Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

peki gözeneklerede iyi gelirmiki siyah noktarı varsa onlarda kayblmuşsa gözenekleride kapanmışmıydı canım eğer öyleyse onuda deneyeyim

canım ben arkadaşın yüzünü çok iyi görmüştüm ama sadece siyah noktalar için kullanmıştı o bence sende araştır öyle dene hemen her denileni uygulama bak kkda cilt problemleri ile ilgili dopikler var oralarıda oku istersen

yaa sıkılıyoruzz canım devamlı birşeylerle uğraşmaktan normaldir bende hep yarım bırakıyorum unutuluyo birşeyler çıkıyo derken bir bakmışsın bırakmışsın sonra cilt eski haline dönmeye başlıyo klava: ne var sanki hiçbirşeyle uğraşmadan güzelleşsekkk bayanssulusmile çok şey istiyom :roflol:

yaa bakıyorum ama hangisini kullanıcam şaşırdım oradaki suyu kullanıyorum sivilcelerime o iyi geldi zaten ama gözenekler ve siyah noktalara karşı birşey kullanamadım..Ama hem aspirini hemde yoğurdu denicem bakalım iyi gelir diye düşünüyom kaybedecek birşeyim olmaz yeterince cildim bozuk zaten kafamçokkarıştı

neyse sağolun kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum
iyi akşamlar yarın görüşürüz

kızlar eşim bu akşam yemek yapmıyackmısın diyoralsanaalsanasmile neyse kızlar size iyi akşamlar görüşürüzzz

bende burun bölgeme clen clearın yıkama jelini kullanıyorum düzenli kullanınca gerçekten siyah noktalardan eser kalmıyo

Bence aspirin ve yoğurt cildine hasar bırakmaz en fazla fayda etmez
sen hangi suyu kullanıyosun yüzün için canım bende çıkıyorum iyi akşamalr

ceeee :)))

kendinize ii bakın kızlar. anne olunca hepimiz pırıl pırıl cilde sahip olcaz inş. biraz sabır bayanssulusmile

kedersizim cnm ben baktıımmm ama demekki gözümden kaçmıss yaa o üzüntüyle ne okuduğumu bile bilmiyoruummm zateennn görmemiş olabilirim yazmıştım galibbaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

yaaaaaa ben varken niye kızlar siz yoksunuzzzz valla sinirlerim çıktııklava:klava:ben gündüzleri giremiyorum siz akşamları annemlere git gel ders çalış yemek yap abim sözlenecek çeyiz yap anca akşamları girebiliyorummm ama sizleri çokk özlediimmmm sizle konuşmak istiyoruummmmm:çok üzgünüm:

merhaba canlarim benim nasilsininz?dun giremedim ozur dilerim,bu gun benim dogum gunum,hazirliklar falan,o yuzden giremedim,annemler gelicek.bu gun de belki giremedim.hepinizi cok seviyorum.YARABBIM bu yilimda kendime hayirli bir bebek,esimle saglikli,mutlu omur dilerim.ben kendimi hic kutlamamistim,ne qarip ya,bebeyimi ozledyimden olmali.bi de cicek gondereyim kendime.

sevdammmmmmmmmm
umudunu kaybetme nolur inanıyorum bebeğimiz olcak hem de senin ikizlerin olacak inş. çünkü senin için yattığım rüyada gemiye 2 kere bindim. daha yaşın çooook genç bitanem...emeklerini boşa gitmiş sayma sakın Rabbim onun mükafatını ayrıca verecek...

Etipufumm geçmiş olsun canım noldu ki? inş. kötü bi durum yoktur...

ismini söylemediğim tüm arkadaşlarım, canlarım...yoğundum bakamadım size. bugün de Kuran var arkadaşta... kızmayın bana yine yokum hepinize dua ediyorum bıkmadan...

Cumanız mübarek olsun olumunekankayizsmile

yıldızım doğum günün kutlu olsun canım en güzel hediyen bebiş olur inş.
kızzzzzzzz hayalet gibisin ha yazıyosun ama adını göremiyorum hangi ara yazdın ki...

yıldızım doğum günün kutlu olsun canım en güzel hediyen bebiş olur inş.
kızzzzzzzz hayalet gibisin ha yazıyosun ama adını göremiyorum hangi ara yazdın ki...

sagol bitanem,insallah RABBIM her kese bebek verecek hayirlisiyla.yeni girdim,cikmam lazim yine gorusuruz,cumaniz mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…