Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben çıkmak zorundayım sohbetin saati geldi...sizler içine çok dua edeceğim..RABBıM DUALARIMIZI KABUL EDER...ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMEZ....

umudunukaybetme proxeed diye bir dopikte gördüm seni canım :))o ilaç spermlere iyimi geliyormuş türkiyede satılıyormu gerçekten iyi geliyorsa alalım bizde çok pahalı bişey değilse tabi

tamam dünürüm sen git bizim içinde dua et benim ismimle dua edersen daha iyi olur kedersiz diye dua etme :))ismim nurcan

aminnnn kedersizimm ellerine sağlık
evdeki huzur çok çok önemli biliyosunuz daha yeni negatif bir sonuç aldım ama dün akşam evimde şen mutlu bir yuvam vardı bunu başlatan benim ve bana ayak uyduran da eşimmm.ben onu bebekler gibi seviyorumm gerçekten bakın..ben ona okadar ilgi gösteriyorumki karşılığınıda aynı şekilde alıyorummm en güzel mutluluk huzurdur aşktır sevgidir.Rabbime şükürler olsun bu yuvayı birde bebekle şenlendirirse ne mutlu ama olmazsa da eşime sağlık versin ki hep yanımda olsunn

kızların hepsi yoğun kiminin temizliği kiminin sohbetleri var biz ikimiz bütün gün bilgisayar başında
olduğumuz için demirbaş olduk

sormaa yaa aslında benimde çok işim var patronda var ama aşağıda duruyo fırsat buldukça takılıyom

benimde ekran hep açık biraz iş yapıyorum biraz buraya bakıyorum sürekli kafamı kaldırmadan iş yapamıyorum sıkılıyorum

Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım....
Hepinizden Allah razı olsun... beni merak etmişsiniz...aslında ben pek iyi değilim...mafoldumben dün doktora gittim... tansiyonum çok çok düşüktü ve onu yanında kan şekerimde düşmüştü... midem zaten allak bullak... doktor hemen müşsadeye aldı... serum felan takıldı...idrar testi verdim... idrarımda enfeksiyon bakteri görüldü... ve akşama kadar tansiyonum sürekli ölçüldü... doktor bu şekilde giderse ya düşük yaparsın yada erken doğum olur dedi.. mafoldumben şuan helen çok kötüyüm tansiyonum bir türlü dengelenmiyor.. ama beni merak ettiğinizi bildiğim için size cevap yazmak için geldim... nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin...

canım benimmm yaaa geçmiş olsunn neden böyle oldun ki bişey diyemiyolarmı
Allahım sana yardımcı olsun inşşaallahh kazasız belasız atlatırsınolumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun.İnşallah sağlığın düzelirde yavrunu sağlıkla alırsın kucağına....dualarım senle ve bebişinle....

canım çok çok geçmiş olsun allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah sorunsuz bir şekilde
kucağına almak nasip etsin yat dinlen aklına kötü şeyler sakın getirme moralin iyi olsun içerde bebişte iyi olur merak etme

canım benimmm yaaa geçmiş olsunn neden böyle oldun ki bişey diyemiyolarmı
Allahım sana yardımcı olsun inşşaallahh kazasız belasız atlatırsınolumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun.İnşallah sağlığın düzelirde yavrunu sağlıkla alırsın kucağına....dualarım senle ve bebişinle....

Rabbim hepinizden razı olsun... ya bende hamilelikten öncede enfeksiyon ve iltihap sorunu vardı.. hatta sürekli fitil felan kullanıyordum... doktor mide bulantılarının bu kadar yoğun olmasının sebebi buda olabilir dedi... tansiyona gelince bende hiç öyle bir şey yoktu...mafoldumben

hiç belli olmuyo canım hamilelik öncesi hiç bi şikayeti olmayana hamileyken tansiyon ve ya şeker sorun çıkarabiliyo inşallah en kısa zamanda düzelir

offff yaa hamile kalalım diye uğraşıyos oda olunca hamilelikte bide böyle sorunlar insanı daha da üzüyo Rabbim güç versin canım yaa

nasıllar bakalım benim altın kızlarım...kıymetlilelerim...

ETıPUFUM canım çok geçmiş olsun...inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleri....bebeğini kucağına aldığında unutursun bunları..demekki anne olmak kolay değil...artık zorluklarınada katlanaccağız....

ah sevdam rabbim herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin....saten herşeyin bir zorluğu var ..ben bu hayatıma kadar hiç birşeyi kolaylıkla kazanmadım...hep çaba mücadele ile....onun için inanıyorum bebeğimde bana bu çabalarımın emeklerimin sonunda gelecek bana...hepimizinki....inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…