amin canımm... göreceksin bak yakında burası şenlenecek...
bizde bir zamanlar çok umutsuzduk... okadar umutsuzdumki birde ben tedavi felan yapma şansımda yoktu.. eşim istemiyordu... ama inanki rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok... birde neler yaptım neler... birçokşey yapıp hepsini yarıda bıraktım.. kimini midem almadı kiminide umutsuzluktan bıraktım.. ama bence yaptığım kürlerinde çeşitli faydaları olmuştur...isterseniz bildiklerimden yaptıklarımıda sizlerle paylaşabilirm... ama ben eminimki burdaki tüm arkadaşılarım çok yakın zamanda burda hamiş olacakları haberini verecekler...
kedersiz amma yufka açtı. ne bu kızım yaw seferberlik mi var yakında...
burdan biri hamile kalsın göklere uçuyorum. çevremden bi hamile haberi alınca sinir oluyorum ne tuhaffff
aynen bende öyleydim yaa... aileden veya arkadaşlarımdan biri hamile kalınca deliye dönüyordum... birde demezlermiydi yok istemeden oldu kafayı yerdim... birde biri evlenirdi o ay hemen derlerdi hamile diye... yahu derdim biz okadar uğraşıyoz olmuyorda bunlar nasıl ilk aydan tutturdular...:kedi:
gördüm canımm...diğerlerinide gördüm..
sen bugün çalışıyo musun evde misin
çalışıyom valla canım..
inşallah dinleneceğim günlerde gelsin.... nevbaharcım ben çıkyorum... akşam uğrayabilirsem gelirim lak lak yapmaya...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
etipufum canım çalışıyomusun nasıl oldun
ooooo durucum gelmiş nasılmışgamyoncuiremsu bakim tosuncuğun anneciği.
iyiym aşkitomopuyorumnanaktan canım senin diğer adın kürkedisimiydi
doktordan geldik işte uyumuşum yeni uynandım sen nasılsın canıımmm
evet canım ta kendisi...uyu bakalım ben iyiyim canım şu an hiç bi kür uygulamıyorum. ocak adetiyle tedaviye başlicam inşallah
canım arada giriyorum ya yeni nickleri karıştırıyorum bunadımmı ne kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl bir tedavi uygulayacan güzelim şimdiden hayırlı olsun inşşllah tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır anne olursun bi tanem ammiiinnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet canım haklıısn ben de sürekli nick değiştiriyorum fisfisfis
ilk tüp bebek denemem olacak hayırlısıyla...
muhtemelen senin doğum zamanın benim tedavime denk gelecek, dua et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?