Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükür hiçbirini izlemiyorum :1closedeyes:

canım benim olumunekankayizsmile

neler örüyon nevo ya bir türlü göstermedin bize :hulya:

bende çok güzel lif (kese)ler örüyorum çok hoş oluyor :hulya:

denemedik.eşime kürler yaptım çok.şu an arginmax kullanıyor.çakışır diye başka bir şey kullanmak istemiyor.tüp bebek yaptıracağım ay onları kullanacağım .şimdi preseed alayım diyorum bu aralar.duydunuz mu bu jeli.hamile kalmaya yardımcı.

o yazıyı ben de gördüm.çok komikkkkkkkklaelaelaelaelaesırnaşık şey

canım benim olumunekankayizsmile

neler örüyon nevo ya bir türlü göstermedin bize :hulya:

bende çok güzel lif (kese)ler örüyorum çok hoş oluyor :hulya:

canım fotoğraf makinesi alınca güzel resimler çekip koyucam inşallah. inan unutmadım hepsini göstericem. bebek patiği ördük en son babet çok tatlıııı....

hadi ya ne izliyorsun sen bilmiyorumkismile

izlediğim diziler dönem dizileri....hatırla sevgili, bu kalp seni unutur mu? (geçmişe ait kareler yayınladıkları için o dönemleri görmek ilgimi çekiyo. acısıyla tatlısıyla neler neler yaşanmış bu ülkede neler...bi de tarihin arka odasını, (habertürk) çok seviyoruz eşimle ama çok uzun sürüyo ben yarısında uyuyorum..

MONA ROSA ben preseedi 2 ay kullandım ama maalesef olmadı
''preseed kullananlar ''diye bir dopik var orda bu jelle baya hamile kalanlar var canım bi bak istersen

canım fotoğraf makinesi alınca güzel resimler çekip koyucam inşallah. inan unutmadım hepsini göstericem. bebek patiği ördük en son babet çok tatlıııı....

ohooo sen makinayı alıncaya kadar ben hamile kalır üyeliğimi iptal ettirip sır olurum :roflol: :roflol:
ama misafir olarak bakarım neler yaptığına

selam kızlar
kedersizimm ne güzel yazıydı o dizilerle alakalı yaa koptummmm :roflol: ama çoğunu izliyom o dizilerin bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar.şuan varya okadar kötü durumdayımki az önce bi yere gttik gezmeye benden sonra evlenen 3 kişi vardı biri hamile diğer iksininde bebekleri kucaklarında.tabi herkesin tahmin ettği gibi gözler hemen bana çevirildi. göya meraktan soran uyuz kadınlar topluluğu. siz ve sizin gibiler olduğu sürece biz hiç dışarı çıkamycakmıyız hiç nefes alıp şöyle iki insan yüzü göremiycekmiyiz.her çıktığımızda gözyaşlarımız kirpiklerimizn ucunda mı eve dönücez sonra bi de demezlermi kafana takma rahat ol bak oyüzdende olmaz.yahu sizler varken takmamak morak bozmamak ne mümkün.doktordan çok doktor hepsi.inanın toplasanız 2 saat durmadım ama bide bana sorsunlar o 2 saat nasıl geçti.bian önce eve gdip yalnz kalmak istedim.offffffff offfffffffff beni sizden başka yani bu sorunu çekenden başka kimse anlamıyo.habire boş boş teselliler.Yüce Rabbim bana ve isteyen tüm ailelere en kısa vakitte hayırlısıyla evlat versin senağlama

sanalcımm inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorumm :gitme:
bende aynı zamanlarda evlendiğimiz arkadaş grubumuz ve akrabalardan arkadaşlarımın çoğunun da ilk başta çocuğu olmadı.Sonra teker teker haberleri geldi birtek en iyi arkadaşımla ben kalmıştım ta ki en iyi arkadaşımın 2 ay öncesine kadar hamile haberine kadar şimdi etrafımda ki herkes hamile yada yeni doğurdu ve bunların içinde ilk evlenen benim ve yine yalnız kaldım bende...
yani anlayacağın hepimiz yaşıyoruz..üzülmemek elde değil hele bu meraklı kişilerin içindeki saatler bitmek bilmez kabir azabı gelir bilirim eve gidip hıçkıra hıçkıra ağlamak ister insan..ama dua edelim ve hayırlısıyla en kısa zamanda bizde anne oluruz inşallah..

inş.ya ben anlamıyorum bu insanları neden sorup dururlar.sanki bzim elimzde olan bişeymi.Rabbim ol derse olur bunu neden bilmiyolar Rabbim verdide ben istemdimmi.çok kötüyüm ya kessler bi damla kanım akmaz o derece moralim bozuk.bide kaynanam olacak insan çoçuğu almış kucağına al bak sende sev diyo sanki bilmiyo bu durumun benim canımı ne kadar acıttığını.istemiyorum ben kimsenin bebebğini sevmek.seversin ayy yazık kendinin yok bak nasıl seviyo derler.sevemzsin adına kıskanç derler.ben artık kendi bebğimi sevmek istiyorum.asla Rabbime isyan etmiyorum ama yinede üzülmemek elimde değil.kardeşimin bile 2 tane çoçuğu var.ne diyeyim ya Allah yardımcımız olsun bugün bana dokun bin ah işit öyle durumdayım valla

ah ah sanki beni anlatmışsın. kardeşim 3 yıl önce evlendi 2 çocuğu var. bi de laf duydum bana acıyolarmış diye...çok gücüme gitti çok...
çalışıyorken aynı dönemde evlendik 3 kız arkadaş, bi de aynı yerde çalışan abimizin hanımı. hepsi hamileydi. ve birinde toplanma gafletinde bulundum. konu şuna aşerdim, bunu kustum....benimki oynadı seninki kız benimki erkek...3 hamile ve ben düşünebiliyo musun kabusu. eve geldim kendime söz verdim bi daha hamilelerin yanına gitmedim. bana gelip çocuklarının kakalı bezlerini bırakmalarına bile sinir oluyodum sinir...
ama aştım şimdi, yapcak bişey yok...yaradana sığınmaktan başka. çünkü içlerinde en mutlu evlilik benimki elhamdülillah...hepsi boşanma tehlikesi geçirdi...

sevdaaa bekledim de gelmedin...
ben kaçtım kızlar elbet mükafatı var bunların accık daha sabır...
iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…