Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bende tüp bebekte kaç kişiyiz diye topiğede takılıyom orada topiği açan gizem oraya gidiyo daha tedaviye başlamadı ertelenmiş ama doktorlarını çok övüyo fakülteyide sonuçta onlar maaşlarını alıyorlar para çıkarı yok yani işlerinide ona göre yapıyorladır.bence eksik birşey yapmıyolardır aksine bu dediğim arkadaşın eşi sayısı 2 milyonmuş tüp bebek yapcaklarmış orda test veriyo 16 milyon çıkıyo doktor boşuna tüp bebekle hem seni hemde maddi olarak yıpranma aşılama için uygun diyor ki bu sayıya aşılama uygundur ilk başta bilirsin..
canım neden hayal olsun bak tanıdıkta varmış hatta bana oranın telini verdi doktor isimlerinide sekreterle görüşün dedi o yardımcı olacaktır dedi.bir denesen diyorum kaydirigubbakcemile5
selam hanımlar ben geldim...

hoşgeldin aramıza...burda umutsuzluk yasak.sakın ha öyle düşünme...tedavine sıkı sıkı sarıl derim. inşallah bu kez olur ama olmazsa da aşılamayla uğraşma direk tüp bebeğe geç derim...

hoşgeldin nevommm benim eşimde maç izliyo demek fenerli seninkide :umursamaz:
nevom b u tesbih olayında dileğimizi isteğimizi ne zaman niyetlenicez ilk baştamı olacak birde tesbih çekmek için abdestli olmak mı gerekir hani işe götürsemde diyom müsait olunca da çeksem.birde birgün içinde bitmesi gerekmiyo dimi

otomotik tesbihler var onlar daha kolay onlardan alın avcunuzun içinde bile çekersiniz...bu arada ben sanırım olan gecikmemi yaşıyorum 3 gün geçti...

hoşbulduk canımmmm.yok anacığım fenerli değil ama futbol delisi. dünya futbolunu bile kaçırmıyo....fatiha kurandan olduğu için abdestli olsan iyi olur. hemen yapıp bitirmek en güzeli ama bikaç günde de okuyabilirsin.
niyetini en başta söyle bitirince de bi güzel dua et inşallah rabbim boş çevirmeyecek....

otomotik tesbihler var onlar daha kolay onlardan alın avcunuzun içinde bile çekersiniz...bu arada ben sanırım olan gecikmemi yaşıyorum 3 gün geçti...

otomatikle yapacaksak sayısını hesaplamamız gerekir biz her boncukta başa dönüyoruz.biraz karışık. canımmm inşallah gecikme değildir hamilesindir :CüvCüv:

her zaman gecikmen oluyormu bu şekilde canım

hımm ozaman hafta sonu yaparım adetimde biter ozamana kadar rahat rahat çekerim

otomatikle yapacaksak sayısını hesaplamamız gerekir biz her boncukta başa dönüyoruz.biraz karışık. canımmm inşallah gecikme değildir hamilesindir :CüvCüv:

inşallah ama ümitli değilim ondan gecikme diyorum.bide o tesbihler zaten sayılı bastıkca yükseliyo bende kullanıyorum...

inşallah ama ümitli değilim ondan gecikme diyorum.bide o tesbihler zaten sayılı bastıkca yükseliyo bende kullanıyorum...

yok tatlım anlatamadım ben. biliyorum o tesbihleri ama bu fatihayı okuma işinde imameye geri dönüyoruz her seferinde. oturup sayı hesaplamam lazım yani kaç tane okunduğunu bilmiyorum. 99 luk tesbihte diyelim 10. boncuğa kadar geldik baştan okuyup 11.ye geliyoruz tekrar baştan 12. ye bilmem anlatabildim mi:uhm:

merhaba,canlarim benim nasilsiniz?
2gun giremedim,yazdiklarinizi oku oku zor bitirdim.
musafirlerim yatili, o yuzden giremedim,annem simdi bizde kaliyor,benimle dr-a gitmek icin.
bu gun dr-a gittim,rahmimin 5-10 gun yikanilmasi gerektiyini soyledi.rahimde spazma varmis,sinirdenmis hepsi,yine tedaviye basladim,sorun psikojikmis.ilk once sinirlerimin tedavi olunmasi gerekiyormus.igne de yazdi,her gun rahmi yikamaya gidicem,cok agrili bi sey zor dayaniyorum{dayaniyorum demekse},bu arada ultrasyona da girdim,folekullarim tam olmasi olcudeymis.bi de yarin prolaktin analizi de vericem.

hee anladım canım kolay gelsin anca anladım kafam çok doluda kusura bakma

canım benim hayırlısı olsun inşallah çektiğin acılara değer umarım...

canım biz iyiyiz çok şükür, demek tedaviye başladın hadi hayırlısı. annenin yanında olması manevi açıdan destek olacaktır, sevindim. rahim yıkanmasını da hiç duymamıştım. rabbim sana kuvvet versin, yardımcın olsun inşallah.
aşılama mı takip mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…