Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Bu arada kızlar yeğenimin kan değerlerinin biri yüksek çıkmış başka hastaneye sevk etmişler oradan pazartesi sonuç alınacak.dua edin kızlar sorun olmasın.Tam olarak bilgi alamıyoruz ama zeka tahlillerinde bir sorun var mirmirmirmir aslında görüntüsü şeklinde bir sorun yok ama hiç belli olmaz işte..Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bebişler versin hepimize :Saruboceq:

yok canım yok hamile kalmakla olsa keşke hamile kalmak ilk adım
sonra o hamileliğin tamamlanması var sağlıklı olarak doğan bebeğin sağlıklı olması bizim ona
bakıcak maddi manevi gücümüzün olması onun için allah hepsini birden nasip etsin

aminnn ipekcim aminnn... doktora pazartesi gidecem inşallahhh..

sevdacım inan adet sancısı haricinde hiçbir belirtim olmadı...birde göğüslerim adet olacakmışım gibi şişti onun haricinde bir değişiklik yoktu...inşallah sende hamilesindir...

önümüzdeki aylarda sırasıyla herkesin haberini alırız inşallah....

aminn esrammm..demek pek belirtin olmadı kişiye göre değişiyo zaten belirtiler..
Bu arada kimsecikler yok

Bizde eşimle yarın sabah test vermeye gidicez bakalım sonuç nasıl çıkacak CADIARZU eğer çok düşük çıkarsa tüp bebeğe dönücez eğer normalse aşılama tedavisine başlıcaz bakalım herşeyin hayırlısı yerimseniben

ooooo esram tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah, :CüvCüv: :ecrin_bebek: kedersiz sizde evlenmişsiniz hayırlı olsun uğur getirsin ne tesadüf bizde ev aldık ankaradan Allah herkese nasip etsin

Merhaaba Kadersiz 56;

Bende 5 yillik evliyim. 24 yasindayim evlendim gunden beri hep bi cocuk hasreti var icimde, ama malesef olmadi. IKI KEZ tup bebk denedim ilk'i doktor hatasi olmadi, ikincide kalan embryolardan transfer yapildi ve hamileik olustum fakat yurtdisinda yasadim icin tedaviden sonra dondumde burda kan degerlerim dusue gectini, yani dusuk oldu anliycan. Agladim, sizladim ama ne care kismet degilmis dedim. simdi kendimi okul\a verdim.. Ins. seneye mezun oluyorum. tekrar tup denemek istiyorum ama korkuyorum. benimde esimde problem var malesef sperm idrar kesesine gidiyo, ama allaha sukur yapilan testler sonu sperm in kalitesinin yksek ve hareketli oldunu ogrendik, BU KONUDA ARKADASLAR, AYNI PROBLEMI YASAYAN VE SONUC ALAN ARKADASALR VARSA BANA YAZARSA COK SEVINIRIM.... rabbim insallah tum evlat sahibi olmak isteyenlere, bir gun bu duyguyu yasamay nasip eyler... karnimin icinde benimde bir gun esimden ve benden bi parcanin kalp atisini duymak, kucagina alabilmek kadar guzel bir duygu varmi bu dunyada acaba...

canım inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar ve hatta inşallah bu ay hamilesindirde hiçbişeye gerek kalmaz...

everestcim çok teşekkür ederim... darısı isteyen herkesin başına en yakın zamanda inşallah... bu arada seninde yeni evin hayırlı olsun güzel günlerde oturmak nasip olsun...

hadi bakalım inşallah umduğunuzdan daha yüksek çıkar tahlil sonuçlarınız

saol canım seninde yeni evin hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yeni evimiz ikimizede birer melek getirsin :ecrin_bebek:

arkadaşlar hepinize merhabalar diyorum...veee içinizdeki bu bebek özlemi biran önce son bulup kavuşuruz diyorum...

kızlar sitede gezinirken bu başlığı okudum ..dedim burdada benim gibi özlem hasret çekenler var..yanlız değilim...arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ...şuana kadar 3 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı...2. tüp bebeğimizde anlaşılmayan nedenden iptal oldu...vardır bir hayır dedik...biz sebepsiz infertilite gurubundayız...
arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi evlenmeden önce bunları yaşamak..yoktu çünkü çevremde ..evleniyorlardı hemen hamile kalıyorlardı...onun içindirki çevremde kimse beni anlamıyor..tek yaptıkları şey DAHA ÇOÇUK YOKMU sorusu...buda insanı yaralıyor...saten bizim derdimiz bize yetiyor..birde onların boş soruları...

kızlar yaaa kusura bakmayın sizleride sıktıysam..dert insanı böyle söyletiyor işte...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...ıÇıMıZDEKı BU BEBEK ÖZLEMı BıRAN ÖNCE DıNER...AMıNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…