sen ne yaptınki kocana yemeğini verdin önüne çayınada eşlik ettin ee onun senle ne alıp veremediği vardı yoksaaaa bu yüzdenmi kaydirigubbakcemile
anacım anlatsam gülersiniz... onun yanında örgü örmicekmişim, sizle konuşmamı istemiyo... onla ilgilenecekmişim mesela sırtını kaşicakmışım hay allahım yaaa:lepi:
anacım anlatsam gülersiniz... onun yanında örgü örmicekmişim, sizle konuşmamı istemiyo... onla ilgilenecekmişim mesela sırtını kaşicakmışım hay allahım yaaa:lepi:
al işte benimkinden bi tane daha...:tomato:
hoşgeldin canım bugün iyi gördük seni adın gibi opuyorumnanaktan
benimkide tam tersi pcde oyun oynuyacak ya otur sen örgünü ör diyo çok karışıyormuşum ben ona :mymeka:
a s. canım
sendemi dertlisin eşinden kaydirigubbakcemile3hayırdır ya bugün hepimiz şikayetçiyiz kocalardan ..dünürüm hariç kaydirigubbakcemile3
benim kocamda sürekli bunu söyler çok karışıyomuşum herşeyi kontrolüm altında tutmaya çalışıyomuşum
nevbahar ne kadar zor dimi dışardan kimseyle paylaşamıyorum eşimlede hyallerimi tedirginliklerimi
paylaşamıcaksam kimle konuşucam zannetmeyin sakın duradan konuşup adamı bunallttığımı
şu onbeş gün içinde sadece dün bu konudan bahsetmek istedim o kadar
ilk aşılamada hamile kalınca doktor gelişmesi yavaş düşük olabilir dediğinde çok üzülmüşipek inan benimkide öyle bebek dedimmi hemen lafı ağzıma tıkıyor bu konuyu açma diyor .belki ben konuşunca daha çok rahatlıyorum. bir günde sende derdimize ortak ol be adam:mymeka:
seni o kadar iyi anlıyorum ki....eşim çok naif, duyarlı, yardımsever biridir. sadece bu çocuk konusunu açtırmıyo ona kızıyorum. belki biraz konuşabilsek bende saplantı olmicak bu...
aşılamaya gideceğimiz gün naptı biliyo musunuz? beni metrobüste bi saat bekletti. ben ağla ağla gözlerim şişti. duruşması varmış da bilmem ne de istediği zaman arkadaşını gönderiyo ama duruşmaya. randevumuza bi saat geç gittik. benim surat beş karış. güle oynaya gitmemiz gerekirken sinir harbiyle gittik. onun da morali alt üst oldu tabi. bana diyo ki ne kadar anlayışsızsın. ben de bu konuya gösterdiği ilgi için teşekkür ettim, çok ağırına gitti.
ipek inan benimkide öyle bebek dedimmi hemen lafı ağzıma tıkıyor bu konuyu açma diyor .belki ben konuşunca daha çok rahatlıyorum. bir günde sende derdimize ortak ol be adam:mymeka:
senin eşindemi avukat
evet canım çok bilmiş bir avukat her lafa bi cevabı var sağolsunevet canım yoksa seninki de mi
evet canım yoksa seninki de mi
evet canım çok bilmiş bir avukat her lafa bi cevabı var sağolsun
evet canım çok bilmiş bir avukat her lafa bi cevabı var sağolsun
işiniz zor valla avukatlarla baş etmek hiç kolay değil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?