Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ooo etipufumuzda gelmişler nasılsın canım bugün daha iysin umarım

etipufum hoş geldin boş ver canım geçmişi okumayı içini karartma...pek aydınlık değil..sen bebeğini ve kendini üzme ..tamammı....kendinize iyi bakın....

etipufcugum nasilssin canim bugun biraz toparlandin mi
canim ya senin dogumuna ne kadar kaldi

hoşbuldum kızlar.... Hepinizden rabbim binlerce kez razı olsun... Umudunukaybetme ben daha çok yeniyim 7 ay var daha... Rabbim inşallah hepinize en kısa zamanda meleklerinizi gönderir... 2 gündür çok hastaydım bütün vucudum tityordu ama öyle canı gönülden hepiniz için dualar ettimki...

kıss dünür önce sen anlat bakem senden cesaret alıp bizde anlatırız belkiaklinialirimsmile

8 aylık evliyim dr daha gidemedik daha doğrusu eşimin sgk'sını beklıyoruz günü dolsun gitmek istiyoruz.sorun inş. yoktur

8 aylık evliyim dr daha gidemedik daha doğrusu eşimin sgk'sını beklıyoruz günü dolsun gitmek istiyoruz.sorun inş. yoktur

daha yenisin canım olacak ALLAHın izni ile ..daha çok varmı sgk nın dolmasına ??

işe gireli 1 ay oldu artık kac ayda yararlanılıyor bilmıyorum ki malum özeller ateş pahası...
hiç korunmadık ama daha tutmadı...her ayın sonunu dört gözle beklıyoruz olsun diye...

ilk kez duydum kedersizim...ne aşk ama heeee...eşinin akraban olduğunu bilmiyodum.

benım derdim konunun başlığına uyuyor aslında belki erken ama bende bebek istiyorum ama daha nasip olmadı.

biraz sabırla olacak inşallah canımm

hoşbulduk canım....şöyle bir baktımda idrar testi yapmışsın... ama şimdi çok erken yani varsa bile idrarda görünmezki.. canım pazartesiyi bekle inşallah güzel sonuçlar alacaksın...

hoşgeldin etipufummm

kizlar ben kactim
hadi gorusuruz sonra

güle güle canım gurbet ellerde yalnız kalma biz buralardayız..

dünürüm valahi bu gece rüyamda lisede hoşlandığım bir çocuk vardı..onu gördüm...hatta eşimede dedim tabiki onu gördüğümü değil...sadece lise arkadaşlarımı dedim anlat dedi..yok dedim..önce rüyamı anlatayım..biz bu çocukla okuldaykende bilgisayar ve daktilo derslerinde beraber otururduk...rüyamdada sınıfta beraber oturyormuşuz...günlerden cumaymış pazar günü sınavımız varmış..beni evlerine götürüyor..bir odadayım ..bunun kız kardeşleri geliyor..benimle ilgileniyorlar..bende kardeşini soruyorum gelecek diyorlar..hani ders çalışçaktık diyorum..ondan sonra ...

abdest almak için yer soruyorum beni bir odaya götürüyorlar odada bir hamile kadın ikiz kızları var birdaha hamile..yaşlı bir kadın..birde annesi var...diyorum nerde abdest alacam çeşme gösteriyorlar alıyorum abdestimi..veeeee uyanıyorum allah hayırlara yazsın....rüyamı...hiç aklıma gelmezdi onu rüyamda göreceğim...

kızlar ben şip sevdiydim hemen seviyordum...demekki gerçek sevgi değildi...aşk değildi..benimkisi...gerçekten eşime aşık oldum...onu tanıdıktan 4 gün sonra doğum günümdü...gerçekten hayatın güzel bir hediyesi oldu....bende ozamana kadarki yaşadıklarımı cidiye almıyorum çocuktum..onun için eşiminkinide ciddiye almamaya çalışıyorum....insan 20 den sonra neyin ne olduğunu anlıyor...

işe gireli 1 ay oldu artık kac ayda yararlanılıyor bilmıyorum ki malum özeller ateş pahası...
hiç korunmadık ama daha tutmadı...her ayın sonunu dört gözle beklıyoruz olsun diye...

canım 1 yılınız dolmamış daha. dr. lar 1 yıl dolmadan genelde bi problem aramıyolar. o yüzden biraz daha bekle derim bu arada bizim kürlere başlayabilirsin. soğan kürü ya da bal, polen, çöreotu, tarçın denemeye değer derim...

hayır olsun rüyan dünürüm bu aralar rüyanda hep ikiz görüyorsun ıNŞALLAH bu tedavinde ikizlerin olacak bak içime doğdu yine:))

mcl canım öncelikle hoş geldin...daha dur çok yenisin ...sana tavsiyem ne olur çok acele etme ben çünkü öyle yaptım...tabi vaktinde yap herşeyi...ama yinede sakin olmaya çalış....inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bebeğin...

inşallah dünürüm inşallah...rüyada abdest almak güzelmiş diyorlar...ahhhhhhhhh tek olmasınada razıyım sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter....

canım bende bilmiyorum ama hemen sgknın 1 ay ile dolacağını sanmıyorum bilmiyorumkismile
canım eğer adetlerin düzenli ise adetinin 10 .gününde 22. güne kadar gün aşırı düzenli ilişkiye girin ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma kalçanın altına ince bir yastık koy yarım saat öyle bekle sonra cenin pozisyonunda yat mümkünse sabaha kadar öyle kalkma
canım bide nevbahar arkadaşımızın önerdiği bal,polen,çörek otu tarçın bir kavanoza koy sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye bu kürlede hamile kalan çok oldu ..İNŞALLAH en kısa zamanda RABBİM sana hayırlı bir evlat nasip eder ve sevincini bizimle paylaşırsın

inşallah dünürüm inşallah...rüyada abdest almak güzelmiş diyorlar...ahhhhhhhhh tek olmasınada razıyım sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter....

hayır olsun inş. güzelmiş rüya. dön fatiha diye bişey var bulutcum onu duydun mu hiç.
tesbihi eline alıyosun.
her boncukta başa dönüyosun.
böyle fatihayı okuya okuya bitiriyosun...
mesela 3. boncukta baştan alıyosun 3 fatiha okuyosun
4. boncukta başa dönüp .... böle gidiyo
biraz uzun sürüyo ama her murat için yapılıyo.

kızlar bi de bunu denicem bunu yapıp bi gecede dualarına cevap verilenler duydum...

benimde eşim geldi :dilcikar: çıkıyorum bende kızlar görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…