kedersiz geçmişi okuyo sanırım
evet kesin geçmişi okuyo
etipuf hastaneye gidecem diye bir mesaj yazmış kızlar, sanırım daha gelmedi merak ettim onu
etipuf hastaneye gidecem diye bir mesaj yazmış kızlar, sanırım daha gelmedi merak ettim onu
sevdam nasılsın bugün nasıl hisediyorsun kendini:1hug:
kızlar ben çok rahatsızım birazdan doktora gidecem... doktordan gelir gelmez yazarım size...
aa ben görmedim o mesajı kontrole mi gitti ki
ben mi hiçbir iş yapmadımmm sersem sersem bakıyom bişeyler yapıyomuş gibi duruyom ama beynimi hissetmiyorum aşırı bir ağırlık var üstümde akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum..sen nasılsın canımm olumunekankayizsmile
a.s a.s a.s a.s bide ftesdpe yazdığım mesajlarımı aryordum çok üzgünüm çoook
kedersiz bundan sonra sana tatar ramazan dicem hemen haksızlığa dur diyosun bravo
Yaramaz annesini üzücek galiba inşallah ciddi bir şey olmaz allahım arkadaşımıza yardım et sağlıklı bir hamilelik geçirsin
sevdam ben hiç cildime özel bişey yapmıyorum ama benim bir tanıdık arkadaşım vardı yüzü siyah noktalarla doluydu bir ara ben onun yüzünü çok pürüzsüz temiz gördüm ne yaptın cildiyeye falanmı gittin dedim oda yok yoğurt ve karbonatla bu hale geldi dedi yüzü gerçekten açılmıştı siyah noktaları kalmamıştı 1 tatlı kaşığı yoğur 1 çay kaşığının çeyreği karbonat çok fazlası yakar demişti bunu 2 günde bir yapıyormuş
Sevdam bende siyah noktalarımdan şikayetçiyim yanlız düzenli olarak
yüz yıkama jelime avucuma sıkıp biraz tozşeker ekleyip peeling yaparsam yumurta akı mısırunu biraz limon suyunu karıştırıp maske yaparsam daha iyi oluyo
birde 3-4 aspirini ezip maske yapınca onunda faydası oluyo ama düzenli yapmak lazım
sevdam ben hiç cildime özel bişey yapmıyorum ama benim bir tanıdık arkadaşım vardı yüzü siyah noktalarla doluydu bir ara ben onun yüzünü çok pürüzsüz temiz gördüm ne yaptın cildiyeye falanmı gittin dedim oda yok yoğurt ve karbonatla bu hale geldi dedi yüzü gerçekten açılmıştı siyah noktaları kalmamıştı 1 tatlı kaşığı yoğur 1 çay kaşığının çeyreği karbonat çok fazlası yakar demişti bunu 2 günde bir yapıyormuş
aspirini toz haline getirip biraz suyla karıştırıpmı maske yapıyon canım aspirinde faydalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?