sevdam benimde eşim bulamamıştı o macunu
canım demek hemen araştıracaklarmış çok iyi bizim nedense 2 tedavimiz negatif olmasına rağmen gerek duymadılar bilmiyorumkismile
bir kaç ay dinlen canım hemen tedaviye geçme sakın
rahmin ve bedenin dinlensin bir kaç ay ,hem hiç belli olmaz bir baktınki, bebişin sana süpriz yapmış :ecrin_bebek:
benim eşim evde şuanda acunun yarışmasını izliyor :dilcikar:
canım bende bilmiyorum ama hemen sgknın 1 ay ile dolacağını sanmıyorum bilmiyorumkismile
canım eğer adetlerin düzenli ise adetinin 10 .gününde 22. güne kadar gün aşırı düzenli ilişkiye girin ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma kalçanın altına ince bir yastık koy yarım saat öyle bekle sonra cenin pozisyonunda yat mümkünse sabaha kadar öyle kalkma
canım bide nevbahar arkadaşımızın önerdiği bal,polen,çörek otu tarçın bir kavanoza koy sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ye bu kürlede hamile kalan çok oldu ..İNŞALLAH en kısa zamanda RABBİM sana hayırlı bir evlat nasip eder ve sevincini bizimle paylaşırsın
hayır olsun inş. güzelmiş rüya. dön fatiha diye bişey var bulutcum onu duydun mu hiç.
tesbihi eline alıyosun.
her boncukta başa dönüyosun.
böyle fatihayı okuya okuya bitiriyosun...
mesela 3. boncukta baştan alıyosun 3 fatiha okuyosun
4. boncukta başa dönüp .... böle gidiyo
biraz uzun sürüyo ama her murat için yapılıyo.
kızlar bi de bunu denicem bunu yapıp bi gecede dualarına cevap verilenler duydum...
bide etipuf diz dirsek pozisyonundan bahsetmişti hamile kaldığı o ay öyle denemişler
ben senin tedaviye başlamanı çok istiyorumm canım yaa o yüzden üstüne gidiyorum
ya bune demek diz dirsek hepsi birbirinekaristi
ne tuhaf pozisyon;ar var
ya canim vallah ben hic anlamadim
ben daha once 10 bin tane ihlas suresini okumustum ama bunu hic okumadim nasil olacagini yemin ediyorum ki anlamadim
canım halk dilinde domalma deniliyor aklinialirimsmile
ben bile anladım sen nasıl anlamzsın kaydirigubbakcemile3
o ne demak ya
ben gene anlamadim:bbo::kedi::uhm:
DOMALMAYIDA BİLMİYORSAN BEN NE DİYİM SANA kaydirigubbakcemile3
NEYSE BEN SENİN ÖZELİNE RESİMLİ GÖNDEREYİM :roflol: :roflol: BURAYA RESİM OLARA KOYMAK SAKINCALI OLABİLİR :kedi:
canim ya ben birsey soracam
kadercigim bu pozisyondan sonra hemen sirt ustu uzanacakmiyizyoksa
yani napacagiz
yaa cok mu saf konumuna dustum:kedi:
kıslarrrrrrrrrrrr nasısınızzzzzzzzzzzzz
dünürüm nasılsın bakalım....iyi oldunmu....
Kimsecikler yok...benimde misafirim gelecek..bir bakayım dedim....bugün fazla sizinle olamayacağım...kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn
ahhhhhhhhhh o pozisyonları hiç sorma 5 senedir yapıyorum ama daha tıkkkkkkkkkkkkkkkkkk yok....sanki kurulu makina gibi....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?