Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrrrrrrr size birşey anlatayım az önce oldu...birde kocana öp başına koy diyorsunuz..bu benimkinin 18 20 li yaşlarda konuştuğu bir kız varmış... o kızında kardeşi bizim apartmanda oturuyor...bu kızla eşimle tanışmadan öne konuşurdum bilmiyorum ya önceki davalrını..eşim kıza demiş ben askerden gelene kadar bekle..annesinede demiş beklerse bekler..sakın ben yokken birşey demeyin..herneyse bu kız eşim askerdeyken başkasıyla zorlan evlendirilmiş ...öyle diyorlar....bu evlendirende kızın dayısı oda kızını eşime vermek istiyormuş...eşimde askerden gelince onun kızını istememiş...vee ondan sonra benimle tanıştı eşim...ama ben o zamana kadar bi,lmiyordum bunları hep sonradan öğrendim....benimki anlattı..o zamana kadarda eşimi sevmştim...

neyse kısa keseyim.. az önce kapının zili çaldı kapıyı açtım eşimin eski manitası...kardeşine gelmiş...oda evde yokmuş...biraz sohbet ettik içeri davet ettim gelmedi...o gittikten sonra benim aklıma neler neler geldi...diyorum bunlar eşimle ne günler geçirmiştir...kızlar başlarda çok takıntılıydım birşey olduğunda hep söz konuu olurdu...şükürler olsun o nu yendim...sizcekızla konuşmaya iyimi yapmışım..başka zamanda görünce konuşuyorum hani yanlış anlama olmasın diye...ama bazen aklıma geliyor...diyorum eşimin hiç aklına geliyormu diye...

kızlar sıktıysam özür dilerim sizle paylaşmak istedim..bu arada onun bir oğlu bir kızı var allah bağışlasın...tam film gibi bir hayat....

canim sende peygamber sabri varmis ben olsam kriz gecrir
bulundugum apartmani degil sehri hatta ulkeyi degistiririm
ama oncelikle onemli olan esin ve esinin hal ve hareketleri
sakin kadina da herhangi bir sekilde tavir gosterme cunku bu seni kucuk dusurur
ama dikkatli de ol

bende konuşmam hele evime kesinlikle davet etmem çok kıskanç biriyimdir ben
böyle bir durumdada kıskanmayan olmaz sanırım

film gibi hakkaten. bence düşünme bunları artık geçmiş gitmiş. eşine de sakın anlatıp aklına getirme bak.

dünür varya nerdeyse benimde hikayem aynı
şimdi benimde eşimin sevdiği vardı bizim hemen evin arkasında (komşumuz kızı yane) arka balkondan evlerimiz karşı karşıya bakar .ben evleninceye kadar bilmezdim bunların sevdasını yoksa ben evlenmezdim kesinlikle ..bunlar birbirini çok seviyor ama benim eşimin ailesi kesinlikle istememiş eşim ne kadarda dil dökse kaçırırım falan desede olmaz demişler .ama kızla biz hep konuşuruz iyi bir kıza benziyor 4 ay önce evlendi bizim eve hiç gelmedi şimdiye kadar
ama ben şu vesveselerimden kurtulamıyorum eşim onu halen daha düşünüyormu acaba diye kendi kendimi yiyiorum

başlarda diyordum ..çok söylüyordum oda bana keşke ondan önce seni tanısaydım diyordu..ama artık öyle bir sorunumuz yok...atlattık....gerçi kim yapmıyorki...birde askerlikten önce cahilken yapmışım diyor şimdi olsa konuşmazdım diyor...amannnnnn olmuş bitmiş...geleceğe bakmak gerek...şimdi benimle benide çok seviyor ya diyorum o yeter....

valla hanımlar durumunuz gerçekten zor ben olsam bende düşünürüm halen aklına geliyomu diye
nevbaharımında dediği gibi ama sabırlı olmak lazım sürekli konuşup akıllarına getrmekte iyi değil

evet dünürüm ilk evlendiğimiz zamanlarda bendede oluyordu ama artık yok..çünkü inanıyorum eşime artık...ona güveniyorum...bence sende kurtulmaya çalış o vesveselerden ...

tabi canim onemli olan sonuc
simdi koca sende sevgiside sende
hic bosa gecmisi kurcalama
zaten esine guveniyorsan hersey bitmistir
sorun guvensizliktedir
canim ya hic soruyormusun onlarin onceleri neler yaptigini

bence gerçekten seven kişi başkasıyla evlenemez. çocukluk aşkı gülüp geçiyodur...

valla hanımlar durumunuz gerçekten zor ben olsam bende düşünürüm halen aklına geliyomu diye
nevbaharımında dediği gibi ama sabırlı olmak lazım sürekli konuşup akıllarına getrmekte iyi değil

bide eşimin bir teyzesi var yani kananamın eltisi (hem elti hem kardeş) benim inadımamıdır nedir hep bana insan ilk sevdiğini unutmaz der sinir oluyorum onun o lafına kötükedihüso

slm kızlar.... maşallah bugün kalabalıkmış... ben bugün biraz daha iyiyim... ama yine midemde sorun var.. baya sayfalar ilerlemiş ben en iyisimi geçmişe bir göz atayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…