yaaaa benım kaderımde şanssızlık var işteeee cnm adım fatma ama sen yoksun inşallah bi ara girer bakarsınsenağlama
tamam canım üzlme sen bu gece senin için yatıcam :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?