Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdam benimde eşim bulamamıştı o macunu
canım demek hemen araştıracaklarmış çok iyi bizim nedense 2 tedavimiz negatif olmasına rağmen gerek duymadılar bilmiyorumkismile
bir kaç ay dinlen canım hemen tedaviye geçme sakın
rahmin ve bedenin dinlensin bir kaç ay ,hem hiç belli olmaz bir baktınki, bebişin sana süpriz yapmış :ecrin_bebek:
benim eşim evde şuanda acunun yarışmasını izliyor :dilcikar:

acaba neden istemediler senden..zaten ben senin ikinci tüp olayını pek içime sinmedi anlattığına göre kullandığın ilaçlara göre canım.Bunu özellikle şu yüzden istediler sonuçta 9 tane döllenen embriyo vardı 2.günden 3.güne geçerken 2 tanesi 8 hücreli diğerleri 5-6 hücreli imiş 2 sini transfer ettiler tutması diğerleri de 3.günden itibaren gelişmediği için embriyolarda kalitesizlik olabilceğini bununda bu konulardan da olabilme ihtimali olduğundan istedi.Normalde istediği testler 600 tl tutuyo üniversitelerde yapıyomuş nasıl olsa acelemiz yok orda yaptırıcam kismetse canım..
tabi dinlencem canım zaten beş kuruş kenarda param yokki eyvahedigeldismile2. bir tedaviye başlayamam yaz bitimi falan olur 2.si kısmetse canım.
bugün eşlerin mesleklerinden bahsetmişsiniz benimkide tersanede çalışıyo eyvahedigeldismile tehlikeli ve pis bir işi var ama işte ekmek parası boru ustası canım.Kısmetse başka bir haberi var oraya geçerse kadrolu olacakmış maaşıda daha da artıcak benim maaşımda bu aydan itibaren artacak eğer herşey yolunda olursa tedavi sürecimiz daha da erkene çekilir ozaman.

birde birşey sorcam yaa sizin orda veya gidebileceğin üniversite hastanesi yokmu canım? araştırdıkça buluyorum ben.mesela kocaeli tıp fakültesinde raporsuz tüp bebek 1750 imiş ilaçlar içinde raporlu ise 850 akannehir şok oldumm yaa sende bir baksan diyorumm hem üniversite yaaa:uhm:

canim ya seyi soracaktim cenin pozisyonu ne demek

ya canim vallah ben hic anlamadim
ben daha once 10 bin tane ihlas suresini okumustum ama bunu hic okumadim nasil olacagini yemin ediyorum ki anlamadim

ben senin tedaviye başlamanı çok istiyorumm canım yaa o yüzden üstüne gidiyorum

canım benim yaa çok saol ilgilendiğin için aydında araştırma hastanesi var canım ama tüpbebek yapılmıyor daha boshayallersmile

kocaeli üniversitesi gerçekten bu kadar uygun fiyata yapıyormu canım bilmiyorumkismileeğer öyleyse çok iyi (fiyat olarak) ama ne kadar başarılı bir merkez onu bilemeyiz ..biz insanoğlunun düşüncesi ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidr diye düşünüyoruz benneyaptımki
acaba bu söylediğin merkezde eksik bişeylermi yapılıyor neden bu kadar ucuz bilmiyorumkismile
aslında iyi bir merkez olduğunu bilsem giderim orda yeğenim üniversite okuyor evde kalıyor hem kalacak yatacak yerimizde hazırhihoyyyt ..hemende hayal kurmaya başladım ne hayal perest bir kadınım ben yahu boshayallersmile

canim ya ben birsey soracam

kadercigim bu pozisyondan sonra hemen sirt ustu uzanacakmiyizyoksa
yani napacagiz

BENCE BU SORUNUN CEVABINA EN GÜZEL YANITI ETİPUF ARKADAŞIMIZ VERİR ÇÜNKÜ BU POZİSYONLA HAMİLE KALAN O aklinialirimsmile

AMA HEMEN SIRT ÜSTÜ YATMA BİRAZ ÖYLE BEKLE 10 DAKKA GİBİ DAHA SONRA İNCE BİR YASTIK KALÇANIN ALTINA KOY (EŞİN YARDIM ETSİN)ÖYLE YAT :hulya:

kıslarrrrrrrrrrrr nasısınızzzzzzzzzzzzz
dünürüm nasılsın bakalım....iyi oldunmu....
kimsecikler yok...benimde misafirim gelecek..bir bakayım dedim....bugün fazla sizinle olamayacağım...kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn

ahhhhhhhhhh o pozisyonları hiç sorma 5 senedir yapıyorum ama daha tıkkkkkkkkkkkkkkkkkk yok....sanki kurulu makina gibi....................

benim en çok denediğim söylenen yöntem belinin altına yastık mkoymak...işe başlamadan yerleştir yastığı diyorlardı..bu seferde insan anlayın işte ...hiç birşey anlamıyor...sanki mecbur gibi....

iyiyim canım sen nasılsın ..bugün yine misafirinmi var kolay gelsin canım

aslında kafamızdan şu bebek fikrini çıkarsak şipşak gelecek bebeklerimiz ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…