- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım....
Hepinizden Allah razı olsun... beni merak etmişsiniz...aslında ben pek iyi değilim...mafoldumben dün doktora gittim... tansiyonum çok çok düşüktü ve onu yanında kan şekerimde düşmüştü... midem zaten allak bullak... doktor hemen müşsadeye aldı... serum felan takıldı...idrar testi verdim... idrarımda enfeksiyon bakteri görüldü... ve akşama kadar tansiyonum sürekli ölçüldü... doktor bu şekilde giderse ya düşük yaparsın yada erken doğum olur dedi.. mafoldumben şuan helen çok kötüyüm tansiyonum bir türlü dengelenmiyor.. ama beni merak ettiğinizi bildiğim için size cevap yazmak için geldim... nolursunuz dualarınızı eksik etmeyin...
az önce bir dopikte okudum çok güldüm sizinlede paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'Yİ;
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ;
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;
Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞ'Nİ ;
Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;
Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle)))
slm arkadaşlar.şuan varya okadar kötü durumdayımki az önce bi yere gttik gezmeye benden sonra evlenen 3 kişi vardı biri hamile diğer iksininde bebekleri kucaklarında.tabi herkesin tahmin ettği gibi gözler hemen bana çevirildi. göya meraktan soran uyuz kadınlar topluluğu. siz ve sizin gibiler olduğu sürece biz hiç dışarı çıkamycakmıyız hiç nefes alıp şöyle iki insan yüzü göremiycekmiyiz.her çıktığımızda gözyaşlarımız kirpiklerimizn ucunda mı eve dönücez sonra bi de demezlermi kafana takma rahat ol bak oyüzdende olmaz.yahu sizler varken takmamak morak bozmamak ne mümkün.doktordan çok doktor hepsi.inanın toplasanız 2 saat durmadım ama bide bana sorsunlar o 2 saat nasıl geçti.bian önce eve gdip yalnz kalmak istedim.offffffff offfffffffff beni sizden başka yani bu sorunu çekenden başka kimse anlamıyo.habire boş boş teselliler.Yüce Rabbim bana ve isteyen tüm ailelere en kısa vakitte hayırlısıyla evlat versin senağlama
dün temizliğim yüzünden yeterince yorulmuştum zatenÇok üzgünüm çoook akşam yemek yapmadım daha doğrusu zaman yetmedi .. kahvaltılık türü hazırladım bende vay efendim bunumu yiyecez neden yemek yapmadın kahvaltık hazırlıyana dek başka bir yemek yapamazmıyıdın küstü yemedi bende ona görüyorsun bugün hiç oturmadım hep temizlkile geçti günüm madem öyle sen kalkıp yapsaydım bişeyler :mymeka: sonra bana bugün kadınlığın tuttu hepsini birgüne sığdırmak zorundamısın böyle böyle uzadı kavgamız kötükedihüso
sanalcımm inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorumm :gitme:
bende aynı zamanlarda evlendiğimiz arkadaş grubumuz ve akrabalardan arkadaşlarımın çoğunun da ilk başta çocuğu olmadı.Sonra teker teker haberleri geldi birtek en iyi arkadaşımla ben kalmıştım ta ki en iyi arkadaşımın 2 ay öncesine kadar hamile haberine kadar şimdi etrafımda ki herkes hamile yada yeni doğurdu ve bunların içinde ilk evlenen benim ve yine yalnız kaldım bende...
yani anlayacağın hepimiz yaşıyoruz..üzülmemek elde değil hele bu meraklı kişilerin içindeki saatler bitmek bilmez kabir azabı gelir bilirim eve gidip hıçkıra hıçkıra ağlamak ister insan..ama dua edelim ve hayırlısıyla en kısa zamanda bizde anne oluruz inşallah..
dün temizliğim yüzünden yeterince yorulmuştum zatenÇok üzgünüm çoook akşam yemek yapmadım daha doğrusu zaman yetmedi .. kahvaltılık türü hazırladım bende vay efendim bunumu yiyecez neden yemek yapmadın kahvaltık hazırlıyana dek başka bir yemek yapamazmıyıdın küstü yemedi bende ona görüyorsun bugün hiç oturmadım hep temizlkile geçti günüm madem öyle sen kalkıp yapsaydım bişeyler :mymeka: sonra bana bugün kadınlığın tuttu hepsini birgüne sığdırmak zorundamısın böyle böyle uzadı kavgamız kötükedihüso
ben geldim hanımlar ama keyifsizim tutamadım kendimi idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı
sanırımbende güzel haberler veremicem
ben geldim hanımlar ama keyifsizim tutamadım kendimi idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı
sanırımbende güzel haberler veremicem
bir erken test vakası daha boshayallersmileya sen değilmiydin sevdama hemen idrarda çıkmaz diyen sonrada bir tanıdığının tüpbebek tedavisinde negatif çıkıp sonra adet olmayınca tekrar yapıp pozitif çıkmış diyen sen değilmiydin ..
olmadıysada olmadı canım dünyanın sonu değil ya ALLAH bizlere SAĞLIK,SIHAT,MUTLULUK versin
pes etme lütfen elbet olacak ALLAHın izni ile biz hepimiz bunu hakkediyoruz çünkü RABBİM bizlerede verecek bir gün SABIR SABIR SABIR
hayırdır ipeğim seninki ne yaptı..anammmmmmmmmm kocişim canım benim ...çok anlayışlıdır...
evet bendim dayanamadım yaptım işte yaptığımada pişman oldum zaten bekle ne acelen var dimi pazartesiye ne kaldı şurda şimdi daha çok merak ediyorum idrar testi doğru mu değilmi evdede yanlız olunca insanın aklından hiç çıkmıyo
hayırdır ipeğim seninki ne yaptı..anammmmmmmmmm kocişim canım benim ...çok anlayışlıdır...
SEN O KOCANI ALL ÖP BAŞINA KOY kaydirigubbakcemile3
dün ne vardı ki bu erkekler dellendi... benim ki de sinir etti. kız bulut seninkinde bi anormallik var galiba olumunekankayizsmile
bulutçum allah razı olsun benimkide anlayışlıdır ama şu çocuk konusunda tek laf dilsin istemiyo
konuşmayınca benm stres yapmıcağıma inandırmış kendini dün acaba test sonucu ne olucak dedim
parladı ne meraklısın bu konuyu konuşmaya bilmem ne o iğneleri yerken kasığında kramplar olurken
sanki konuşmamak çareymiş gibi sinir oluyorum
slm kizlar ben gecmisi okuyup gecmise cevap vereyim derrken slm demeyi unutmusum
gec oldu ama neyse
herkese selam
bizimkilerinide all yere cal
slm kizlar ben gecmisi okuyup gecmise cevap vereyim derrken slm demeyi unutmusum
gec oldu ama neyse
herkese selam
bizimkilerinide all yere cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?