Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

soğan suyundan tut, bal polen her şeyi yaptık. kürkedisi takmıştım adımı :bbo:
ben de inanıyorum burdaki herkese Rabbim inşallah bebiş nasip edecek...

burdan biri hamile kalsın göklere uçuyorum. çevremden bi hamile haberi alınca sinir oluyorum ne tuhaffff

burdan biri hamile kalsın göklere uçuyorum. çevremden bi hamile haberi alınca sinir oluyorum ne tuhaffff

aynen bende öyleydim yaa... aileden veya arkadaşlarımdan biri hamile kalınca deliye dönüyordum... birde demezlermiydi yok istemeden oldu kafayı yerdim... birde biri evlenirdi o ay hemen derlerdi hamile diye... yahu derdim biz okadar uğraşıyoz olmuyorda bunlar nasıl ilk aydan tutturdular...:kedi:

bi de ilk ay hamile kalana aferin demiyolar mı....Allah veriyo da oluyo benim adım beceriksize çıktı. heee ben beceremiyom napimmmm

inşallah dinleneceğim günlerde gelsin.... nevbaharcım ben çıkyorum... akşam uğrayabilirsem gelirim lak lak yapmaya...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah dinleneceğim günlerde gelsin.... nevbaharcım ben çıkyorum... akşam uğrayabilirsem gelirim lak lak yapmaya...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görüşürüz canım bizi memnun etmek istiyosan güzel yemek ye, iyi olduğunu bilelim canım arkadaşım. eşim evde olursa giremeyebilirim opuyorumnanaktan

iyiym aşkitomopuyorumnanaktan canım senin diğer adın kürkedisimiydi
doktordan geldik işte uyumuşum yeni uynandım sen nasılsın canıımmm

evet canım ta kendisi...uyu bakalım ben iyiyim canım şu an hiç bi kür uygulamıyorum. ocak adetiyle tedaviye başlicam inşallah

evet canım ta kendisi...uyu bakalım ben iyiyim canım şu an hiç bi kür uygulamıyorum. ocak adetiyle tedaviye başlicam inşallah

canım arada giriyorum ya yeni nickleri karıştırıyorum bunadımmı ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl bir tedavi uygulayacan güzelim şimdiden hayırlı olsun inşşllah tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır anne olursun bi tanem ammiiinnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım haklıısn ben de sürekli nick değiştiriyorum fisfisfis
ilk tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla...
muhtemelen senin doğum zamanın benim tedavime denk gelecek, dua et olur mu?

evet canım haklıısn ben de sürekli nick değiştiriyorum fisfisfis
ilk tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla...
muhtemelen senin doğum zamanın benim tedavime denk gelecek, dua et olur mu?

cannııııııımmmmŞeniz :lepi: hadi hayırlısı benim 18 yada 19 ocakta olcak sezeryanım
allahım güldürsün yüzünü doğuma girmeden önce hepinize dualarımı gönderecem zaten dualarımdasınız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…