Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen bende öyleyim bulutum hayatım hep çalışmakla zorluklarla geçti gençlik yıllarım üzüntülerle geçti keşke bebek konusunda yüzümüz hemen gülseydi ama oda zorlukla oluyor.Demekki zoru çekiyoruz biz

Neyse ben çıkıyorum kimsecikler kalmamış zaten iyi akşamlar

Benim dünür temizliği yaptı..şimdide keyif çayımı içiyordur..nedersiniz...evide pırıl pırıl yapmıştır...benim çalışkan dünürüm....

kızlar dünürüm duymasında kızıda onun gibi çalışkan olursa yaşadım ...bir hafta kendi evini bir hafta benim evi temizler...bende artık torunlara bakarımmmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim yaa çok üzülüyorum senin bu haline:teselli:..tabii iştahsızlıktan yemek yiyememekten bünyen zayıfladı tansiyonun düştü ..en iyisimi dr sana 1 hafta 10 gün rapır versin evde bir güzel yat dinlen canım..dularım sana ve nazlı bebişine canım ALLAHA emanet olun :1hug:

merhaba kızlar nasılsınız?ben uzun zamandır girmedim bebek fikrinden uzaklaşmak için.ama kürkçü dükkanı misali işte buradayım.lovesa ya mesaj yazmıştım ama cevap vermemiş.neden kapsamı alnı dışında acaba?

nerdeeee bitmedi benim temizlik ama bugünlük bu kadar yarında mutfak temizliğini yapıcam sonra cam kapılar offf yine belimi inciltecem bu gidişle yapmasamda olmazki boshayallersmile

dünür sen benim kızı gelin olarakmı alıcan yoksa temizlikçi kız olarakmı alıcan alsanaalsanasmile

merhaba canım hoşgeldin vereliniortaknasılsın canım varmı değişik bişeyler tedaviye falan başlıyacakmısınız ....canım o arkadaşımız hamile kaldıktan sonra buralara uğramaz oldu o üyeliğini iptal etti şuanda başka isimle başka dopiklere takılıyor :hulya:

sevdam ben de inan layıkıyla yapamıyorum, çok yetersizim.ama çalışırken hiç yapamazdım, fırsatım olmazdı. inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder gönlünce yaşamayı bi tanem...

tabi bi araştırın bakalım, sakın pes etme

vay beee.ben ona tedavısı ve antalya tÜp bebek merkezıyle ılgılı bılgı almak amaÇlı sorular sormuŞtum mesaj yazdım.cevap bılem vermedıı.demek ondanmıŞ.
Bılgı almaya gıdelım dıyoruz aslında tÜp bebek merkezıne .para durumumuzu ayarlayamıyoruz Şu an.ya da yaza bırakalım mı rapor almak ıÇın dıyoruz.raporlu 2500tl,raporsuz 5000tl malıyet.paradan dolayı kafamız da karıŞık.2000 lıramız Çıkıyor kendımızı zorlayınca.belkı hastane bır kolaylık gÖsterır dedı oradan hamıle kalan bır arkadaŞımız.gÖrÜŞmekte fayda var ona gÖre karar verırırz.

Sende var mı gelıŞme,ya da yenı hamılemız var mı?

canım yaza çok kalmadı madem raporda çıkarabiliyorsunuz yaza bırakın hem raporsuz tam iki kat daha masraflı... bana soracak olursan az daha sıkın dişinizia.s
ama dediğin gibi yinede görüşmekte fayda var gidin bakalım belki raporu erken çıkarmanıza yardımcı olabilirler

canım bende hiç bir gelişme yok bildiğin gibiyim yeni hamilemizde yok (

monacım aramıza tekrar hoşgeldin.
bence gidin bilgi alın tabi. yaza da bişey kalmadı aslında bekleyebilirsiniz. şu kürlerden denedin mi hiç? bence 3 ay soğan suyu kürü uygulayabilirsin. ve de bal, polen, tarçın çöreotu kürü. zaten tüp bebek öncesi saraçoğlu soğan kürü öneriyo....

hoşbulduk kedersiz
bugün yordun kendini...

hiç sorma nevom inan şuan başım patlıyacak gibi ağrıyor :bbo:yarında daha mutfağa girişecem hele mutfak temziliği çok zor geliyor bana dolaptan ıvır zıvırları çıkar temizle yerleştir offf yarın bana bir yardıma gelsene süpürgenle

ben de temizlik yapacam önce can sonra canan kaydirigubbakcemile3
öğleye kadar benim işim biter öğleden sonra sana gelirim
üstelik misafirim de var senin işi bitirp gelir yemek yaparım -tatlicadiarzu-
akşama da örgümü örerim :hulya:
gece de accık uyurumm:asigim:

az önce bir dopikte okudum çok güldüm sizinlede paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'Yİ;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞ'Nİ ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…