Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen ne yaptınki kocana yemeğini verdin önüne çayınada eşlik ettin ee onun senle ne alıp veremediği vardı yoksaaaa bu yüzdenmi kaydirigubbakcemile

anacım anlatsam gülersiniz... onun yanında örgü örmicekmişim, sizle konuşmamı istemiyo... onla ilgilenecekmişim mesela sırtını kaşicakmışım hay allahım yaaa:lepi:

nevbahar ne kadar zor dimi dışardan kimseyle paylaşamıyorum eşimlede hyallerimi tedirginliklerimi
paylaşamıcaksam kimle konuşucam zannetmeyin sakın duradan konuşup adamı bunallttığımı
şu onbeş gün içinde sadece dün bu konudan bahsetmek istedim o kadar

anacım anlatsam gülersiniz... onun yanında örgü örmicekmişim, sizle konuşmamı istemiyo... onla ilgilenecekmişim mesela sırtını kaşicakmışım hay allahım yaaa:lepi:

benimkide tam tersi pcde oyun oynuyacak ya otur sen örgünü ör diyo çok karışıyormuşum ben ona :mymeka:

hey allahım ya komikler hakketen biraz fazla üstüne düşsen bu seferde ilgiden sıkılırlar

a s. canım

sendemi dertlisin eşinden kaydirigubbakcemile3hayırdır ya bugün hepimiz şikayetçiyiz kocalardan ..dünürüm hariç kaydirigubbakcemile3

ya evet canim ya ben ondan hep sikayetcyim ama napayim ona deli gibide asigim
bende ki bu ask vae ya onun butun kusurunu ortuyor

yok be canlarım benimkide sütten çıkma ak kaşık değil onunda oluyor beni sinirlendirdiği tarafları...sadece bebek konusunda bana olumlu davranıyor....

ipek inan benimkide öyle bebek dedimmi hemen lafı ağzıma tıkıyor bu konuyu açma diyor .belki ben konuşunca daha çok rahatlıyorum. bir günde sende derdimize ortak ol be adam:mymeka:

seni o kadar iyi anlıyorum ki....eşim çok naif, duyarlı, yardımsever biridir. sadece bu çocuk konusunu açtırmıyo ona kızıyorum. belki biraz konuşabilsek bende saplantı olmicak bu...
aşılamaya gideceğimiz gün naptı biliyo musunuz? beni metrobüste bi saat bekletti. ben ağla ağla gözlerim şişti. duruşması varmış da bilmem ne de istediği zaman arkadaşını gönderiyo ama duruşmaya. randevumuza bi saat geç gittik. benim surat beş karış. güle oynaya gitmemiz gerekirken sinir harbiyle gittik. onun da morali alt üst oldu tabi. bana diyo ki ne kadar anlayışsızsın. ben de bu konuya gösterdiği ilgi için teşekkür ettim, çok ağırına gitti.

ipek inan benimkide öyle bebek dedimmi hemen lafı ağzıma tıkıyor bu konuyu açma diyor .belki ben konuşunca daha çok rahatlıyorum. bir günde sende derdimize ortak ol be adam:mymeka:
ilk aşılamada hamile kalınca doktor gelişmesi yavaş düşük olabilir dediğinde çok üzülmüş
soğuk ter dökmüş aynı şeylri bir kez daha yaşamak istemiyomuş bende aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama yaşıyorum allah aşkına ben bu konu yokmuş gibi nasıl davranabilirim

senin eşindemi avukat

yok onlar uzakatn seyreder hatta seyretmezler bile
onlar ki sey hesabi armut pis agzima dus
simdi ben birgun allahin izni ile ( insallAh HAMILE KALACAGIM) hamile kalirsam onun ne hakki olur bebk ustunde
hepsini ben yapiyorum

evet canım çok bilmiş bir avukat her lafa bi cevabı var sağolsun

işiniz zor valla avukatlarla baş etmek hiç kolay değil kaydirigubbakcemile3

aynen öyle valla %100 haklıyken haksız çıkarıyo. bi gün evde bişeyini unuttu da yok ben acele etmişim o yüzden unutmuş şaşırdım... demek bu avukatlar hep böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…