Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahhh ahh bir tek senmi yaşıyorsun hepimizin başından geçiyor bu durumlar boshayallersmile şu kendini bilmezlerden biri bendede var (ELTİM) hiç unutmam ufak bir tartışamamızda bana sen kötü bir insansın ondan ALLAH sana bebek vermiyor sonrasındada bedua İNŞALLAH HİÇ BİR ZAMAN BEBEĞİN OLMAZ BU DERTLE KALIRSIN dedimafoldumben o benden sonra evlendi hemen hamile kaldı bir oğlu oldu doğumunda ben yanındaydım onu ve bebeği odaya aldıklarında bende bebebği görünce dayanamayıp ağlamıştım çok duygulanmıştım:sinifsinif: ama duydumki eltim bana sonradan görümcem söyledi güya ben onun kucağında ERKEK çocuk görünce kıskançlığımdan ağlamışımalsanaalsanasmileahh ahh anlatsam daha çok varda ne kendimi nede sizi daha fazla üzmek istemiyorum boshayallersmile

kıss dünür görüyorum seni aşağıda sengözlerimebaksanabgeçmişimi okuyorsun

klava: klava: klava::mymeka: :mymeka: :mymeka:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

DÜNYADA EN COK SEVİLEN KİŞİ diye bir oylama var....
2010 Şubatda sonuç belli olacak....
10 kişi var bu oylamada aday...
biri de Peygamber Efendimiz...
oyunuzu kullanın ve de bu mesaji baskalarına da yollayın ki,Rabbimiz in bu kainati onun yüzü suyu hürmetine yarattığı, bizim rehberimiz, efendiler efendisi.... ..
insanliğin iftihar tablosu...
Kainatin efendisi..
Hz. Seyyidü'beşer kimmiş insanliga gösterelim...

Oylama adresi: Bestofmen.org - Vote for the Best Man

"Muhammed" yazan yeri seçip "vote"yi tıklayın.

kızlar sitede gezinirken buldum sizde kullayın oyunuzu a.s

iyi ki paylaştın canım...bana mail gelmişti ben oyumu kullanmıştım :hooray:

evet dünürm....bir bakayım dedim geçmişe...nasılsın bakalım...kocişin yok galiba....erkencisin....aman canım çevrede o kadar patavatsız sözünü bilmeyen insanlar varki....ağızlarından ne çıktığını bilmiyorlar...bazen öyle oluyorki en yakınına dahi tahammül edemiyorsun....kardeşin eltin dahi olsa....mesela ben o kadar çok paylaşmam herşeyimi..en yakınıma dahi..eşim diyor kimseye birşey söylemek zorunda değiliz...ikimiz biliyoruz o yeter....onun için canım hiç üzülmeye değmez...başkalarının sözlerine...çok ağlamışımdır...çoçuğumun olmadığını yüzüme vurduklarında....ama rabbime havale ediyorum...gün gelir bunlarıda atlatır missssssssssss kokulu bebeklerimize kavuşacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bulutcum senin dünürü çeyiz bölümünde yakaladım...çok şanslısın anacım...kızına çeyiz yapıyo şimdiden kaydirigubbakcemile3

hoş geldin baharım nasılsın bakalım..neler yapıyorsun....bazen benim eltimde yapıyor..heleki bir sözünü hiç unutmam...doktordan geldik...bize geldi mutfaktayız bana sordu ...ne yaptınız tahliller nasıl çıktı...bende yenge ikimizdede bir problem yokmuş herşey normal dedi doktorum dedim...bana demesinmi yok yine eşinde bir şey yoktur...varsa sende vardır....o an dünya başıma yıkıldı...bende veya onda ne fark ediyor...benim eşimle eltim teyze çoçukları oluyorlar....anlatamam o anki durumu...hiç birşey söyleyemedim...dedim allaha havale ediyorum içimden...o sözü hiç içimdn çokmıyor....inşallah rabbim bana o günleri nasip edecek bebeğim doğunca bu sözlerini o na geri iyade edeceğim...o söyleyemediğim kelimeleri o zaman söyleyeceğim....

RABBıM GÖR HALıMıZı...ACI BıZLERE BıZLERDE SENıN KULUNUZ...ıÇıNDE BULUNDUĞUMUZ BU SIKINTILARDAN BıZLERı HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT HABERLERıYLE MÜJDELENDıR...SENSıN YOKTAN VAR EYLEYEN...SEN OL DEKı BıZLERıN CENNET MELEKLERıMıZ OLSUN...BEBEK HASRETıMıZ DıNSıN...BıZLERDE ANNE OLALIM...BEBEĞıM SENı ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDıMMMMMMMMMMMM

Evet baharım ..ama bana geÇen gÜn sen kızımı hızmetÇımı alıyorsun demıŞ..kÜstÜm...onun kızı benım kızım sayılır...ben ona kıyabılırmıyım....valla na kız Çok hamarat olacaklar...

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh yavrum olurda bende o günleri görürmüyüm....ne temizliği bunca evlat hasreti çektikten sonra evladıma kavuşayayım birde onun mürvetini göreceğim daha ne isterim..nasıl kıyarım ben onun eşine..yaparım ben bütün işleri hatta torunlarıma bile bakarım...varsın gezsin onlar...RABBıM ıNŞALLAH O GÜNLERı DAMATLRIMIZI GELıNLERıMıZı BıZLEREDE GÖRMEYı NASıP EDER......AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar bızım mısafır gıttı ..ıÇımı karardı ne oldu yazdıklarımdan ..beĞenmedı...ne yapayım hayatın gerÇeklerı...ınŞallah aydınlık parlak gÜnler yakındır...hepımıze....

bilirsin kedersiz çok şakacı. bi yerlere laf vuruyoz işte...yoksa sen gelinine kıyabilir misin hiççç

kedersizim ben onları dövdüm sen üzülmeeeeeeee
gel sen de beni üzenleri döv
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: geberin kendini bilmez yaratıklarkötükedihüsoALLAH topunuzun belasını versin :mymeka: :mymeka: :mymeka: sizin gibi insanlar olmaz olsun guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismile

asıl ben küsüm sana :dilcikar: sen değilmiydin benim dünür çalışkan gelinimde öyle olacak o işlere bakar bende burda forunlara bakarım dedin :dilcikar:

ben de geçen gün kahvaltıda eşime dedimki, bu masanın etrafında çocuklarımızı görebilecek miyiz? ya torunlarımızı...sinir ediyo beni bu tür hayaller kurmama bile izin vermiyo. çok tepkisiz hiç cevap vermedi.umutlanıyorum diye hayallerime bile ortak olmuyo boshayallersmile

benim eşimde öyle çocuk konusunu açamıyorum bile :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…