benim amacım kızıma çeyiz bakmak değil o topikte başka işlerim var :hulya:
şaka yaptım ya kızma gerginsin bu sabah....tatlım her kim üzdüyse boşver ya. canım benim bela lafını sakın kullanma kim olursa olsun. canımızı çok yakıyolar biliyorum dayanması çok zor ama dayanmak zorundayız...kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız...
eşim le biz beraber kuruyoruz bebeğimizn hayallerini..o konuda bir sıkıntım olmuyor..birbirimize takılıyoruz..eşim diyor bebeğimiz bana benzesin ben diyorum bana...alış verişe çıkınca bebeğimiz olduğundaa karyolasını şöyle alırız...bunu böyle yaparız...allah razı olsun eşimden...
amannnnnnnnn kim kızdırmış benim dünürümü...bende fatrk ettim ama ortamı yumuşatmak istedim..ama benim dünürü iyi sinirlendirmişler....boş ver ooooooooooooo sözlerini bilmezleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....sen hayatını yaşamaya bak canımmmmmmmmmmmm
yok kız kızmadım yanlış anladın beni...yaptığım patikleri gösterecektim orkadi kızlara belki beğenip sipariş alırım diye vazgeçtim sonra
aslında biraz kızgınım ve başımda ağrıyor dünden beri.. eşim olacak adamla kavga ettik alsanaalsanasmile
bult rüyanın anlamı güzelmiş hayırlı olsun ..... umudunukaybetme evindeki huzuru sağlamak birazda senin elinde canım çok zor olduğunu biliyorum aynı durumdayız çünkü ama ne olursa olsun hayat devam ediyo bütün sıkıntıyı çeken kadınlar olsada toparlayan çekip çevirende her zaman kadındır pozitif olursan evinin huzuru geri gelir[/QUOT
canim ya cok zor evimde hic huzurum klamadi bu iki gunden beri esimle dogru duzgun bile konusamiyorum
napim elimde degil
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
umudunukaybetme proxeed diye bir dopikte gördüm seni canım :))o ilaç spermlere iyimi geliyormuş türkiyede satılıyormu gerçekten iyi geliyorsa alalım bizde çok pahalı bişey değilse tabi
aminnnn kedersizimm ellerine sağlık
evdeki huzur çok çok önemli biliyosunuz daha yeni negatif bir sonuç aldım ama dün akşam evimde şen mutlu bir yuvam vardı bunu başlatan benim ve bana ayak uyduran da eşimmm.ben onu bebekler gibi seviyorumm gerçekten bakın..ben ona okadar ilgi gösteriyorumki karşılığınıda aynı şekilde alıyorummm en güzel mutluluk huzurdur aşktır sevgidir.Rabbime şükürler olsun bu yuvayı birde bebekle şenlendirirse ne mutlu ama olmazsa da eşime sağlık versin ki hep yanımda olsunn
eeeeeeeeeeee o görmüyormu senin bütün gün çalıştığını...birde sevinmesi,i gerek tertemiz oldu diye evim...madem beğenmiyor..alsa götürseydi seni dışarı..aşkım çok yoruldun hadi dışarda yiyelim..diyebilirdi...boş ver canım kendini üzdüğüne değmez...sadece kendini yıpratırsın o kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?