ah canım ah eşim kasalarla almış ....hergün bardak bardak içiyorum. ama nafile hal sürünüyomipeğin rüyasını yazmaya geldim, bi baktım kızlar burda....
sibelim bool narenciye ye canım bak tam yerindesin ohhh taze taze şifa olsun inşallah...
kedersiz eşin yok mu canım benimkinin bi işi çıktı...
günaydın canım ..geçmiş olsun ya bünyen çok zayıf galiba bir türlü atlatamadın şu giribi nane limon kaynat iç canım bide nevomun dediği gibi narenciyede iyi gelir ..günaydın kederzim...
ben hala kendime gelemedim ya
ipeğin rüyasını yazmaya geldim, bi baktım kızlar burda....
sibelim bool narenciye ye canım bak tam yerindesin ohhh taze taze şifa olsun inşallah...
kedersiz eşin yok mu canım benimkinin bi işi çıktı...
Eti puf canım benim nasılsın? Folik asitli bi çorba tarifi var ister misin? Ah ah yapıp getirmek isterdim ama şimdilik tarif verebiliyorum.yerimseniben
günaydın canım ..geçmiş olsun ya bünyen çok zayıf galiba bir türlü atlatamadın şu giribi nane limon kaynat iç canım bide nevomun dediği gibi narenciyede iyi gelir ..
sibelcim sanada geçmiş olsun... ıhlamur narenciye sana iyi gelecektir.. birde doktoruna danıştınmı.. belki ilaç yazar...
sormaz olurmuyum canım malesef ilaç vermedi sadece ateşim çıkar başım ağrırsa minoset içebilirsin dedi.
bende alternatif tıpla tedavi olmaya çalışıyom...
sabahları mide bulantın için beyaz nohut çok iyi geliyor..3 ay boyunca çantamda evde ofisdeki masamın çekmecesinde birer paket vardı ..acil yardım gibi duruyordu
nohut bütünmü yutuluyo canım
kızlar ben de çıkıyorum az işim var. yine gelirim inş....Şeniz
kedersiz ben ipek için yaptım ama benzer rüyalar görmüşüz, ilginç:uhm:
Pazara gidiyorum ve yalnızım.Bursa'lı pazarcı varmış onun malları iyi oluyo ondan alışveriş yapim diye içimden geçiriyorum. Bi sürü tezgah geçiyorum çoğu malları satmış toplanıyo. Hatta bi tezgahta kocaman bir çalik tencere görüyorum içinde birazcık kuru fasulye yemeği kalmış...Bizim tezgahı buluyorum adam sarışın, bıyıklı, hafif göbekli ve yeşil uzun bir mont giymiş, kafasında da bere var...Hava yağmurlu ve çok kapalı. Bizim pazarcının tezgahı dolu ama ben bir tek dolmalık yeşil biber hatırlıyorum. Alıp almadığımı bilmiyorum. Neyse geri dönerken yerde oyuncak satıldığını görüyorum beyaz bir oyuncak dikkatimi çekiyo bakıyorum almadan yoluma devam ediyorum.Eski bir bayan tanıdığımız iç çamaşırı dükkanı açmış. Bembeyaz fanilalar duvarlara asmış giriyorum içeri, çalışan kıza soruyorum bi yere kadar gitti diyo beklemeden çıkıyorum.
Arkadaşlarımla dışarda yemek yiyorum sonra bir evim varmış o evin benim olduğunu öğrenince şaşırıyorum. O kadar güzel bir ev ki anlatamam dışardan bakıyorum eve, içinde değilim.
Haa bi de rüyamda kendi kendime bağırıyorum ipeğe rüya gördüm diye....
Hayır olsun ipeğim genel olarak bence güzel gördüm. bulut için de pazar yeri görmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?