hayır olsun inş. güzelmiş rüya. dön fatiha diye bişey var bulutcum onu duydun mu hiç.
tesbihi eline alıyosun.
her boncukta başa dönüyosun.
böyle fatihayı okuya okuya bitiriyosun...
mesela 3. boncukta baştan alıyosun 3 fatiha okuyosun
4. boncukta başa dönüp .... böle gidiyo
biraz uzun sürüyo ama her murat için yapılıyo.
kızlar bi de bunu denicem bunu yapıp bi gecede dualarına cevap verilenler duydum...
soğan kürü nasıl?denemek gerek...:Saruboceq:
yani toplam kaç fatiha okunuyor bide kaç günde bitmesi gerek
canım bende bilmiyorum ama hemen sgknın 1 ay ile dolacağını sanmıyorum bilmiyorumkismile
canım eğer adetlerin düzenli ise adetinin 10 .gününde 22. güne kadar gün aşırı düzenli ilişkiye girin ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma kalçanın altına ince bir yastık koy yarım saat öyle bekle sonra cenin pozisyonunda yat mümkünse sabaha kadar öyle kalkma
canım bide nevbahar arkadaşımızın önerdiği bal,polen,çörek otu tarçın bir kavanoza koy sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye bu kürlede hamile kalan çok oldu ..İNŞALLAH en kısa zamanda RABBİM sana hayırlı bir evlat nasip eder ve sevincini bizimle paylaşırsın
şimdi bak biraz zor anlaşılıyo ama tane tane anlatim..
99 lu namaz tesbihini aldık
1. boncukta 1 fatiha okuduk başa geldik
2. boncukta 2 fatiha okuyup tekrar başa geldik
3. boncukta 3 fatiha böööleee gidiyo
tesbihi bitirmek için hep başa geliyosun sayı hep artıyo hesaplamadım kaç tane okuyoruz. bi kaç günde bitirebilirsin.
zaten burda yazılan paylaşılan bilgilerin çoğunu uygulamaya çalışıyorum mesela hemen kalkmıyorum yarım saat felan beklıyorum ama sanaha kadar değil tabi.adetim ise 3-5 gün oynuyor arasında düzenli sayılırmı bılmem bazen 1 hafta erken geldıği oluyor.karışımları denemeye çalışıcam inş.
bizim buraya bi kocakarı geldi emekli ebe. dediki adet bittikten sonra eşinizle hemen beraber olmayın. 4- 5 gün bekleyin. sanırım etipuf çatlama gününe kadar beklemişti, şimdi hamile...
hımm anladım galiba şimdi 1. bocukta okuyup tekrar başa dönüyorsun 2. bocuğa başlamadan 2 tane fatiha okumuş oluyorsun her seferinde 2 kat artıyor sanırım öyle değilmi :uhm:
bide etipuf diz dirsek pozisyonundan bahsetmişti hamile kaldığı o ay öyle denemişler
bizim buraya bi kocakarı geldi emekli ebe. dediki adet bittikten sonra eşinizle hemen beraber olmayın. 4- 5 gün bekleyin. sanırım etipuf çatlama gününe kadar beklemişti, şimdi hamile...
bide etipuf diz dirsek pozisyonundan bahsetmişti hamile kaldığı o ay öyle denemişler
ben çıkıyorum hanımlar Allah'a emanet olun...
dünür geçen gün eklememi istemiştin o gün koymak istemedim sevda ve ipek için ama bugün koymak istiyorum bu sabah yine dinleyince hüngür hüngür ağladım senağlama
BEBEK ÖZLEMİ - UMUDA DOĞRU (Sedat Yıldırım)
şimdi bak biraz zor anlaşılıyo ama tane tane anlatim..
99 lu namaz tesbihini aldık
1. boncukta 1 fatiha okuduk başa geldik
2. boncukta 2 fatiha okuyup tekrar başa geldik
3. boncukta 3 fatiha böööleee gidiyo
tesbihi bitirmek için hep başa geliyosun sayı hep artıyo hesaplamadım kaç tane okuyoruz. bi kaç günde bitirebilirsin.
ben çıkıyorum hanımlar Allah'a emanet olun...
selam arkadaşlar ben aranıza bayadır katıldım ama ilkez yazıyorum...belkide umutlarımı yada hayallerimi kaybettim sebep ne bilmiyorum ama sizinle paylaştıkça rahatlayacağımı hissediyorum..been 2 yıllık evliyim dr herşeyin normal olduğunu söylüyor 2 kez aşılama denedik en son 25 kasımda 2. aşılamam oldu dr yumurta çatlamadığı için olmadığını söyledi sonrasında yani aralıkta bana cyclo progonova verdi bu gün son ilacımı aldım.dr bu ilaçtan sonra adet olup 3.aşılamaya başlamamızı söyledi ama ben moral olarak çok umutsuzum 3.aşılama da ne kadar şans veriyorlar yada yumurtanın çatlamamsını görmemesi dr hatasımı:?bana bu durumla karşılaşan arkadaşlar anlatabilirlermi:????tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?