Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim amacım kızıma çeyiz bakmak değil o topikte başka işlerim var :hulya:

şaka yaptım ya kızma gerginsin bu sabah....tatlım her kim üzdüyse boşver ya. canım benim bela lafını sakın kullanma kim olursa olsun. canımızı çok yakıyolar biliyorum dayanması çok zor ama dayanmak zorundayız...kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız...

yok dünürüm..hiç kıyamam ben ona..yazdıklarımı okumadın herhalde...hayırdır o topikte ne işlerin var....

eşim le biz beraber kuruyoruz bebeğimizn hayallerini..o konuda bir sıkıntım olmuyor..birbirimize takılıyoruz..eşim diyor bebeğimiz bana benzesin ben diyorum bana...alış verişe çıkınca bebeğimiz olduğundaa karyolasını şöyle alırız...bunu böyle yaparız...allah razı olsun eşimden...

amannnnnnnnn kim kızdırmış benim dünürümü...bende fatrk ettim ama ortamı yumuşatmak istedim..ama benim dünürü iyi sinirlendirmişler....boş ver ooooooooooooo sözlerini bilmezleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....sen hayatını yaşamaya bak canımmmmmmmmmmmm

yok kız kızmadım yanlış anladın beni...yaptığım patikleri gösterecektim orkadi kızlara belki beğenip sipariş alırım diye vazgeçtim sonra

yok canım nerdeeee bebek lafı bile ettirmiyo bırak hayali. nasip diyip duruyo ben de biliyorum nasip meselesi olduğunu. insan ev alırken bile hayal kuruyo şurası şöyle olsa burası böyle olsa diye...sen çok şanslısın gerçekten maşallah...

aslında biraz kızgınım ve başımda ağrıyor dünden beri.. eşim olacak adamla kavga ettik alsanaalsanasmile

yok kız kızmadım yanlış anladın beni...yaptığım patikleri gösterecektim orkadi kızlara belki beğenip sipariş alırım diye vazgeçtim sonra

niye vazgeçtin ki... göster tabi patikleri sipariş gelir ne güzel para kazanırsın...kendi paranı kazanmak çok güzel...

hayırdır canım anlatmak istersen seve seve dinlerim seni belki rahatlarsın biraz....

eimden allah razı olsun her konuda yanımda...rabbim herşeyi onun gönlüne göre versin....vee bu mutluluğumuzu bebeklerimizle taçlandırsın inşallahhhhhhhhhh...hepimizinnnnnnnnnn

dün temizliğim yüzünden yeterince yorulmuştum zatenÇok üzgünüm çoook akşam yemek yapmadım daha doğrusu zaman yetmedi .. kahvaltılık türü hazırladım bende vay efendim bunumu yiyecez neden yemek yapmadın kahvaltık hazırlıyana dek başka bir yemek yapamazmıyıdın küstü yemedi bende ona görüyorsun bugün hiç oturmadım hep temizlkile geçti günüm madem öyle sen kalkıp yapsaydım bişeyler :mymeka: sonra bana bugün kadınlığın tuttu hepsini birgüne sığdırmak zorundamısın böyle böyle uzadı kavgamız kötükedihüso

bu sabah giderken bana baktı bana baktığının farkındaydım ama ben hiç oralı olmadım:dilcikar: çok kırdı kalibim daha önce kadın değilmiydim sanki :dilcikar:

aaa ipek gelmiş hayırdır canım sen ve hafta sonu burda olmak hiç olmazdın de bakalım ne oldu

eeeeeeeeeeee o görmüyormu senin bütün gün çalıştığını...birde sevinmesi,i gerek tertemiz oldu diye evim...madem beğenmiyor..alsa götürseydi seni dışarı..aşkım çok yoruldun hadi dışarda yiyelim..diyebilirdi...boş ver canım kendini üzdüğüne değmez...sadece kendini yıpratırsın o kadar....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canim ya cok guzel
vallah huzur buldum okuyunca icim bir hos oldu

ben geldim hanımlar ama keyifsizim tutamadım kendimi idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı
sanırımbende güzel haberler veremicem

umudunukaybetme proxeed diye bir dopikte gördüm seni canım :))o ilaç spermlere iyimi geliyormuş türkiyede satılıyormu gerçekten iyi geliyorsa alalım bizde çok pahalı bişey değilse tabi

evet canim bu ilaci kullaniyorum
sperm artimak icin
biliyorsunuz benim esim azosperm
1 ayda iki kutu icmeiz gerekiyor ve alti ay boyunca kullanmali
1 kutusu 110 tl

canim boyle yuvaya sahip oldugun icin cok sanslisin
keske benimde yuvam boyle sen olsaydi maalesef hic huzurumda yok bebegimde yok

erkek milleti işte temizlikten ne anlar ...tabi tabi hemen götürür okadar düşünceli yane alsanaalsanasmile çok düşüncesiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…