Merhaaba Kadersiz 56;
Bende 5 yillik evliyim. 24 yasindayim evlendim gunden beri hep bi cocuk hasreti var icimde, ama malesef olmadi. IKI KEZ tup bebk denedim ilk'i doktor hatasi olmadi, ikincide kalan embryolardan transfer yapildi ve hamileik olustum fakat yurtdisinda yasadim icin tedaviden sonra dondumde burda kan degerlerim dusue gectini, yani dusuk oldu anliycan. Agladim, sizladim ama ne care kismet degilmis dedim. simdi kendimi okul\a verdim.. Ins. seneye mezun oluyorum. tekrar tup denemek istiyorum ama korkuyorum. benimde esimde problem var malesef sperm idrar kesesine gidiyo, ama allaha sukur yapilan testler sonu sperm in kalitesinin yksek ve hareketli oldunu ogrendik, BU KONUDA ARKADASLAR, AYNI PROBLEMI YASAYAN VE SONUC ALAN ARKADASALR VARSA BANA YAZARSA COK SEVINIRIM.... rabbim insallah tum evlat sahibi olmak isteyenlere, bir gun bu duyguyu yasamay nasip eyler... karnimin icinde benimde bir gun esimden ve benden bi parcanin kalp atisini duymak, kucagina alabilmek kadar guzel bir duygu varmi bu dunyada acaba...
rumuzuma iyi bak canım :jeyyar:canım kadersiz rumuzlu arkadaşım...hani çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bence o kadersiz ismini değiştir..kimse kadersiz değildir...iyi güzel düşünelimki herşey güzel olsun...tabiii senin kararın...kırdıysam özür dilerim....
arkadaşlar hepinize merhabalar diyorum...veee içinizdeki bu bebek özlemi biran önce son bulup kavuşuruz diyorum...
kızlar sitede gezinirken bu başlığı okudum ..dedim burdada benim gibi özlem hasret çekenler var..yanlız değilim...arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ...şuana kadar 3 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı...2. tüp bebeğimizde anlaşılmayan nedenden iptal oldu...vardır bir hayır dedik...biz sebepsiz infertilite gurubundayız...
arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi evlenmeden önce bunları yaşamak..yoktu çünkü çevremde ..evleniyorlardı hemen hamile kalıyorlardı...onun içindirki çevremde kimse beni anlamıyor..tek yaptıkları şey DAHA ÇOÇUK YOKMU sorusu...buda insanı yaralıyor...saten bizim derdimiz bize yetiyor..birde onların boş soruları...
kızlar yaaa kusura bakmayın sizleride sıktıysam..dert insanı böyle söyletiyor işte...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...İÇİMİZDEKİ BU BEBEK ÖZLEMİ BİRAN ÖNCE DİNER...AMİNNNNNNNNNN
canım kedersizim kusura bakma...PARDONNNNNNNN ..arkadaşı dalğınlığına ver tamammı ..kafamçokkarıştı
benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler...inşallah dediğin gibi burası bana ve tüm bebk isteyenlere uğur getirir...bu arada seninde ve arkadaşımız everestinde evleri hayırlı olsun...inşallah yeni evlerinizde yavrularınızla eşinizle güzel günler geçirirsiniz...vereliniortak
arkadaşlar hepinize merhabalar diyorum...veee içinizdeki bu bebek özlemi biran önce son bulup kavuşuruz diyorum...
kızlar sitede gezinirken bu başlığı okudum ..dedim burdada benim gibi özlem hasret çekenler var..yanlız değilim...arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim ...şuana kadar 3 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı...2. tüp bebeğimizde anlaşılmayan nedenden iptal oldu...vardır bir hayır dedik...biz sebepsiz infertilite gurubundayız...
arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi evlenmeden önce bunları yaşamak..yoktu çünkü çevremde ..evleniyorlardı hemen hamile kalıyorlardı...onun içindirki çevremde kimse beni anlamıyor..tek yaptıkları şey DAHA ÇOÇUK YOKMU sorusu...buda insanı yaralıyor...saten bizim derdimiz bize yetiyor..birde onların boş soruları...
kızlar yaaa kusura bakmayın sizleride sıktıysam..dert insanı böyle söyletiyor işte...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...İÇİMİZDEKİ BU BEBEK ÖZLEMİ BİRAN ÖNCE DİNER...AMİNNNNNNNNNN
biz de 2.5 yıldır istiyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek denememiz var ama olmadı.sperm sayısı ve morfolojisi sorunumuz.%2 sperm morfolojisi.takmayacağım diyorum ama elimde değil,aklıma geliveriyor bir reklamda,bir şarkıda,bir filmdeki sahnede...yaza 3 yılımız doluyor.antalya tüp bebekte co-kültür deneyelim diyoruz.öncekini istanbul-memorialde denemiştik ama hiç memnun kalmadık.teknik hata deiler çıktılar işin içinden.saça açıklamalarla savuşturdular.hayatta her şey çocuk değil ama insanların acır gözle bakmalarından ve sorularından sıkıldım.zaten kendi üzüntüm bana yetiyor.beni anlasanız bir tek sizler anlarsınız arkadaşlar.umudumuz hiç eksilmesin...
transfergünü 1. kalite 3 embriyonuz var .buğünün en iyi transferi sizindi demişler eşime.sonuç olumsuzdu.1 ay sonra da dondurulmuşlarımız vardı 4 tane.onlar için gittik,bu sefer teknik hata olsa gerek hakkınızı helal edin.embriyolarınız çözünürken öldü dedi embriyolog.tekrar doktor müsteceple konuştuk.zaten ilk transferinizin olduğu gün gelişim yavaşlamıştı.morfolojiniz bozuk falan dedi.bir dahakinde genetik test yaptırın dedi.ee burada neden yapmadınız dedik.tekrarlayan düşükler ya da tutunamama da yapıyoruz genetik testi dediler.istersek bir dahakine yapacaklarmış.yani 3ü tarnsferde 4 ü de çözünürken gitti.taaa burdurdan gittik oralara.bir daha da gitmeyeceğiz.çok ilgisizdi bizim doktor.sanırım doktorumuz bizi tamin edemedi sonuçlarla ilgili olarak.biz ihmal olduğunu düşünüyoruz hala.başta her şey iyi umutluyuz,olmayınca zaten kötüydü gelişim deieler.çok çelişkili geldi bize.dünya umut,dünya para ziyan oldu gitti...
bende seni gördüm canımmm....:1shok: nasılsınn...
iyidir canım seni sormalı taze anne adayımız heyecandan uyumuyorsundur şimdi
nurcanım çok tedirginim yaa... hiçbir belirtim yok.. olan adet sancısıda bitti... göğüslerimin ağrısıda geçti... çabuk doktora gidebilsemde rahatlasam biraz... 1 düşük atlattığım için bundada korkuyorum...
amanda aman başlamış hemen bebişi için telaşlanmaya korkma canım belirtinin olmaması gayet normal (sanki ben çok yaşadımda)kaydirigubbakcemile3 sen canını sıkma herşey güzel olacak inşallah...senin gittiğin özel bir doktorunvarmı jinekolog? hemen gidip görünsen en azından için rahat eder canıma.s
yok canım sürekli gittiğim bir doktor yok malesef....daha doğrusu burda adam akıllı kadın doğum uzmanı veya jinekolog yok.. etrafımdaki insanlardan araştırmaya çalışıyorum... pazartesi bir gelsinde gideyim... desteğin için teşekkürler... :1hug:bu arda arnavuttan haber varmı...
inşallahhh ondanda hayırlı haberler alırız... ve arkasından hepinizde sırasıyla hayırlı haberler alırız....evine ne zaman taşınacaksın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?