Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim ne olursun ismin gibi UMUDUNUKAYBETME burdaki hepimiz senin bugün yaşadığın üzüntüyü gördük yaşadık ben sana bu 6 senemin içinde neler neler yaşadığımı söylesem belki bana inamıyacaksın inan bende senin gibi ALLAHA yalvardım bana bebek vermiyeceksen canımı al dedim ama şimdi dönüp bakıyorumda ben kendimi boş yere üzmüşüm ha şimdi üzülmüyormuyum üzülüyorum ama eskisi kadar değil benim için hayırlı olanı bu diyorum benim en büyük derdim bu olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum
inan öyle insanları görüyorumki halime şükrediyorum boshayallersmile
lütfen UMUDUNUKAYBETME lütfen :teselli:

kedersizim kolay gelsin inan benim evimde aynı yarın yaparım diyodum ondada hastaneye gidicem daha da yapamam
evet bugün burası çok sessizzz boshayallersmile

umudunukaybetme neden herşeyin hayırlısı istemiyorsun klava:
ne kadar bu sözleri söylemek bu kadar değersizmisin.Olmazsa olmasın elinden geleni yap olmuyo ne yapıcaz dünyanın sonu değil yaa..
hadi hamile kaldın bir hastalık çıktı bebeğe birşey olsa sana birşey olsa daha mı iyi
yada doğsa Allah korusun sağlığı yerinde olmasa acı çektiğini görsen bu mu daha iyi
yada olsa işe yaramaz bir evladın hırsız cani olsa daha mı iyi
bu mübarek zamanda yaptığın konuştuğun duruma bak klava: herşeyin hayırlısını istemekten Allaha sığınmaktan başka birşey elden gelmezzz UNUTMAAA...

umudunukaynetme arkadaşım..emin ol ki hepimiz anne olacağız...heleki böyle isyan etmek bize yakışmaz...var bir vakti...sabır edeceğiz...rabbim bizlerede o güzel günleri yaşatacak...bol dua ile....

DÜNÜRÜM sanada kolay gelsin canım...evet insan şöyle heryeri elden geçirmeyince temizlik yaptığını anlamıyor....

kızlar bugün bizim cuma sohbetimiz var...oraya gideceğim...hepimiz için çok dua edeceğim...rabbim bizleri içinde bulunduğumuz bu durumdan sıkıntıdan feraha erdirsin o mis kokulu güzel meleklerimize kavuşalım diye...tekrardan cumanız mübarek olsun....

dünürüm ne yaptın senin kırmızılar geldimi...
bu gece rüyamda hayır olur inşallah kiraz ağacının dibindeymişim bütün kirazlar kucağıma döküldü...kıpkırmızıydı...nasıl şaşırıyorum...hayırlara vesiile olsun diyorum...ilk defa böyle bir rüya görüyorum...birde birinin düğünü varmış ona hazırlık yapıyoruz...gelin odasını hazırlıyorum..döşekler...karyola....birde rahmetli bir akrabamız vardı...ona soruyorum nereye hazırlayayım diye bana gösteriyor...kızlar yorumlar sanız sevinirim...

çok haklısın sevdacım bu örneği hep veriyorum biliyorum ama tekrar hatrlatıcam bakın benim arkadaşıma 7 yıl bebek sahibi olmak için uğraştı ama şimdi komada çocuğu daha 3 yaşında annesiz kalıcak allah hayırlı sağlıklı evlat versin ve eşlerimizle birlikte sağlıkla büyütmek nasip etsin lütfen dua ederken dikaktli olalım doğru dua edelim ben kendi adıma eğer çocuk sahibi olduğum zaman keşke olmasaydı diyeceğim bir tecrübe yaşayacaksam olmasın diyorum

sevdam, ipeğim, dünürüm sağolun kızlar burda biraz dinlenip tekrar işime dönecem

kız dünür rüyan hayr olsun sen benim için yatmadın istihareye dimialsanaalsanasmile (buarada adet oldum ben )

