Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen arkadaşım eşimden çok ama çok memnunum şükür işi iyi maddi manevi bi sıkıntım yok şuanda.ama bu dert ikimizede yetti nerdeyse.elimizdeki imkanlara bile sevinemez oldum yatıyorum kalkıyorum çoçuk kafamdan atamıyorum bi trlü böyle patavatsızlar oluğu sürecede atamycam.kimsenin içine çıkmıyorum adım yabana çıktı.40 yılın başı çıkyorum moralimi daha da bozup geliyorum işte

bak işte bardağın dolu tarafını görelim... katreleri zerreleri yaratan Allah bize de canımızdan can yaratır elbet. dua edelim inş...

selaaammmm nevbahar gitmmeee

selam tatlım nerelerdesin

bak işte bardağın dolu tarafını görelim... katreleri zerreleri yaratan Allah bize de canımızdan can yaratır elbet. dua edelim inş...

selam tatlım nerelerdesin

uuuffffff cnm iş iş iş evde işler bitmiyor annemlerden geldiimmm az önce halı yıkadımmm öldümmm ama sizi o kadar özledimki giremeden yapamadıımmm siz naptınız gülüm ben yokkenvereliniortak

uuuffffff cnm iş iş iş evde işler bitmiyor annemlerden geldiimmm az önce halı yıkadımmm öldümmm ama sizi o kadar özledimki giremeden yapamadıımmm siz naptınız gülüm ben yokkenvereliniortak

ben de kurslar vs. vaktim olduğunca buralardayım... sevdamın olmadı bu kez...yıldızcım da adet oldu...ipekcim inşallah güzel haberler verir de rahatlarız. bi de etipufumuz hasta, dua isteriz ona. tansiyonu düşüyo, idrar yollarında bakteri var ve bişey yiyemiyo.
ben bu akşam çok karamsarım aslında bakmayın moral verdiğime...

sevdam yıldızcımmm bu sefer olmadııı inşallah en yakın zamanda bebişlerimizzz geleceekkkk ipekciiimmmm [/COLOumudumuz sensinnn oooo topikimizz karamsarlıga toplanmıs iyicee cnm kusuras bakmazsan sen ne kursuna gidiyoduunnnR]

kurslar meal, islam tarihi (haftada 2gün) örgü haftada 1 gün
şu an nasıl yorgunum bi bilsen. bütün haftanın yorgunluğu üzerimde yarın da dinlenemicem, misafirim var. -tatlicadiarzu-

kurslar meal, islam tarihi (haftada 2gün) örgü haftada 1 gün
şu an nasıl yorgunum bi bilsen. bütün haftanın yorgunluğu üzerimde yarın da dinlenemicem, misafirim var. -tatlicadiarzu-

cnm sen git dinlen o znmmm ooffff misafir iyide yorgun olunca çekilmiyooo ya vicut yorgunnnn sa bide kimse seni anlamıyooo hemen lafı bebege getiriyorlar bilmem sende öylemidirrr benımkını kımsede bilmiyooo ondanmı üstüme geliyorlarrrrrr

bende diyorum bayram değil seyran değil ftsedp bizi niye öptü :roflol:
ya canım bu arada nickin çok zor yazılıyoooo sana fato dicemmm

bak yine öpüyooomnmmm o zmn ac yanaklarını geliyooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tabiki cnm ne demek istersen öyle deeee

yarınki misafirlerim erkek canım eşimin akrabalarından. kimseyle canciğer olmuyorum çok samimi arkadaşlarım var tabi...densiz insanlarla zaten görüşmüyorum hemen konu bebek yok mu, artış yok mu...artış martış yok...size ne ya size ne diye bağırasım geliyooo ama rabbime sığınıyorum...

erkek misafirrr kadınlardan daha iyidir kadınlar gelir gelmez eve bakarlar temizmi pismi temiz olsa ne yazar olmasa sanannneee bebek olsa ne yazar olmasaaa ondanda sananeee sanki bebek olsa bi ihtiyacın olsa geleceklerdeee sinir insannnnlllaaaarrrrrrr ALLAH onların basınada vermesınde yınedeeee sadece çeken bilirrrr yarabbiiimmm bizimde ellerimizi boş çevirmeiinnn inşallaahhhh

canım ben daha namaz kılmadım sana iyi geceler. görüşürüz inşallah fato...boshayallersmile

tamam cnm ALLAH kabul etsiiinnn bizede dua ettt tamamııı cnm inşallah bende başlarıımmm namazaaa hadi sonradaaa saannaa iyyiiii uykularrrrr öptttüüümmmmopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…