Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

etipuf hoşgeldin iyi olmana sevindim canım kendine çok dikkat et zorlada olsa yemeye çalış tansiyonun düşmesin

baharım eşimde diyor o zamanki çoçukluk ...gerçi bizlerin olmadımı...haaaaaa...
hadin itirafa ne dersiniz....askerlikten sonrası diyor...boşunamı demişler diyor askerlik yapmayana kız vermeyin diye....

bayanlar benim işlerim var çamaşır asıcam yemek yapıcam çıkıyorum
pazartesi inşallah güzel haberlerle görüşürüz

bide eşimin bir teyzesi var yani kananamın eltisi (hem elti hem kardeş) benim inadımamıdır nedir hep bana insan ilk sevdiğini unutmaz der sinir oluyorum onun o lafına kötükedihüso

canim niye sinir oluyorsun ki sende derrsin ki ben unutmasini bilirim ve zaten unutturdum daklava:kötükedihüso:tomato:

etipufum hoş geldin boş ver canım geçmişi okumayı içini karartma...pek aydınlık değil..sen bebeğini ve kendini üzme ..tamammı....kendinize iyi bakın....

hoş bulduk aslında çoktandır burdayım ama pek msj atmıyordum dedım şu hanımların arasına bende katılayım dedım.

bence gerçekten seven kişi başkasıyla evlenemez. çocukluk aşkı gülüp geçiyodur...

tanışmamzı anlatmıştım eski nickimle bilmem hatırlarmısınız .bilmeyenlere tekrar anlatayım

bu üniversiteyi kazanınca siirte bize geliyor veysel karani türbesi var annesi adak adamış üniversiteyi kazanınca orda kurban kesicez diye neyse bu kazanıp geliyor bize 3_5 gün bizde kaldı gözünü benden ayırmadığını fark ediyordum o yüzden ben hiç konuşmadım onunlabilmiyorumkismile beraber vaysel karani türbesine gittik ziyaretten sonra piknik yapmak için mesire alanına gittik orda yine bana bakıyor bilmiyorumkismileamcamın kızları falanda fark ettiler bana baktığını tabi. bana senin dayınınn oğlu sana çok bakıyor bişeymi var aranızda dediler bende yok güzele bakmak sevaptır ondan bakıyordur oda demiştim kaydirigubbakcemile3neyse bu eve döndüğü zaman vedalaşınca elimi çok fazlasıyla sıktı (anlamı seni istiyecem demekmiş)kaydirigubbakcemile3 bu eve gelince annesine hemen anlatmış halamın kızını isteyin ben onu çok bebeğendim falan demiş zemuszemus öyle işte kızlar biraz uzun oldu ama anlatmak istedim

hoş bulduk aslında çoktandır burdayım ama pek msj atmıyordum dedım şu hanımların arasına bende katılayım dedım.

hoşgeldin canım ..aramıza katılmakla iyi ettin de bakalım senin ne derdin var aklinialirimsmile

benım derdim konunun başlığına uyuyor aslında belki erken ama bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı.

etipuf hoşgeldin iyi olmana sevindim canım kendine çok dikkat et zorlada olsa yemeye çalış tansiyonun düşmesin

hoşbulduk canım....şöyle bir baktımda idrar testi yapmışsın... ama şimdi çok erken yani varsa bile idrarda görünmezki.. canım pazartesiyi bekle inşallah güzel sonuçlar alacaksın...

benım derdim konunun başlığına uyuyor aslında belki erken ama bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı.

benimde sorduğum soruya bak burda başka ne için olabilirsinki kaydirigubbakcemile3
daha erken dediğine göre yenimi evlisin canım dr a falan göürndünüzmü sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…