Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım kadersiz rumuzlu arkadaşım...hani çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bence o kadersiz ismini değiştir..kimse kadersiz değildir...iyi güzel düşünelimki herşey güzel olsun...tabiii senin kararın...kırdıysam özür dilerim....

canım öncelikle aramıza hoşgeldinvereliniortak senin eşindeki sorunu inan ilk defa senden duyuyorum peki bunun tedavisi varmı ameliyatla falan geçmezmibenneyaptımki belkide çok büyük bir sorun değildir hem kalite ve haraketlikte bir problem yokmuş bence çok fazla canını sıkma olacak inşallahöncelikle ilk hedefin okul olsunopuyorumnanaktan önce kariyer sonra bebek
allahım o güzel duyguyu eminim hepimize yaşatacak zamanı gelince biraz daha sabır ,sabrın sonu selamet

rumuzuma iyi bak canım :jeyyar:

bir dert ortağımız daha hoşgeldin canım buyrunnnnnnnnn
canım ne kusuru yaa hepimizin derdi aynı sonuçta hepimiz aynı yollardan geçiyoruz o kendini bilemeyenler banada çok sölediler DAHA ÇOCUK YOKMU diyenler DOKTORA GİDİN OLUR diyenler bilmem ne b.k yiyenler hepimiz bunları yaşıyoruz ama yılmak yok yola devam diyorum hep
sebebsiz inferteliler hep stresten olmuyor diye biliyorum sen bize takıl stres diye bişey kalmıyack sende zemuszemus hem ben bu dopiği açalı 1 hafta falan oldu bir arkadaşımız hamiş kaldı bile benim dopiğim sanada uğur getirecek inşallah :CüvCüv:

canım kedersizim kusura bakma...PARDONNNNNNNN ..arkadaşı dalğınlığına ver tamammı ..kafamçokkarıştı

benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler...inşallah dediğin gibi burası bana ve tüm bebk isteyenlere uğur getirir...bu arada seninde ve arkadaşımız everestinde evleri hayırlı olsun...inşallah yeni evlerinizde yavrularınızla eşinizle güzel günler geçirirsiniz...vereliniortak

yok canım ne kusuru ama bir daha olmasın lmaz: kaydirigubbakcemile3

biz de 2.5 yıldır istiyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek denememiz var ama olmadı.sperm sayısı ve morfolojisi sorunumuz.%2 sperm morfolojisi.takmayacağım diyorum ama elimde değil,aklıma geliveriyor bir reklamda,bir şarkıda,bir filmdeki sahnede...yaza 3 yılımız doluyor.antalya tüp bebekte co-kültür deneyelim diyoruz.öncekini istanbul-memorialde denemiştik ama hiç memnun kalmadık.teknik hata deiler çıktılar işin içinden.saça açıklamalarla savuşturdular.hayatta her şey çocuk değil ama insanların acır gözle bakmalarından ve sorularından sıkıldım.zaten kendi üzüntüm bana yetiyor.beni anlasanız bir tek sizler anlarsınız arkadaşlar.umudumuz hiç eksilmesin...
transfergünü 1. kalite 3 embriyonuz var .buğünün en iyi transferi sizindi demişler eşime.sonuç olumsuzdu.1 ay sonra da dondurulmuşlarımız vardı 4 tane.onlar için gittik,bu sefer teknik hata olsa gerek hakkınızı helal edin.embriyolarınız çözünürken öldü dedi embriyolog.tekrar doktor müsteceple konuştuk.zaten ilk transferinizin olduğu gün gelişim yavaşlamıştı.morfolojiniz bozuk falan dedi.bir dahakinde genetik test yaptırın dedi.ee burada neden yapmadınız dedik.tekrarlayan düşükler ya da tutunamama da yapıyoruz genetik testi dediler.istersek bir dahakine yapacaklarmış.yani 3ü tarnsferde 4 ü de çözünürken gitti.taaa burdurdan gittik oralara.bir daha da gitmeyeceğiz.çok ilgisizdi bizim doktor.sanırım doktorumuz bizi tamin edemedi sonuçlarla ilgili olarak.biz ihmal olduğunu düşünüyoruz hala.başta her şey iyi umutluyuz,olmayınca zaten kötüydü gelişim deieler.çok çelişkili geldi bize.dünya umut,dünya para ziyan oldu gitti...