Rüyada kiraz Ağacı görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu Günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise , sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir.

canim cok zor ya
artik dayanamiyorum
rabbime isyan etmiyorum ama bu bana cok agir geliyor
benim ailemde huzur kalmadi ya
herkes gulup oynarken ben agliyorim

evet dünürüm yatamadım...taatil haftasına denk gelmedi...benim kociş rahat durmadı...ondan olmadı...ama canım bu gece senin için yatayım tamam...rüyamın yorumu içinde sağolasın..inşallah hayırdır...

canim cok zor ya
artik dayanamiyorum
rabbime isyan etmiyorum ama bu bana cok agir geliyor
benim ailemde huzur kalmadi ya
herkes gulup oynarken ben agliyorim

canım ben hiç bir zaman aileme üzüntümü belli etmedim bazen ablama anlatırım ama onlarıda kendimizle üzmeye hakkımız yok onlar ne yapabilirlerki öyle değilmi bazen annem beni teselli ediyor olur üzülme gibisinden bende ona diyorumki yok anne üzüldüğümü nerden çıkarıyorsun artık üzülmüyorum diyorum amaaaaaaaa:gitme:

canim evet sana inaniyorum
ama inan o kadar cok agrima gidiyor
ben cok birsey istemiyorum ki
hayirli saglikli bir bebek istiyorum
evet halime sukrediyorum milyonlarca kez sukurler olsun

ya canim hayirlisini istiyorum ama bazen boyle oluyorum napim elimde degil

canim allah etmesin sagliksiz olmasin
ben hayirli saglikli bir bebk istiyorum

canım arkadaşım hepimizin öyle çaresiz bir anı oluyorki...hiç birşey yapamıyorsun elin kolun bağlı beklemekten başka çareside yok....onun için ki rabbime sığınacağız hakkımızda hayırlısını ver ...bizlerin hasretini özlemini dindir...bizlerde anne olalım..bizlerde hayırlı sağlıklı yavrularımıza kavuşalım diye dua edeceğiz...insanın umutları olmadan yaşayamaz...hayattan zevk alamaz...yaşamak anlamsız olur...hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyeceğiz...

canim ins o gun cok erken gelir

bult rüyanın anlamı güzelmiş hayırlı olsun ..... umudunukaybetme evindeki huzuru sağlamak birazda senin elinde canım çok zor olduğunu biliyorum aynı durumdayız çünkü ama ne olursa olsun hayat devam ediyo bütün sıkıntıyı çeken kadınlar olsada toparlayan çekip çevirende her zaman kadındır pozitif olursan evinin huzuru geri gelir

ipeğim ne güzel söylüyorsun..başta bende olumsuz sonuçlar alıncaçok kötü oluyordum..kimseyle konuşmuyordum..eşimle dahi..işten eve gelirdi sorardı bana nasılsın neler yaptın diye bense ona bağırırdım suratım beşkarış konuşmazdım..ban derdi bu evden cenazemi çoktı ne oldu..ne bu durumun diye...hep kızardı...ne olurdu..evde huzursuzluk mutsuzluk ama şimdi öyle değilim herşeyi pozitif düşünüyorum...inanıyorumki pozitif düşündükçede işleride pozitif yapacağım...

erkekler bizim gibi değil onlar kötü bir olay olduğu zaman sürekli soğuk üzüntülü bir hava oldumu sinirleniyolar ellerinden birşey gelmedi çözüm bulamadılarmı kaldıramıyolar bizim o soğuk üzüntülü halimiz haliyle bir süre sonra evde gerginliğe huzursuzluğa sebep oluyo onun için birini görürlerse beşini kendi içimizde yaşıcaz hem dediğin gibi beyni neye şartlarsan oolurmuş olcak diyelimki olsun

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin dünürüm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel dua etmişsin öyle.....elbette Ondan başka sığınacak kimsemiz yok...eminimki Ona açılan eller boş dönmeyecek..dualarımızı kabul edecek hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…