Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımm benimm nolursun üzülmee... bak sana bişey sölim... eşim hiç keçiboynuzu kürü denedinmi.. belki faydasını görürsünüz...bence işinize yarayacaktır... birde çakşır otu macunu var hiç sperm olmayanlarda bile sperm oluşmasını sağlıyormuş... inan sabret olacak.. sende burda bizlere müjdeni vereceksin...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, nevbahar76+

nevbaharcım.. kaldıkmı başbaşa... bir sen bir ben birde misafir...

evet denedi
caksir otunu yurtdisinda oldugum icinde bulamiyorum
ya insallah canim ya
bende artik anne olmak istiyorum

canim ben hep kendimi cok gucluzannederdim
megersedunyadaki en gucsuz insan benmisim
napim dayanamiyorum onun hasretine
ne ana vvar ne baba ne kardes hepsi uzakta birde bebegim bu kadar uzak olunca zor oluyor:gitme::gitme:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, nevbahar76+

nevbaharcım.. kaldıkmı başbaşa... bir sen bir ben birde misafir...

evet canım baş başaydık.umudunu kaybetme geldi şimdi. ben temizlik yapıyorum arada bi bakıyorum...-tatlicadiarzu-

bilemiyorum canim,umutlanmaya korkuyorum,bir hafta sora tekrar test yaptircam,sonuc 10-un uzeri olmasi lazim,o yuzden hic sevinemiyorum,Ama Allahtan da umit kesilmez.insallah hamile olursam hepiniz cin teker -teker dua edicem,Allah yuzumuzu guldursun,bebislerimizi yetirsin bize.sen de sakin aglama,aglayarak hem kendini ,hem esini uzuyorsun.yapma,yalnizca bol-bol dua et,Rabbim sevdiyi kullarini sinaga cekermis.

canim ben hep kendimi cok gucluzannederdim
megersedunyadaki en gucsuz insan benmisim
napim dayanamiyorum onun hasretine
ne ana vvar ne baba ne kardes hepsi uzakta birde bebegim bu kadar uzak olunca zor oluyor:gitme::gitme:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: allahımm sevdiği kullarının hatrı hürmetine günahsız kullarının hatrı hürmetine bu arkadaşıma nevbahara buluta kedersize sevdaya ipeğe yıldıza hayırlısıyla eli ayağı düzgün evlatlar ver...
Rabbim sen isteyince olmayan şey yoktur.. Sen herşeye kadirsin rabbim...
99 ismi azamın hakkı hürmetine evlat isteyen tüm herkesi evlat hasretiyle bırakma rabbim..
Ey yeri göğü yaratan rabbim isteyen tüm herkese ve burdaki arkadaşlarımada tez zamanda meleklerini gönder...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allahım etipufuma da iştah ver yarabbim. öyle hayırlı öyle sağlıklı evlatlar nasip et ki çektiği tüm sıkıntılar uçup gitsin. bebeğine sağlıcakla kavuşmayı ve dünyanın en güzel, en sorunsuz hamileliğini nasip et yarabbim. gamyoncuiremsu

ya sizler nasil bu kadar iyi insanlarsiniz
beni yine aglattiniz cok duygulandim
yildiz nevo ve eti ben hayatim boyunca bu kadar iyi dualalr almamistim cok tsk ederim
bu kadar dua almi ya yine yeter bana

ya sizler nasil bu kadar iyi insanlarsiniz
beni yine aglattiniz cok duygulandim
yildiz nevo ve eti ben hayatim boyunca bu kadar iyi dualalr almamistim cok tsk ederim
bu kadar dua almi ya yine yeter bana

ben de duygulandım dokunsanız ağlicam. iyilik karşılıklıdır canım o senin iyiliğin. bizi ancak biz anlıyoruz...güzel günler çok yakın....

amin canımm... göreceksin bak yakında burası şenlenecek...

bizde bir zamanlar çok umutsuzduk... okadar umutsuzdumki birde ben tedavi felan yapma şansımda yoktu.. eşim istemiyordu... ama inanki rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok... birde neler yaptım neler... birçokşey yapıp hepsini yarıda bıraktım.. kimini midem almadı kiminide umutsuzluktan bıraktım.. ama bence yaptığım kürlerinde çeşitli faydaları olmuştur...isterseniz bildiklerimden yaptıklarımıda sizlerle paylaşabilirm... ama ben eminimki burdaki tüm arkadaşılarım çok yakın zamanda burda hamiş olacakları haberini verecekler...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, umudunukaybetme, yildiz_azeri+
opuyorumnanaktan

ben sizleri görmedim ama hepinizi okadar yürekten seviyorumki hepinize okadar kalben dualar ediyorumki anlatamam... her önemli günlerde her ziyaretlere gittiğimde dualarımdasınız... ve gerçekten güzel haberlerinizi alırsam gerçekten canı gönülden mutlu olacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…