Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydınlar cumanız mübarek olsunn
yıldızım doğum günün kutlu olsun inşşallahh seneye doğum gününü bebişinle kutlucan :Saruboceq:
etipufum hala gelmemiş iyidir inş.

Bence aspirin ve yoğurt cildine hasar bırakmaz en fazla fayda etmez
sen hangi suyu kullanıyosun yüzün için canım bende çıkıyorum iyi akşamalr
canım ben sivilceli cilt bölümünde" yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim" yazan topikteki karışımı kullanıyorum hatta bu 3.şişem yüzümden öyle bir kir çıkartıyokii laelaelaelaelae bana iyi geldi ama hassas ciltleri tahriş edebilir ben tonik niyetine kullanıyorum

sağol cnaım benimm olumunekankayizsmile inşallah dediğin gibi ikizlerimm olurrrr :Saruboceq: valla nevom sana çok imreniyorumm zamanın çoğu kuranlarla sohbetlerle geçiyo ne kadar güzel bir hayatın var ben kendime bakıyorum her perşembe akşamı için eve gidince okuyayım diyorum nerdee fani işlere yeniliyorum senin gibi olmayı işterdim iş güçle değil ilimle kuranla ilgilenmeyi

ipeğimde gitmişş yalmışım yalnız burdaa
dün akşam doktorum aradı çok üzgünüm çünkü sen çok iyi bir hastaydın herşey çok iyiydi dedi hatta normalde 3 tane transfer ederiz ama sana gerek bile duymadık dedi..embriyolar ilk 3 güne kadar çok iyi ilerliyo ama ondan sonra bozuluyo dedi bunun birçok nedeni olabilir dedi bunu araştırmak istiyorum dedi 7 tane geri kalan embriyolarda çünkü ilerleyip donduralamadı dedi yarın randevu aldım bir haftaya kadar adet olursun dedi.bakalım yarın gidip direk görüşücez

sevdacım ben iyiyim canım bekliyorum işte biraz işim vardı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
yarın doktorda inşallah her şey yolunda gider yeni tedavi yeni umut eskiyi düşünme bundan sonra yoluna bak canım

kızlar günaydın hepinize....
bu cuma günü yaptığımız bütün dualar kabul olsun ...cumanız mübarek olsun.....

YILDIZ canım seninde doğum günün kutlu olsun...inşallah bu yeni yaşın sana uğur getirir.....birdahaki doğum gününü eşinle bebeklerinle tüm sevdiklerinli dahada mutlu geçirirsin....

ipeğim sen nasılsın...hadi bakalım günler iyice azaldı ...pazartesi bekliyoruz güzel haberleri...

sevdam doktorun bile demiş bir problemin olmadığını...araştırsınlar bakalım ....nedenini....inşallah kendiliğinden gelir bebeğin....

ETıPUFUM nerdesin canım yaaaa seni merak ediyoruz...inşallah ters giden bir şey yoktur...gelde biran önce bizlere haber ver.....senin bebek biraz yaramaz çıktı...olsun sağlıklı olsunda artık doğumdan sonra düzelir inşallah herşey.....

veeeeeeeeee diğer kızlar sizlerede kucak dolusu sevgiler....

günaydın bulut ben iyiyim heyecan içinde bekliyorum hiç bişey hissedemiyorum varmı yokmu sinir oldum
sen nasılsın canım

günaydın bulutum seninde cuman mübarek olsun nasılsın
evet bakalım araştırsınlar 2.ciye daha net şekilde başlamış oluruz

sağolasın canım bende iyiyim...heyecanla tedavimi bekliyorum...biran önce hayırlısıyla bebeğime kavuşmayı istiyorum...inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım.....rabbim OL diyecek bende o cennet kokulu yavruma kavuşacağım...inşallahhhhhhhhhhhhhh

amin canım inşallah bu tedavide bebeğine kavuşursun

yıldızım doğum günün kutlu olsun bitanem yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk birtanede tontiş bir bebek versin NİCE MUTLU YILLARA CANIM

Son düzenleme:
etıpuf nerelerdesın yaa bır haber ver canım tedırgın olmaya baŞladım

hoşgeldin kedersizim
bulutummm inşallah sende yakın zamanda bebeişine kavuşursun tedavi çok iyi geçer inş.

kızlar ben bugÜn temızlıĞe gırıŞtım daha bır sÜrÜ ıŞım var belımı ıncıttıĞımden berı doĞru dÜzgÜn temızlıyemıyordum evımı bugÜn dıp kÖŞe eve gırıŞtım ..sıze bır bakıyım dedım ama kımseler yok bugÜn etıpuftanda haber yok umarım kÖtÜ bıŞey yoktur

slm kizlar
biraz gecmisi okum dedim ve buarada biraz uzuntum gecer diye dusundum
uzuntum diyorum cunku bugun cok mutsuzum
bugun bir arkadasi gordum benimle beraber evlendi ama onun bebegi var benimki yok
ya niye benim bebegim yok
yeter ya dayanamiyorum
kizlar nolursun benim icin dua edin eger rabbim vermeyecekse benim canimi alsin
ben artik dayanamiyorum

umudunu kaybetme sen neler diyosun öyle ne demek canımı alsın allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
isyan etme arkadaşım bu bizim imtihanımız isyan edersek geçemeyiz
kedersizim kolay gelsin canım dikkat et yavaş yavaş yap
etipuf için endişelenmeye başladım inşallah hayırlı haberlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…