Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim ya cok gecmis olsun lutfen kendine dikkat et yat dinlan

cok komik ya:roflol::roflol: :roflol: :roflol:

insallah canim bizlerde rabbim verir
ben zaten artik fazla toplum icinecikmiyorum
napayim dayanamiyorum

of of şu erkekler...hayatım o aslında sana öyle demek istemedi. biz kadınlar ağlayıp zırlayıp rahatlatıyoruz kendimizi oysa onlar içlerine atıyor. karne yaklaştı sınavlar filan gergin tabi. ama bu onu haklı çıkarmaz asla. sen dersini vermişsin ama fazla da uzatma bacım. dosta düşmana karşı iyi olun nolur...

canim ya insallah birgun bizim haberlerde onlara gider hamileyiz diye
vallah varya bir hamlie kalayim sevincten oynarim

canim bos ver ya
erkek milleti degil mi hepsi ayni
onlar icin yaptigimiz hep bos
onlarin karni doyacak ustleri pek olacak birde aksamlari karisi yanin da olacak
baska seydusunmezler:tomato:

ben geldim hanımlar ama keyifsizim tutamadım kendimi idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı
sanırımbende güzel haberler veremicem

bir erken test vakası daha boshayallersmileya sen değilmiydin sevdama hemen idrarda çıkmaz diyen sonrada bir tanıdığının tüpbebek tedavisinde negatif çıkıp sonra adet olmayınca tekrar yapıp pozitif çıkmış diyen sen değilmiydin ..
olmadıysada olmadı canım dünyanın sonu değil ya ALLAH bizlere SAĞLIK,SIHAT,MUTLULUK versin
pes etme lütfen elbet olacak ALLAHın izni ile biz hepimiz bunu hakkediyoruz çünkü RABBİM bizlerede verecek bir gün SABIR SABIR SABIR

ipekk canım hoş geldin...hemen öyle olumsuz düşünme tüp bebekte yapıyorlar ama aşılamada farklı oluyor...onun için erken yapmışsın testi...emin pazartesi güzel haberler vereceksin...

ben geldim hanımlar ama keyifsizim tutamadım kendimi idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı
sanırımbende güzel haberler veremicem

daha erken değil mi canım bekle biraz daha....ya 2010 dan ben çok ümitliydim ... Allahım tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür yarabbim senin hazinen çok geniş...
:çok üzgünüm:

hayırdır ipeğim seninki ne yaptı..anammmmmmmmmm kocişim canım benim ...çok anlayışlıdır...

evet bendim dayanamadım yaptım işte yaptığımada pişman oldum zaten bekle ne acelen var dimi pazartesiye ne kaldı şurda şimdi daha çok merak ediyorum idrar testi doğru mu değilmi evdede yanlız olunca insanın aklından hiç çıkmıyo

dünürümün dediği gibi aşılama tüpbebek gibi değil aşılamada geç döllenme olabiliyor o yüzden pazartesiyi bkle canım

bulutçum allah razı olsun benimkide anlayışlıdır ama şu çocuk konusunda tek laf dilsin istemiyo
konuşmayınca benm stres yapmıcağıma inandırmış kendini dün acaba test sonucu ne olucak dedim
parladı ne meraklısın bu konuyu konuşmaya bilmem ne o iğneleri yerken kasığında kramplar olurken
sanki konuşmamak çareymiş gibi sinir oluyorum

dün ne vardı ki bu erkekler dellendi... benim ki de sinir etti. kız bulut seninkinde bi anormallik var galiba olumunekankayizsmile

sen ne yaptınki kocana yemeğini verdin önüne çayınada eşlik ettin ee onun senle ne alıp veremediği vardı yoksaaaa bu yüzdenmi kaydirigubbakcemile

al işte benimkinden bi tane daha...:tomato:

slm kizlar ben gecmisi okuyup gecmise cevap vereyim derrken slm demeyi unutmusum
gec oldu ama neyse
herkese selam

bizimkilerinide all yere cal

hoşgeldin canım bugün iyi gördük seni adın gibi opuyorumnanaktan

slm kizlar ben gecmisi okuyup gecmise cevap vereyim derrken slm demeyi unutmusum
gec oldu ama neyse
herkese selam

bizimkilerinide all yere cal

a s. canım

sendemi dertlisin eşinden kaydirigubbakcemile3hayırdır ya bugün hepimiz şikayetçiyiz kocalardan ..dünürüm hariç kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…