slm kizlar
biraz gecmisi okum dedim ve buarada biraz uzuntum gecer diye dusundum
uzuntum diyorum cunku bugun cok mutsuzum
bugun bir arkadasi gordum benimle beraber evlendi ama onun bebegi var benimki yok
ya niye benim bebegim yok
yeter ya dayanamiyorum
kizlar nolursun benim icin dua edin eger rabbim vermeyecekse benim canimi alsin
ben artik dayanamiyorum
kedersizim kolay gelsin inan benim evimde aynı yarın yaparım diyodum ondada hastaneye gidicem daha da yapamam
evet bugün burası çok sessizzz boshayallersmile
umudunukaybetme neden herşeyin hayırlısı istemiyorsunklava:
ne kadar bu sözleri söylemek bu kadar değersizmisin.Olmazsa olmasın elinden geleni yap olmuyo ne yapıcaz dünyanın sonu değil yaa..
hadi hamile kaldın bir hastalık çıktı bebeğe birşey olsa sana birşey olsa daha mı iyi
yada doğsa Allah korusun sağlığı yerinde olmasa acı çektiğini görsen bu mu daha iyi
yada olsa işe yaramaz bir evladın hırsız cani olsa daha mı iyi
bu mübarek zamanda yaptığın konuştuğun duruma bakklava: herşeyin hayırlısını istemekten Allaha sığınmaktan başka birşey elden gelmezzz UNUTMAAA...
umudunu kaybetme sen neler diyosun öyle ne demek canımı alsın allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
isyan etme arkadaşım bu bizim imtihanımız isyan edersek geçemeyiz
kedersizim kolay gelsin canım dikkat et yavaş yavaş yap
etipuf için endişelenmeye başladım inşallah hayırlı haberlerle döner
Ben yemek yİyİp gelİcem kızlar
canim cok zor ya
artik dayanamiyorum
rabbime isyan etmiyorum ama bu bana cok agir geliyor
benim ailemde huzur kalmadi ya
herkes gulup oynarken ben agliyorim
canım benim ne olursun ismin gibi UMUDUNUKAYBETME burdaki hepimiz senin bugün yaşadığın üzüntüyü gördük yaşadık ben sana bu 6 senemin içinde neler neler yaşadığımı söylesem belki bana inamıyacaksın inan bende senin gibi ALLAHA yalvardım bana bebek vermiyeceksen canımı al dedim ama şimdi dönüp bakıyorumda ben kendimi boş yere üzmüşüm ha şimdi üzülmüyormuyum üzülüyorum ama eskisi kadar değil benim için hayırlı olanı bu diyorum benim en büyük derdim bu olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum
inan öyle insanları görüyorumki halime şükrediyorum boshayallersmile
lütfen UMUDUNUKAYBETME lütfen :teselli:
kedersizim kolay gelsin inan benim evimde aynı yarın yaparım diyodum ondada hastaneye gidicem daha da yapamam
evet bugün burası çok sessizzz boshayallersmile
umudunukaybetme neden herşeyin hayırlısı istemiyorsunklava:
ne kadar bu sözleri söylemek bu kadar değersizmisin.Olmazsa olmasın elinden geleni yap olmuyo ne yapıcaz dünyanın sonu değil yaa..
hadi hamile kaldın bir hastalık çıktı bebeğe birşey olsa sana birşey olsa daha mı iyi
yada doğsa Allah korusun sağlığı yerinde olmasa acı çektiğini görsen bu mu daha iyi
yada olsa işe yaramaz bir evladın hırsız cani olsa daha mı iyi
bu mübarek zamanda yaptığın konuştuğun duruma bakklava: herşeyin hayırlısını istemekten Allaha sığınmaktan başka birşey elden gelmezzz UNUTMAAA...
umudunukaynetme arkadaşım..emin ol ki hepimiz anne olacağız...heleki böyle isyan etmek bize yakışmaz...var bir vakti...sabır edeceğiz...rabbim bizlerede o güzel günleri yaşatacak...bol dua ile....
DÜNÜRÜM sanada kolay gelsin canım...evet insan şöyle heryeri elden geçirmeyince temizlik yaptığını anlamıyor....
kızlar bugün bizim cuma sohbetimiz var...oraya gideceğim...hepimiz için çok dua edeceğim...rabbim bizleri içinde bulunduğumuz bu durumdan sıkıntıdan feraha erdirsin o mis kokulu güzel meleklerimize kavuşalım diye...tekrardan cumanız mübarek olsun....
dünürüm ne yaptın senin kırmızılar geldimi...
bu gece rüyamda hayır olur inşallah kiraz ağacının dibindeymişim bütün kirazlar kucağıma döküldü...kıpkırmızıydı...nasıl şaşırıyorum...hayırlara vesiile olsun diyorum...ilk defa böyle bir rüya görüyorum...birde birinin düğünü varmış ona hazırlık yapıyoruz...gelin odasını hazırlıyorum..döşekler...karyola....birde rahmetli bir akrabamız vardı...ona soruyorum nereye hazırlayayım diye bana gösteriyor...kızlar yorumlar sanız sevinirim...
ipeğim ne güzel söylüyorsun..başta bende olumsuz sonuçlar alıncaçok kötü oluyordum..kimseyle konuşmuyordum..eşimle dahi..işten eve gelirdi sorardı bana nasılsın neler yaptın diye bense ona bağırırdım suratım beşkarış konuşmazdım..ban derdi bu evden cenazemi çoktı ne oldu..ne bu durumun diye...hep kızardı...ne olurdu..evde huzursuzluk mutsuzluk ama şimdi öyle değilim herşeyi pozitif düşünüyorum...inanıyorumki pozitif düşündükçede işleride pozitif yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?