aramıza hoşgeldin canım.... bu topic uğurlu bir topic giren hamile çıkcak inşallahhhh...:CüvCüv:

ahh canım benim yaa aynı bizim yaşadıklarımız şeyleri yaşamışsınız sizde ...bizde 2 tüp tedavisi gördük her ikisinde de dr bana 3 tane kaliteli embriyo yerleştirdik senin şansın diğer hastalarıma göre %20 daha fazla 3 üde tutacak dedi ama olmadı ..sonra dondurulmuş embriyolarla deniyecektik sizinki gibi bizimde çözülürken ölmüşler ...2. tedavi içinde tekrar bir ay sonra başladık ondanda sonuç alamadık ..b,izim dr gelin bir bakalım neden tutunmuyormuş araştıralım demedi hepsi para göz bunların kursaklarında kalsın o paralarımız hakkımız haram olsun inşallahkötükedihüso

iyidir canım seni sormalı taze anne adayımız heyecandan uyumuyorsundur şimdi

nurcanım çok tedirginim yaa... hiçbir belirtim yok.. olan adet sancısıda bitti... göğüslerimin ağrısıda geçti... çabuk doktora gidebilsemde rahatlasam biraz... 1 düşük atlattığım için bundada korkuyorum...

amanda aman başlamış hemen bebişi için telaşlanmaya korkma canım belirtinin olmaması gayet normal (sanki ben çok yaşadımda)kaydirigubbakcemile3 sen canını sıkma herşey güzel olacak inşallah...senin gittiğin özel bir doktorunvarmı jinekolog? hemen gidip görünsen en azından için rahat eder canıma.s

yok canım sürekli gittiğim bir doktor yok malesef....daha doğrusu burda adam akıllı kadın doğum uzmanı veya jinekolog yok.. etrafımdaki insanlardan araştırmaya çalışıyorum... pazartesi bir gelsinde gideyim... desteğin için teşekkürler... :1hug:bu arda arnavuttan haber varmı...

bir kereliğinede olsa bildiğin bir dr a görün bence sonra bulursun kendine göre bir dr ..
arnavutla msn de konuşuyoruz şuanda o da seni soruyordu senin adına çok sevindi benim yerime tebrik et onu dedi ...eğer hamiş olursa gelecek buraya listemizin 2. sırasında o olacak inşallah:Saruboceq:

inşallahhh ondanda hayırlı haberler alırız... ve arkasından hepinizde sırasıyla hayırlı haberler alırız....evine ne zaman taşınacaksın canım...

inşallahhh ondanda hayırlı haberler alırız... ve arkasından hepinizde sırasıyla hayırlı haberler alırız....evine ne zaman taşınacaksın canım...

canım eve biraz zor taşınacam galiba...çünkü eşim bankadan para çekecek 7 senelik,maaşı olduğu gibi bankaya gidecek.. şuanda bizim alacağımız evde kiracılar duruyor ayda 500 tl kira ,bir seneye kadar kira parası ile geçincez ondan sonrasını bilmiyorum :umursamaz:

eti pufum esram canııım hayırlı uğurlu olsun bebişin. kendini dinleme sakııın bu sefer doğuracaksın Allahın izniyle tamam mı:ecrin_bebek:dün bi ara girebildim siteye oldukça uzun bir mesaj yazdım ama problem olunca gitmedi ben de daha fazla uğraşmadım umarım bir daha problem olmaz sitede
kedersizim sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…