Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin kedersiz... maşallahh hamarat arkadaşım benim....

Rabbim güzel kalbinin güzel muradını tez zamanda versin inşallah canım. Hiçte zahmet olmadı inan. Bir nebze olsun yardımım dokunmuşsa mutlu olurum...Önceleri istihare yap deseler üşenirdim valla ama şimdi çok heyecanlanıyorum.

FTSEDP bu gece senin için tekrar yapacam inşallah. Olumsuz düşünme ben eşimle evlenirken defalarca yapmıştım en sonunda görmüştüm. Çok şükür o istiharem yanıltmadı doğru bi karar vermişim. Demek istediğim ilk yapışta göremedim diye bu hayırsız bişey olmuyo canım. Şimdi senin adını da biliyorum daha net görürüm inşallah...:1hug:

amannnnnnnnnnnnnn nasılllar benim canlarım bakalımmmmmmmmmmmm iyilermiymişlerrrrrrrrrrrrrr

baharım hiç sorma dünür bize hiç bir iş yaptırmayacak...kızıda onun gibi olursa tamammmmmmmm

SıSı

amannnnnnnnnnnnnn nasılllar benim canlarım bakalımmmmmmmmmmmm iyilermiymişlerrrrrrrrrrrrrr

baharım hiç sorma dünür bize hiç bir iş yaptırmayacak...kızıda onun gibi olursa tamammmmmmmm

SİSİ

olur tabi hem hamarat olur hem iyi kalpli olur inş. aynı onun gibi...vefalıdır kedersiz çok vefalıııı a.s.

sisi canım sanada çok geçmiş olsun ...bol bol vitaminli besinler ye..minik kuzuma iyi bak....

evet yaaaaaaaaa inşallah güzel haberler verir...kızlar bugün nişanımız var biraz sonra çıkmak zorundayım...hepiniz kendinize çok iyi bakın..gideyimde kurtlarımı dökeyim...

sevdam sen nasılsın canım. aklım sende inan kendini sıkma bu kadar oluruna bırak..Allah büyük müjdeler vereceksin bize inş.

selam nasılsınızzz bakalım
yıldızım inşaallah güzel haberler alırsın opuyorumnanaktan
nevomla kedersiz demek pazardaydınız valla işiniz gücünüz alışveriş :hulya: şaka biyana güzel bir rüyaymış hayrolsun inş.
bende çıkıyorum bir bakayım dedim eşimle gezicez öptüm sizleri bulutum nevom

ooohhh sefanız olsun aman lodosa dikkat eşin seni sıkı sıkı tutsun opuyorumnanaktan

sevdam sen nasılsın canım. aklım sende inan kendini sıkma bu kadar oluruna bırak..Allah büyük müjdeler vereceksin bize inş.

inşallahh canımm bugün daha iyiyim opuyorumnanaktan
bu arada sabah deprem oldum 6:15 civarı bir anda fırladım kardeşime koştum sonra ağrım fazlalaştı :bbo: ama şuan iyiyim sonra 5 dk olmadan sabah ezanı okudu çok etkilendim mafoldumben kalktım eşimide kaldırdım namaz kılıp yattık sonra gökgürültüsü şimşek yağmur bir duysanız baya kötüydü

neyse öptüm sizleri

deprem mi hiç duymadım. tabi rüya görmekle meşguldüm ama namazda gök gürültüsünü duydum. baya korkutucuydu. neyse size iyi gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…