- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım....
Hepinizden Allah razı olsun... beni merak etmişsiniz...aslında ben pek iyi değilim...mafoldumben dün doktora gittim... tansiyonum çok çok düşüktü ve onu yanında kan şekerimde düşmüştü... midem zaten allak bullak... doktor hemen müşsadeye aldı... serum felan takıldı...idrar testi verdim... idrarımda enfeksiyon bakteri görüldü... ve akşama kadar tansiyonum sürekli ölçüldü... doktor bu şekilde giderse ya düşük yaparsın yada erken doğum olur dedi.. mafoldumben şuan helen çok kötüyüm tansiyonum bir türlü dengelenmiyor.. ama beni merak ettiğinizi bildiğim için size cevap yazmak için geldim... nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin...
Benim dünür temizliği yaptı..şimdide keyif çayımı içiyordur..nedersiniz...evide pırıl pırıl yapmıştır...benim çalışkan dünürüm....
kızlar dünürüm duymasında kızıda onun gibi çalışkan olursa yaşadım ...bir hafta kendi evini bir hafta benim evi temizler...bende artık torunlara bakarımmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır girmedim bebek fikrinden uzaklaşmak için.ama kürkçü dükkanı misali işte buradayım.lovesa ya mesaj yazmıştım ama cevap vermemiş.neden kapsamı alnı dışında acaba?
sağol cnaım benimm olumunekankayizsmile inşallah dediğin gibi ikizlerimm olurrrr :Saruboceq: valla nevom sana çok imreniyorumm zamanın çoğu kuranlarla sohbetlerle geçiyo ne kadar güzel bir hayatın var ben kendime bakıyorum her perşembe akşamı için eve gidince okuyayım diyorum nerdee fani işlere yeniliyorum senin gibi olmayı işterdim iş güçle değil ilimle kuranla ilgilenmeyi
ipeğimde gitmişş yalmışım yalnız burdaa
dün akşam doktorum aradı çok üzgünüm çünkü sen çok iyi bir hastaydın herşey çok iyiydi dedi hatta normalde 3 tane transfer ederiz ama sana gerek bile duymadık dedi..embriyolar ilk 3 güne kadar çok iyi ilerliyo ama ondan sonra bozuluyo dedi bunun birçok nedeni olabilir dedi bunu araştırmak istiyorum dedi 7 tane geri kalan embriyolarda çünkü ilerleyip donduralamadı dedi yarın randevu aldım bir haftaya kadar adet olursun dedi.bakalım yarın gidip direk görüşücez
kızlar günaydın hepinize....
bu cuma günü yaptığımız bütün dualar kabul olsun ...cumanız mübarek olsun.....
senin de canım...
günaydın bulut ben iyiyim heyecan içinde bekliyorum hiç bişey hissedemiyorum varmı yokmu sinir oldum
sen nasılsın canım
sabret canım inşallah olacak, güzel günler çok yakın
kızlar ben bugÜn temİzlİĞe gİrİŞtİm daha bİr sÜrÜ İŞİm var belİmİ İncİttİĞİmden berİ doĞru dÜzgÜn temİzlİyemİyordum evİmİ bugÜn dİp kÖŞe eve gİrİŞtİm ..sİze bİr bakıyım dedİm ama kİmseler yok bugÜn etİpuftanda haber yok umarım kÖtÜ bİŞey yoktur
kendini yorma canım, beline dikkat et..
slm kizlar
biraz gecmisi okum dedim ve buarada biraz uzuntum gecer diye dusundum
uzuntum diyorum cunku bugun cok mutsuzum
bugun bir arkadasi gordum benimle beraber evlendi ama onun bebegi var benimki yok
ya niye benim bebegim yok
yeter ya dayanamiyorum
kizlar nolursun benim icin dua edin eger rabbim vermeyecekse benim canimi alsin
ben artik dayanamiyorum
kızzzzz o nasıl laflar öyle. benimle evlenenler 3. leri doğurdu ya ben napimmmm. boğaz köprüsü yakın gidip atlim mı. haşa allaha nasıl hesap veririz...
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım....
Hepinizden Allah razı olsun... beni merak etmişsiniz...aslında ben pek iyi değilim...mafoldumben dün doktora gittim... tansiyonum çok çok düşüktü ve onu yanında kan şekerimde düşmüştü... midem zaten allak bullak... doktor hemen müşsadeye aldı... serum felan takıldı...idrar testi verdim... idrarımda enfeksiyon bakteri görüldü... ve akşama kadar tansiyonum sürekli ölçüldü... doktor bu şekilde giderse ya düşük yaparsın yada erken doğum olur dedi.. mafoldumben şuan helen çok kötüyüm tansiyonum bir türlü dengelenmiyor.. ama beni merak ettiğinizi bildiğim için size cevap yazmak için geldim... nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin...
canım bugün kuranda da dua ettim. şu tesbihi her gün çek canım inşallah faydası olur.
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere okunacak (düşük tehlikesi olan)
canım benim yaa çok üzülüyorum senin bu haline:teselli:..tabii iştahsızlıktan yemek yiyememekten bünyen zayıfladı tansiyonun düştü ..en iyisimi dr sana 1 hafta 10 gün rapır versin evde bir güzel yat dinlen canım..dularım sana ve nazlı bebişine canım ALLAHA emanet olun :1hug:
canım mis gibi temizledin evini oohhh....
kızlar ben eşime bi yemek verim canlarım
vay beee.ben ona tedavİsİ ve antalya tÜp bebek merkezİyle İlgİlİ bİlgİ almak amaÇlı sorular sormuŞtum mesaj yazdım.cevap bİlem vermedİİ.demek ondanmıŞ.
Bİlgİ almaya gİdelİm dİyoruz aslında tÜp bebek merkezİne .para durumumuzu ayarlayamıyoruz Şu an.ya da yaza bırakalım mı rapor almak İÇİn dİyoruz.raporlu 2500tl,raporsuz 5000tl malİyet.paradan dolayı kafamız da karıŞık.2000 lİramız Çıkıyor kendİmİzİ zorlayınca.belkİ hastane bİr kolaylık gÖsterİr dedİ oradan hamİle kalan bİr arkadaŞımız.gÖrÜŞmekte fayda var ona gÖre karar verİrİrz.
Sende var mı gelİŞme,ya da yenİ hamİlemİz var mı?
vay beee.ben ona tedavİsİ ve antalya tÜp bebek merkezİyle İlgİlİ bİlgİ almak amaÇlı sorular sormuŞtum mesaj yazdım.cevap bİlem vermedİİ.demek ondanmıŞ.
Bİlgİ almaya gİdelİm dİyoruz aslında tÜp bebek merkezİne .para durumumuzu ayarlayamıyoruz Şu an.ya da yaza bırakalım mı rapor almak İÇİn dİyoruz.raporlu 2500tl,raporsuz 5000tl malİyet.paradan dolayı kafamız da karıŞık.2000 lİramız Çıkıyor kendİmİzİ zorlayınca.belkİ hastane bİr kolaylık gÖsterİr dedİ oradan hamİle kalan bİr arkadaŞımız.gÖrÜŞmekte fayda var ona gÖre karar verİrİrz.
Sende var mı gelİŞme,ya da yenİ hamİlemİz var mı?
kedersizim ben geldimmm
hoşbulduk kedersiz
bugün yordun kendini...
hiç sorma nevom inan şuan başım patlıyacak gibi ağrıyor :bbo:yarında daha mutfağa girişecem hele mutfak temziliği çok zor geliyor bana dolaptan ıvır zıvırları çıkar temizle yerleştir offf yarın bana bir yardıma gelsene süpürgenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?