Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu şiiri yazdığım geceydi yeni yıla girmeye dakikalar vardı...yengem bizdeydi...evden çıkarken tam birbirimizi kutluyorduk..kendisi hamileydi...karnı karnıma dokundu..kendimi o an öyle tuhaf hissettimki anlatamam..biran bende hamileymişim gibi elimi karnıma tuttum..allahım anlatılmaz bir duyguydu...inşallah rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder.. evleneli ilk defa bir hamileyle beraber girdim yeni yıla o dikkatimi çekti...ve bana uğur getirir diyorum inşallah...ve yine o gece rüyamda hayır olsun diyelim bir tepe tepenin üstünde ikitane çoçuk bir kız bir erkek..bunlar kimin diye bağırıyorum baya bir uzağım..onlarda senin diye bağırıyorlar...ALLAHIM inşallah gerçek olmasını nasip eder....aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim şiirin beni çok duygulandırdı gerçekten. Amin bütün dualarına amin bu seneden ben de çok umutluyum. tanımlayamadığım bi rahatlık var bende. eskisi kadar üzülmüyorum, stres yapmıyorum hayırdır inşallah.

Yıl 2010 bebiş göbişe kon....yeni sloganımız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kizlar merhaba,bana yazdiklarinizcin cok tesekkur ederim,Allah gonlunuze gore verir insallah.gecelim sonuca.
gittim sonucu aldim,3 cikti,anlamadim.sonucu verene soruyorum ki hamilemiyim,o diyor,dr-una sor,neyse,dedim ya dr-uma ulasamiyorum,labaratuarda kizlara sordum,biri bakti yok hamile diyilsin dedi,inanin o an basimdan kaynar sular doktuler,kaynanam da yanimdaydi,beni oyle gorup sesini cikarmadi,kendi-kendime nasil ya,kendimi o kadar hazirlamistim ki...neyse,tanis bi ginekolog buldum,o dedi 0 -dan yukariysa,var demektir,bende 3tu,yani bunyen zayif oldugundan,hem de folekulum gec yetistiyinden ola bilir,1 hafta sora yeniden kan tahlili yaptir dedi,
sonucu alip baska bir hastaneye gittik,o da net cevap vermedi,idrarda test falan yap dedi,cildiricam ya,
sonra tekrar dr-umu aradim,sonunda acti,dedim sonucu ,o da dedi ki, ola bilir,hem beden isim da kac gundur 37ye cikmis,onuda soyledim,dedi yarin erkenden bir idrar testi yap,bakalim ne cikiyor,ama o sonuca gore hamile ola bilirmisim.
inanin kizlar ne hissettiyimi bilmiyorum,ne dusunuceyimi de,sizce sonuc yuksekmi?bana yardim edin nolur,bur hafta nasil bekliycem?

sonucu aldigimda orda biri vardi,o dedi ben hamile oldugumda sunuc 4 cikmisti,sende 3tur,sen de hamilesin dimi dedi.ama bana diyilsin dediler. cildiricam yaaa offfffffffff

canım önce bi sakinleş. bi kere günün çok geçti vücut ısında yüksek. ama sonucun daha yüksek çıkmalıydı. belki geç döllenme olmuştur o yüzden düşüktür. inan hepimiz dua ediyoruz inşallah inşallah değerin giderek yükselir. sakin ol tamam mı seninki çok nazlı anam kendini belli etmiyo bi türlü. :ecrin_bebek:

bazısının kanda bile o çıkıyo hamile oluyo ama şu an beklemekten başka yapcak bişey yok tatlım. inşallah hamilesindir inşallah. valla işi gücü bıraktım seni bekledim canım

dr dedi eger hamilelik hic yoksa sonuc sifirda yukari olmamalidi.sevinmelimiyim,yoksa umutlanmamaliyim,bilemiyorum,hayatta hic bir seyi kolay elde etmedim,kazandigim basarilarimin hepsi zorlukla oldu,insallah bunun da sonu guzel olurda.

canım aşağıdakini senin için buldum....

Feyza_28
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Dec 2007

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba Arkadaşlar,bende adetim 5 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım.1.92 çıktı yani negatif,idrar testi de negatifti.Doktor adet söktürücü verecekti,almadım.Bunun üzerine bi on gün sonra tekrar bir test daha yapayım dedim.Çünkü göğüslerim çok acımaya başlamıştı ve kasıklarım da ağrıyordu.Sağlık ocağına gittim,orda idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.Gözlerime inanamadım,bitane de eczaneden aldım o da pozitif çıktı.2gün sonra doktora gittim doktor yumurtlama geç olmuştur dedi.Tekrar kan testi yaptırdım 2028 çıktı.Şu an 6 haftalık hamileyim.Çok mutluyum.Allah tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.

doktor da oyle soyledi,benim folekulum cok gec yetisiyor,o yuzden dollenme gec ola bilirmis,insallah canim nazli bebeyim gelip te anacigini bu iztiraptan kurtarir.

tam benim yasadiklarimi yasamis arkadas ,insallah onun sonu gibi benim de sonum guzel olur:CüvCüv:

bide bunu buldum...

tuba83
Papatya

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Konya Giriş tarihi: Feb 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

mrb canım
benim son adet tarihim 02.11.2007 hamile olduğumu ancak kurban bayramında yani 20.12.2007 de öğrenebildim. ondan önce kan testi dahi yaptırdım negatif çıktı düşün. adetlerim bazen geç olurdu, onun için 18.11.2007 olarak hesaplıyorlar doktorlar son adet tarihimi. yani moralini bozma hiç belli olmuyor umarım hamilesindir.

demek ki napıyoruz canım umudumuzu kaybetmeden sabırla bekliyoruz. bak kesin var diyemiyoruz onu sadece Allah bilir. ama sıkıntı yapıp da kendini üzme lütfen. varsa yeni yılda topiğimizin ilk hamişisin yaaa. inşallah Allahım yüzünü güldürsün hepimizin.

dr dedi eger hamilelik hic yoksa sonuc sifirda yukari olmamalidi.sevinmelimiyim,yoksa umutlanmamaliyim,bilemiyorum,hayatta hic bir seyi kolay elde etmedim,kazandigim basarilarimin hepsi zorlukla oldu,insallah bunun da sonu guzel olurda.

canim sen kesin hamilesindir
sakin ol kendine dikkatet
ama sandan bir ricam hamile oldugunu ogrendigin an
elini karnina koy ve benim icin dua et
ve bebegine soyle benim bebegime soylesin
annenegit desin annen seni cok ozlemis desin
ben bebegimi cok ozledim
:gitme:mafoldumben:gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyy kıyamam yaa hem gurbettesin, hem bebeğini özledin...inşallah tez zamanda gelir arkadaşım sen üzülme ağlama lütfen. ben çoook ağladım bugüne kadar artık ağlamicam söz verdim kendime.güçlü olucam Allahın izniyle bebeklerimiz gelecek.ondan ümit kesilmezzz...vereliniortak

yıldızcım benimde bildiğim hamile olabilirsin... çünkü bazen geç döllenme oluyor ve 15 gün sonra ancak kanda veya idrarda görülüyor... ben düşük yaptığım zamanda geç döllenme olmuştu... inşallah öyledir ama sakin olmaya çalış... hareketlerine dikkat et oturup kalkarken çok dikkat et.. birde yüksek yerden bişey almak için uzanma... yarında bir idrar testi yap sabah uyanır uyanmaz ama.. aç karnına.. silikte olsa ikinci çizgiyi görürsün... hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…