slm arkadaşlar.şuan varya okadar kötü durumdayımki az önce bi yere gttik gezmeye benden sonra evlenen 3 kişi vardı biri hamile diğer iksininde bebekleri kucaklarında.tabi herkesin tahmin ettği gibi gözler hemen bana çevirildi. göya meraktan soran uyuz kadınlar topluluğu. siz ve sizin gibiler olduğu sürece biz hiç dışarı çıkamycakmıyız hiç nefes alıp şöyle iki insan yüzü göremiycekmiyiz.her çıktığımızda gözyaşlarımız kirpiklerimizn ucunda mı eve dönücez sonra bi de demezlermi kafana takma rahat ol bak oyüzdende olmaz.yahu sizler varken takmamak morak bozmamak ne mümkün.doktordan çok doktor hepsi.inanın toplasanız 2 saat durmadım ama bide bana sorsunlar o 2 saat nasıl geçti.bian önce eve gdip yalnz kalmak istedim.offffffff offfffffffff beni sizden başka yani bu sorunu çekenden başka kimse anlamıyo.habire boş boş teselliler.Yüce Rabbim bana ve isteyen tüm ailelere en kısa vakitte hayırlısıyla evlat versin senağlama
bak yine öpüyooomnmmm o zmn ac yanaklarını geliyooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tabiki cnm ne demek istersen öyle deeee
ahhh ahh bir tek senmi yaşıyorsun hepimizin başından geçiyor bu durumlar boshayallersmile şu kendini bilmezlerden biri bendede var (ELTİM) hiç unutmam ufak bir tartışamamızda bana sen kötü bir insansın ondan ALLAH sana bebek vermiyor sonrasındada bedua İNŞALLAH HİÇ BİR ZAMAN BEBEĞİN OLMAZ BU DERTLE KALIRSIN dedimafoldumben o benden sonra evlendi hemen hamile kaldı bir oğlu oldu doğumunda ben yanındaydım onu ve bebeği odaya aldıklarında bende bebebği görünce dayanamayıp ağlamıştım çok duygulanmıştım:sinifsinif: ama duydumki eltim bana sonradan görümcem söyledi güya ben onun kucağında ERKEK çocuk görünce kıskançlığımdan ağlamışımalsanaalsanasmileahh ahh anlatsam daha çok varda ne kendimi nede sizi daha fazla üzmek istemiyorum boshayallersmile
DÜNYADA EN COK SEVİLEN KİŞİ diye bir oylama var....
2010 Şubatda sonuç belli olacak....
10 kişi var bu oylamada aday...
biri de Peygamber Efendimiz...
oyunuzu kullanın ve de bu mesaji baskalarına da yollayın ki,Rabbimiz in bu kainati onun yüzü suyu hürmetine yarattığı, bizim rehberimiz, efendiler efendisi.... ..
insanliğin iftihar tablosu...
Kainatin efendisi..
Hz. Seyyidü'beşer kimmiş insanliga gösterelim...
Oylama adresi: Bestofmen.org - Vote for the Best Man
"Muhammed" yazan yeri seçip "vote"yi tıklayın.
kızlar sitede gezinirken buldum sizde kullayın oyunuzu a.s
Evet baharım ..ama bana geÇen gÜn sen kızımı hİzmetÇİmİ alıyorsun demİŞ..kÜstÜm...onun kızı benİm kızım sayılır...ben ona kıyabİlİrmİyİm....valla na kız Çok hamarat olacaklar...
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: geberin kendini bilmez yaratıklarkötükedihüsoALLAH topunuzun belasını versin :mymeka: :mymeka: :mymeka: sizin gibi insanlar olmaz olsun guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismilekedersizim ben onları dövdüm sen üzülmeeeeeeee
gel sen de beni üzenleri döv
Evet baharım ..ama bana geÇen gÜn sen kızımı hızmetÇımı alıyorsun demıŞ..kÜstÜm...onun kızı benım kızım sayılır...ben ona kıyabılırmıyım....valla na kız Çok hamarat olacaklar...
bulutcum senin dünürü çeyiz bölümünde yakaladım...çok şanslısın anacım...kızına çeyiz yapıyo şimdiden kaydirigubbakcemile3
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh yavrum olurda bende o günleri görürmüyüm....ne temizliği bunca evlat hasreti çektikten sonra evladıma kavuşayayım birde onun mürvetini göreceğim daha ne isterim..nasıl kıyarım ben onun eşine..yaparım ben bütün işleri hatta torunlarıma bile bakarım...varsın gezsin onlar...RABBİM İNŞALLAH O GÜNLERİ DAMATLRIMIZI GELİNLERİMİZİ BİZLEREDE GÖRMEYİ NASİP EDER......AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ben de geçen gün kahvaltıda eşime dedimki, bu masanın etrafında çocuklarımızı görebilecek miyiz? ya torunlarımızı...sinir ediyo beni bu tür hayaller kurmama bile izin vermiyo. çok tepkisiz hiç cevap vermedi.umutlanıyorum diye hayallerime bile ortak olmuyo boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?