Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

etipuf hastaneye gidecem diye bir mesaj yazmış kızlar, sanırım daha gelmedi merak ettim onu

aa ben görmedim o mesajı kontrole mi gitti ki

sevdam nasılsın bugün nasıl hisediyorsun kendini:1hug:

ben mi hiçbir iş yapmadımmm sersem sersem bakıyom bişeyler yapıyomuş gibi duruyom ama beynimi hissetmiyorum aşırı bir ağırlık var üstümde akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum..sen nasılsın canımm olumunekankayizsmile

canım ne kadarda üzülsen hiç bişeyi değiştiremezsin hiç bişey bizim sağlığımızdan daha önemli değil o yüzden kendini düşün ALLAH daha büyük dertler vermesin

ben iyiyim canım tayzemlere gittim sabah kahvaltımı orda yaptım az önce geldim

acaba ne oldu etipufa yemek yiyemiyodu ya o yüzden mi gitti acaba yaa acil gitmiş ama

yaa kızlarr birşey sorcam okadar çok şey kullandımki belki sizin bildiğiniz denediğiniz şeyler vardır.
Cildimde en büyük sorunum çok gözenekli yaa o yüzden yaşımdan çk daha büyük gösteriyorum yaşlandırıyo cildimi ne yapabilirim bunlara cildim yağlı siyah noktam da var bantlar bile çıkarmıyo tam olarak düşünün sivilce sorunum da vardı ama onu biraz hafiflettim deli olcam yaa bebek gibi ciltlileri kıskanıyom valla daha yaşım kaç herkes 29-30 dan aşağı demiyo

eşimde tam tersi bebek yüzlü ben yanında yaşlı görünüyom o 30 yaşında ama çok daha küçük görünüyo ben 25 im 30 gösteriyom alsanaalsanasmile

Yaramaz annesini üzücek galiba inşallah ciddi bir şey olmaz allahım arkadaşımıza yardım et sağlıklı bir hamilelik geçirsin

Yaramaz annesini üzücek galiba inşallah ciddi bir şey olmaz allahım arkadaşımıza yardım et sağlıklı bir hamilelik geçirsin

işte herkesin hamilelik dönemi iyi geçmiyo eyvahedigeldismile heleki mide hamilelikte çok etken oluyo inşallah düzelir şu 3 ayını doldursa ozaman geçer inşallah bu dönemler..

sevdam ben hiç cildime özel bişey yapmıyorum ama benim bir tanıdık arkadaşım vardı yüzü siyah noktalarla doluydu bir ara ben onun yüzünü çok pürüzsüz temiz gördüm ne yaptın cildiyeye falanmı gittin dedim oda yok yoğurt ve karbonatla bu hale geldi dedi yüzü gerçekten açılmıştı siyah noktaları kalmamıştı 1 tatlı kaşığı yoğur 1 çay kaşığının çeyreği karbonat çok fazlası yakar demişti bunu 2 günde bir yapıyormuş

Sevdam bende siyah noktalarımdan şikayetçiyim yanlız düzenli olarak
yüz yıkama jelime avucuma sıkıp biraz tozşeker ekleyip peeling yaparsam yumurta akı mısırunu biraz limon suyunu karıştırıp maske yaparsam daha iyi oluyo
birde 3-4 aspirini ezip maske yapınca onunda faydası oluyo ama düzenli yapmak lazım

peki gözeneklerede iyi gelirmiki siyah noktarı varsa onlarda kayblmuşsa gözenekleride kapanmışmıydı canım eğer öyleyse onuda deneyeyim

aspirini toz haline getirip biraz suyla karıştırıpmı maske yapıyon canım aspirinde faydalı sanırım

sevda canım o siyah noktalar ve birazda olsa akne var....evlenmezden önce daha çoktu..şimdi azaldı...bendede gitmiyor ne yapmak lazım acaba....yaşımı gösteriyorum da ama bana soorsalar ...evliliğimden sonraki yaşımı sanki, uuuuuuuuuuuup uzuuuuuuuuuuuun bir sene yaşamış gibi hissediyorum ..yaşadıklarım beni çok yordu...kendimi bitkin hissediyorum...bakıyorum çevremdeki insanlara helede benden yaşça büyüklere nasıl neşeli nasıl mutlular....bende onların yanında gülsemde belli etmemeye çalışsamda yüreğimde bir yer hep acıyor...inşallah bu acım rabbimin izni ile yakın zamanda diner...bende bebeğime kavuşurum...bebeğim içimdeki açan güneşim olur...eşimle tüm sevdiklerimle neşe dolu bir hayat geçirmek istiyorum....aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bunuda çok duydum denemedim hiç denemeyi düşünüyorum birde sevdam ben bir ara ısırganı çay gibi demleyip yüzüme tonik olarak kullandım o da çok iyi gelmişti ablam cildine ne yaptın bir parlaklık pürüzsüzlük gelmiş demişti tabi onuda yarım bıraktım düzenli yapsam demek kaymak gibi olucak cildim bizleri ilaçlarda çok etkiliyo canım fazla takma kafana

aynenn bulutummm mutsuzluğumuzun sebebi eksikliğini hissettiğimiz bebeklerimiz emininmki onlara kavuşsak dünyanın en mutlu insanlarından olacağız herşeye karşı daha güçlü olucaz ama şuan bir yanımız hep aciz güçsüz bitkin yorgun...ama en kısa zamanda bu devran bizede gülecekkk mükafatımızı alacağızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…