Kızlar bende aynı durumdan muzdaribim benimde çocugum olmuyor
aynen arkadaşım eşimden çok ama çok memnunum şükür işi iyi maddi manevi bi sıkıntım yok şuanda.ama bu dert ikimizede yetti nerdeyse.elimizdeki imkanlara bile sevinemez oldum yatıyorum kalkıyorum çoçuk kafamdan atamıyorum bi trlü böyle patavatsızlar oluğu sürecede atamycam.kimsenin içine çıkmıyorum adım yabana çıktı.40 yılın başı çıkyorum moralimi daha da bozup geliyorum işte
selaaammmm nevbahar gitmmeee
bak işte bardağın dolu tarafını görelim... katreleri zerreleri yaratan Allah bize de canımızdan can yaratır elbet. dua edelim inş...
selam tatlım nerelerdesin
uuuffffff cnm iş iş iş evde işler bitmiyor annemlerden geldiimmm az önce halı yıkadımmm öldümmm ama sizi o kadar özledimki giremeden yapamadıımmm siz naptınız gülüm ben yokkenvereliniortak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne o gidiyo musun canım?
sevdam yıldızcımmm bu sefer olmadııı inşallah en yakın zamanda bebişlerimizzz geleceekkkk ipekciiimmmm [/COLOumudumuz sensinnn oooo topikimizz karamsarlıga toplanmıs iyicee cnm kusuras bakmazsan sen ne kursuna gidiyoduunnnR]
yokkk yaaa sen gidene kadar burdayıımmm sadece özlediiimmmm öptümmm sizzziiiii
kurslar meal, islam tarihi (haftada 2gün) örgü haftada 1 gün
şu an nasıl yorgunum bi bilsen. bütün haftanın yorgunluğu üzerimde yarın da dinlenemicem, misafirim var. -tatlicadiarzu-
bende diyorum bayram değil seyran değil ftsedp bizi niye öptü :roflol:
ya canım bu arada nickin çok zor yazılıyoooo sana fato dicemmm
cnm sen git dinlen o znmmm ooffff misafir iyide yorgun olunca çekilmiyooo ya vicut yorgunnnn sa bide kimse seni anlamıyooo hemen lafı bebege getiriyorlar bilmem sende öylemidirrr benımkını kımsede bilmiyooo ondanmı üstüme geliyorlarrrrrr
bak yine öpüyooomnmmm o zmn ac yanaklarını geliyooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tabiki cnm ne demek istersen öyle deeee
yarınki misafirlerim erkek canım eşimin akrabalarından. kimseyle canciğer olmuyorum çok samimi arkadaşlarım var tabi...densiz insanlarla zaten görüşmüyorum hemen konu bebek yok mu, artış yok mu...artış martış yok...size ne ya size ne diye bağırasım geliyooo ama rabbime sığınıyorum...
canım ben daha namaz kılmadım sana iyi geceler. görüşürüz inşallah fato...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?