kedersiz hangi topikte geziyon
bu gece ipek için bi tek ben istihare yapıyorum sanırım
iyi geceler
opuyorumnanaktan
gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?ben hic iyi diyilim,hala adet olmadim,bugun gidip kan testi yaptim,sonuc saat 2de belli olucak,sabrim tukendi,dr-uma da 2 gundur ulasamiyorum,cok sinirlendim ona,insan bu kadar rahat olurmu?neyse,kendimi saat 2ye toparlamam lazim,insallah guzel haber alirim,insallah bebeyim benimledir.nolur dua edin bana canim arkadaslarim.
gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?ben hic iyi diyilim,hala adet olmadim,bugun gidip kan testi yaptim,sonuc saat 2de belli olucak,sabrim tukendi,dr-uma da 2 gundur ulasamiyorum,cok sinirlendim ona,insan bu kadar rahat olurmu?neyse,kendimi saat 2ye toparlamam lazim,insallah guzel haber alirim,insallah bebeyim benimledir.nolur dua edin bana canim arkadaslarim.
cok heyecanliyim kizlar,yapamiyorum,dusunmeden yapamiyorum.icim esiyor.icimden aglamak geliyor.cok zor bi sey ya beklemek.15gun gunbekledim zor olmadi,ama kisa zamani bekleyemiyorum
canım geçen gün test yaptığın zaman idrardanmı bakmıştın sen :uhm:
evet canim idrardan bakmistim.ustunden 5 gun daha gecti,kan testi yuzde yuz dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?