ooo etipufumuzda gelmişler nasılsın canım bugün daha iysin umarım
etipufum hoş geldin boş ver canım geçmişi okumayı içini karartma...pek aydınlık değil..sen bebeğini ve kendini üzme ..tamammı....kendinize iyi bakın....
etipufcugum nasilssin canim bugun biraz toparlandin mi
canim ya senin dogumuna ne kadar kaldi
8 aylık evliyim dr daha gidemedik daha doğrusu eşimin sgk'sını beklıyoruz günü dolsun gitmek istiyoruz.sorun inş. yoktur
tanışmamzı anlatmıştım eski nickimle bilmem hatırlarmısınız .bilmeyenlere tekrar anlatayım
bu üniversiteyi kazanınca siirte bize geliyor veysel karani türbesi var annesi adak adamış üniversiteyi kazanınca orda kurban kesicez diye neyse bu kazanıp geliyor bize 3_5 gün bizde kaldı gözünü benden ayırmadığını fark ediyordum o yüzden ben hiç konuşmadım onunlabilmiyorumkismile beraber vaysel karani türbesine gittik ziyaretten sonra piknik yapmak için mesire alanına gittik orda yine bana bakıyor bilmiyorumkismileamcamın kızları falanda fark ettiler bana baktığını tabi. bana senin dayınınn oğlu sana çok bakıyor bişeymi var aranızda dediler bende yok güzele bakmak sevaptır ondan bakıyordur oda demiştim kaydirigubbakcemile3neyse bu eve döndüğü zaman vedalaşınca elimi çok fazlasıyla sıktı (anlamı seni istiyecem demekmiş)kaydirigubbakcemile3 bu eve gelince annesine hemen anlatmış halamın kızını isteyin ben onu çok bebeğendim falan demiş zemuszemus öyle işte kızlar biraz uzun oldu ama anlatmak istedim
benım derdim konunun başlığına uyuyor aslında belki erken ama bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı.
hoşbulduk canım....şöyle bir baktımda idrar testi yapmışsın... ama şimdi çok erken yani varsa bile idrarda görünmezki.. canım pazartesiyi bekle inşallah güzel sonuçlar alacaksın...
kizlar ben kactim
hadi gorusuruz sonra
işe gireli 1 ay oldu artık kac ayda yararlanılıyor bilmıyorum ki malum özeller ateş pahası...
hiç korunmadık ama daha tutmadı...her ayın sonunu dört gözle beklıyoruz olsun diye...
çörek otu tarcını denedım ama pek işe yaramadı sanırım..
o zamana kadar boş durma soğan kürü dene. tedavi öncesi rahmin temizlensin inş. tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.:CüvCüv:
işe gireli 1 ay oldu artık kac ayda yararlanılıyor bilmıyorum ki malum özeller ateş pahası...
hiç korunmadık ama daha tutmadı...her ayın sonunu dört gözle beklıyoruz olsun diye...
inşallah dünürüm inşallah...rüyada abdest almak güzelmiş diyorlar...ahhhhhhhhh tek olmasınada razıyım sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?