az önce bir dopikte okudum çok güldüm sizinlede paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'Yİ;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ;
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞ'Nİ ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;
Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle)))
ben de temizlik yapacam önce can sonra canan kaydirigubbakcemile3
öğleye kadar benim işim biter öğleden sonra sana gelirim
üstelik misafirim de var senin işi bitirp gelir yemek yaparım -tatlicadiarzu-
akşama da örgümü örerim :hulya:
gece de accık uyurumm:asigim:
çok şükür hiçbirini izlemiyorum :1closedeyes:
monacım aramıza tekrar hoşgeldin.
bence gidin bilgi alın tabi. yaza da bişey kalmadı aslında bekleyebilirsiniz. şu kürlerden denedin mi hiç? bence 3 ay soğan suyu kürü uygulayabilirsin. ve de bal, polen, tarçın çöreotu kürü. zaten tüp bebek öncesi saraçoğlu soğan kürü öneriyo....
canım benim olumunekankayizsmile
neler örüyon nevo ya bir türlü göstermedin bize :hulya:
bende çok güzel lif (kese)ler örüyorum çok hoş oluyor :hulya:
hadi ya ne izliyorsun sen bilmiyorumkismile
denemedik.eşime kürler yaptım çok.şu an arginmax kullanıyor.çakışır diye başka bir şey kullanmak istemiyor.tüp bebek yaptıracağım ay onları kullanacağım .şimdi preseed alayım diyorum bu aralar.duydunuz mu bu jeli.hamile kalmaya yardımcı.
preseed kullanıp hamile kalanlar da var ama ben yine de soğan kürü uygulamanı öneririm ilk önce...
canım fotoğraf makinesi alınca güzel resimler çekip koyucam inşallah. inan unutmadım hepsini göstericem. bebek patiği ördük en son babet çok tatlıııı....
ohooo sen makinayı alıncaya kadar ben hamile kalır üyeliğimi iptal ettirip sır olurum :roflol: :roflol:
ama misafir olarak bakarım neler yaptığına
baby_kedersiz ben de seni arayıp bulurummmm:1ninca:
canım eşime bari çayda eşlik edim. yarın buralardayım, görüşürüz opuyorumnanaktan
inş.ya ben anlamıyorum bu insanları neden sorup dururlar.sanki bzim elimzde olan bişeymi.Rabbim ol derse olur bunu neden bilmiyolar Rabbim verdide ben istemdimmi.çok kötüyüm ya kessler bi damla kanım akmaz o derece moralim bozuk.bide kaynanam olacak insan çoçuğu almış kucağına al bak sende sev diyo sanki bilmiyo bu durumun benim canımı ne kadar acıttığını.istemiyorum ben kimsenin bebebğini sevmek.seversin ayy yazık kendinin yok bak nasıl seviyo derler.sevemzsin adına kıskanç derler.ben artık kendi bebğimi sevmek istiyorum.asla Rabbime isyan etmiyorum ama yinede üzülmemek elimde değil.kardeşimin bile 2 tane çoçuğu var.ne diyeyim ya Allah yardımcımız olsun bugün bana dokun bin ah işit öyle durumdayım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?