Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?ben hic iyi diyilim,hala adet olmadim,bugun gidip kan testi yaptim,sonuc saat 2de belli olucak,sabrim tukendi,dr-uma da 2 gundur ulasamiyorum,cok sinirlendim ona,insan bu kadar rahat olurmu?neyse,kendimi saat 2ye toparlamam lazim,insallah guzel haber alirim,insallah bebeyim benimledir.nolur dua edin bana canim arkadaslarim.

canımm inşallah güzel haberler vereceksin bize.... inşallahhh... nolursun 2 ye kadar sabırlı olmaya çalış.... dualarım seninle....

canim insallah iyi sonuc alirsinda bizde burada kutlama yapariz
bozma moralini sakin ol hersey gonlunce olacak
sonucu ogrenir ogrenmez bizi haberdar et canim
insalllah sonuc hepimizi mutlu eder

cok heyecanliyim kizlar,yapamiyorum,dusunmeden yapamiyorum.icim esiyor.icimden aglamak geliyor.cok zor bi sey ya beklemek.15gun gunbekledim zor olmadi,ama kisa zamani bekleyemiyorum

ftesdpcim dün geceki rüyam çok karışıktı seninle alakası varmı bilmiyorum neyse hayırdır inşallah diyip hemen anlatayım rüyamı .. ben arabayla pazara gidiyorum fakat çıkmaz bir sokağa giroyurm o kadar yol varki (labirent gibi düşün) hangi yola giriyorsam aynı noktaya geliyorum sonra bir araba daha geliyor yolu tarif ediyor biraz sonra çıkıyorum o çıkmazlaardan:)) pazarda ablamı görüyorum bana benim 13 gün adetim geciktii hamile olabilirim diyo ben pek sevinemiyorum sanki kıskanıyor gibi üzlüyorum ...başka bir rüyada okdadar yağmur yağıyorki bende penecereden bakıyorum her yeri sel almış yağmurun sesi beni çok ürkütüyorki beni sanki diyorum şimdi kıyamet kopacak .

cok heyecanliyim kizlar,yapamiyorum,dusunmeden yapamiyorum.icim esiyor.icimden aglamak geliyor.cok zor bi sey ya beklemek.15gun gunbekledim zor olmadi,ama kisa zamani bekleyemiyorum

canım geçen gün test yaptığın zaman idrardanmı bakmıştın sen :uhm:

evet canim idrardan bakmistim.ustunden 5 gun daha gecti,kan testi yuzde yuz dogrumu?

hadi ya ben pek şu idrar testlerine güvenmiyorum bazen çıkmıyor ..evet canım eğer şuanda senin varsa %99 doğru sonuç verir çünkü senin baya bir gecikti adetina.s

yıldızım inşallah hamilesindir canım bizi bugün kendi haberinle mutlu et halaylar kutlamalar yapalım senin için :teytey: :teytey: :teytey:

yıldız sizin ordaki saatle buranın aynımı şuanda saat kaç sizde:uhm:

canııııım inşallah allahım inşaaalh yıldız hamile olsun....:CüvCüv:
stres yapma lütfen demesi bize kolay ama gerçekten tatlım stres yapmamaya çalış nolur bak arkanda bizler dua ediyoruz sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…