Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız ben anlmadım başımın ağrısındanmıdır nedir :uhm:

soğan kürü nasıl?denemek gerek...:Saruboceq:

yemeklere doğradığımız kahverengi kabuklu beyaz soğanla yapılır
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınızHamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Adetten 7 gün sonra başla
15 gün iç
2. küre 2. adetinden 10 gün önce başla 5 veya 7 gün iç

şifa Allahtan infertilite bölümünde bu konuyla ilgili açılmış topik var orayı da incele derim...

yani toplam kaç fatiha okunuyor bide kaç günde bitmesi gerek

şimdi bak biraz zor anlaşılıyo ama tane tane anlatim..
99 lu namaz tesbihini aldık
1. boncukta 1 fatiha okuduk başa geldik
2. boncukta 2 fatiha okuyup tekrar başa geldik
3. boncukta 3 fatiha böööleee gidiyo

tesbihi bitirmek için hep başa geliyosun sayı hep artıyo hesaplamadım kaç tane okuyoruz. bi kaç günde bitirebilirsin.

zaten burda yazılan paylaşılan bilgilerin çoğunu uygulamaya çalışıyorum mesela hemen kalkmıyorum yarım saat felan beklıyorum ama sanaha kadar değil tabi.adetim ise 3-5 gün oynuyor arasında düzenli sayılırmı bılmem bazen 1 hafta erken geldıği oluyor.karışımları denemeye çalışıcam inş.

mcl canım incir konusunda bi de küçük uyarım olacak. kist yapabiliyo...bence soğanla beraber bal, polen, tarçın çöreotu dene...

hımm anladım galiba şimdi 1. bocukta okuyup tekrar başa dönüyorsun 2. bocuğa başlamadan 2 tane fatiha okumuş oluyorsun her seferinde 2 kat artıyor sanırım öyle değilmi :uhm:

bizim buraya bi kocakarı geldi emekli ebe. dediki adet bittikten sonra eşinizle hemen beraber olmayın. 4- 5 gün bekleyin. sanırım etipuf çatlama gününe kadar beklemişti, şimdi hamile...

bide etipuf diz dirsek pozisyonundan bahsetmişti hamile kaldığı o ay öyle denemişler

bizim buraya bi kocakarı geldi emekli ebe. dediki adet bittikten sonra eşinizle hemen beraber olmayın. 4- 5 gün bekleyin. sanırım etipuf çatlama gününe kadar beklemişti, şimdi hamile...

benim beyimde biter bitmez çaışmalara başlamamız gerektiğini söylüyor...bak bu bilgiyide bilmıyordum CADIARZU

hımm anladım galiba şimdi 1. bocukta okuyup tekrar başa dönüyorsun 2. bocuğa başlamadan 2 tane fatiha okumuş oluyorsun her seferinde 2 kat artıyor sanırım öyle değilmi :uhm:

evet 3. boncukta toplam 6 fatiha ediyo
1. de 1
2. de 2
3. de 3

en sona geldiğinde 99 da bitiyo ya 100. de okican

bide etipuf diz dirsek pozisyonundan bahsetmişti hamile kaldığı o ay öyle denemişler

evet canlarım ikinizin söylediğide doğru... adet olduktan sonra yumurtlama dönemine kadar bekledik... birde pozisyon diz dirsek pozisyonuydu... geçenlerde sevdada sormuştu evet birde karasakız atmışlardı kasıklarıma... eşimde çakşır macunu yedi...

kedersiz yemek yapmican mı canım. gel bu işi tatlıya bağla gir mutfağa yap eşine güzel yemekler hadiiii.
dersini verdin zaten ona bu kadar yeter hadi mutfağa cokacimcoook

selam arkadaşlar ben aranıza bayadır katıldım ama ilkez yazıyorum...belkide umutlarımı yada hayallerimi kaybettim sebep ne bilmiyorum ama sizinle paylaştıkça rahatlayacağımı hissediyorum..been 2 yıllık evliyim dr herşeyin normal olduğunu söylüyor 2 kez aşılama denedik en son 25 kasımda 2. aşılamam oldu dr yumurta çatlamadığı için olmadığını söyledi sonrasında yani aralıkta bana cyclo progonova verdi bu gün son ilacımı aldım.dr bu ilaçtan sonra adet olup 3.aşılamaya başlamamızı söyledi ama ben moral olarak çok umutsuzum 3.aşılama da ne kadar şans veriyorlar yada yumurtanın çatlamamsını görmemesi dr hatasımı:?bana bu durumla karşılaşan arkadaşlar anlatabilirlermi:????tşk..

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ağlaya ağlaya dinledim izledim..Hemde benim türküm fon müziği çok severimmm mafoldumben mafoldumben

ben anladımm canım inşşalah bende denicem
ben çıkıyorum hanımlar Allah'a emanet olun...

hoşgeldin aramıza

biz bugün doktora gittik ikinci tüp bebek olmadan yapılması gerekli birkaç tahlil verdi pıhtılaşma ve kromozomlarla ilgili eyvahedigeldismile bakalım onlarıda ilerleyen zamanda yaptırırız inşallah temiz sonuç alırızda bide onlarla uğraşmayız

bu arada kızlar bugün 7-8 aktara uğradım çakşır otu macunu bulamadım kendisi var ama macunu yok :gitme: bugün adet oldum ve çok sancım var zor duruyorum :1no2: adetim bitince şu bele bardak koyma olayını denicem bakalım ohaoldumsmile bide çakşırı bulursam keçiboynuzunuda yaptırıcam eşime bikaç ay böyle dinlenelim bakalım Çok üzgünüm çoook

ipeğim bana sen diyodun idarar testi olayını şimdi sen yapmışsın lmaz: telaş yapma arkadaşımm inşallah pazartesi güzel sonuçlar alıcaksın olmazsada eşimiz sağolsun önümüzde zaman var yine yaparız napalım opuyorumnanaktan

kedersizimm sen burdasın eşin nerde bakimm yasakkelime bugün neler olmuş herkes eşiyle tartışmış..amannn elaleme karşı boşverin iyi olun başkalarını mutlu etmeyin daha da sıkı sıkı tutunun birbirinizeee senağlama

A.s canım önce umutlarını yine tazelersen iyi olur ne umutsuz nede hayalsiz yaşanmaz hayatın bir tadı olmaz bir kere ...canım dr un hem herşeyin normal olduğunu söylemiş sana hemde yumurtalaraın çatlamadığını eğer gerçekten çatlamıyorsa sorun var demektir çatlayan yumurta nasıl döllenecekki ...ama ALLAHtan bunun tedavisi var canım hemde en kolay tedavilerden biri ..aşılamada şans çok yüksek olmasada hamile kalan var yinede tamamen şans işi

canım böğürtlenkökü kürü denedinmi hiç bak bu kürün yumurtaları çatlattığını duymuştum
Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…