Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğin rüyasını yazmaya geldim, bi baktım kızlar burda....
sibelim bool narenciye ye canım bak tam yerindesin ohhh taze taze şifa olsun inşallah...
kedersiz eşin yok mu canım benimkinin bi işi çıktı...

sibelim bool narenciye ye canım bak tam yerindesin ohhh taze taze şifa olsun inşallah...
ah canım ah eşim kasalarla almış ....hergün bardak bardak içiyorum. ama nafile hal sürünüyom

günaydın kederzim...
ben hala kendime gelemedim ya
günaydın canım ..geçmiş olsun ya bünyen çok zayıf galiba bir türlü atlatamadın şu giribi nane limon kaynat iç canım bide nevomun dediği gibi narenciyede iyi gelir ..

caneım eşim hafta sonları evde pek durmaz arkadaşlarıyla kahvelere çıkarlar benneyaptımki

kızlar arada gelip size bakıyorum işlerim var yazamazsam kusura bakmayın ok

kedersiz ben ipek için yaptım ama benzer rüyalar görmüşüz, ilginç:uhm:

Pazara gidiyorum ve yalnızım.Bursa'lı pazarcı varmış onun malları iyi oluyo ondan alışveriş yapim diye içimden geçiriyorum. Bi sürü tezgah geçiyorum çoğu malları satmış toplanıyo. Hatta bi tezgahta kocaman bir çalik tencere görüyorum içinde birazcık kuru fasulye yemeği kalmış...Bizim tezgahı buluyorum adam sarışın, bıyıklı, hafif göbekli ve yeşil uzun bir mont giymiş, kafasında da bere var...Hava yağmurlu ve çok kapalı. Bizim pazarcının tezgahı dolu ama ben bir tek dolmalık yeşil biber hatırlıyorum. Alıp almadığımı bilmiyorum. Neyse geri dönerken yerde oyuncak satıldığını görüyorum beyaz bir oyuncak dikkatimi çekiyo bakıyorum almadan yoluma devam ediyorum.Eski bir bayan tanıdığımız iç çamaşırı dükkanı açmış. Bembeyaz fanilalar duvarlara asmış giriyorum içeri, çalışan kıza soruyorum bi yere kadar gitti diyo beklemeden çıkıyorum.
Arkadaşlarımla dışarda yemek yiyorum sonra bir evim varmış o evin benim olduğunu öğrenince şaşırıyorum. O kadar güzel bir ev ki anlatamam dışardan bakıyorum eve, içinde değilim.
Haa bi de rüyamda kendi kendime bağırıyorum ipeğe rüya gördüm diye....

Hayır olsun ipeğim genel olarak bence güzel gördüm. bulut için de pazar yeri görmüştüm...

Eti puf canım benim nasılsın? Folik asitli bi çorba tarifi var ister misin? Ah ah yapıp getirmek isterdim ama şimdilik tarif verebiliyorum.yerimseniben

Eti puf canım benim nasılsın? Folik asitli bi çorba tarifi var ister misin? Ah ah yapıp getirmek isterdim ama şimdilik tarif verebiliyorum.yerimseniben

canım benim biraz midem rahatlasa iyi olacamda ama nerde... her sabah mide bulantısıyla kalkıyorum...tabiki ver canım yazayım...

sibelcim sanada geçmiş olsun... ıhlamur narenciye sana iyi gelecektir.. birde doktoruna danıştınmı.. belki ilaç yazar...

günaydın canım ..geçmiş olsun ya bünyen çok zayıf galiba bir türlü atlatamadın şu giribi nane limon kaynat iç canım bide nevomun dediği gibi narenciyede iyi gelir ..

sağol canım evet bünyem çok zzayıf hemen kapıyorum ..eşim hastaydı ondan kaptım o iyileşti ben hala çekiyommmm...

KARNABAHAR ÇORBASI
1 kase karnabar
1 soğan
1 çorba kaşığı un
1 fincan tane mısır
Sıvıyağ
Nane
Pul biber
1 su bardağı süt
Arzuya göre tuzot

Soğan çok ince kıyılır
Sıvıyağda kavrulur
Karnabaharlar çok ince kıyılır, kavrulur.
Biraz soğuk su dökülür
Ardından soğuk süt
Mısır taneleri atılır.
Suyu ayarlanır
Tuzot katılır
Pul biberli naneli yağ yakılır.

* Canım ben denemedim hiç. Tadını bilmiyorum ama bebek bekleyenler için ilk 3 ay çok faydalıymış, folik asit var çünkü…

sibelcim sanada geçmiş olsun... ıhlamur narenciye sana iyi gelecektir.. birde doktoruna danıştınmı.. belki ilaç yazar...

sormaz olurmuyum canım malesef ilaç vermedi sadece ateşim çıkar başım ağrırsa minoset içebilirsin dedi.
bende alternatif tıpla tedavi olmaya çalışıyom...

sabahları mide bulantın için beyaz nohut çok iyi geliyor..3 ay boyunca çantamda evde ofisdeki masamın çekmecesinde birer paket vardı ..acil yardım gibi duruyordu

nohut bütünmü yutuluyo canım

beyaz şekersiz leblebi... çok teşekkür ederim canım... ben hemen bugün aldırayım...
nevbaharcım çorba tarifi için teşekkürler... yazdım... yarın denerim içebilirsem tabi..

nevom rüyan hayırlara çıksın canım ..desene senle dün gece rüya aleminde pazarlarda dolaşıyoduk:))

kızlar ben aşağıya kaynanamlara iniyorum üniversitedeki kayınım için börekler açacaz arkadaşlarına götürecekmiş biraz fazla yapıcaz galiba benden yardım istiyorlar biter bitmez gelicem ..görüşürüz sonra öptüm sizi opuyorumnanaktan

Cnım allah razı olsun hyır olsun inşallah bencede yeşil beyaz iyidir kötü bir rüya değil karışık görmen belki bizim cenazemizvardı ya onun içindir çok teşekkür ederim canım kırmadın benim için zahmete girdin allah gönlünün muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…