ya cok komik yaa
dusunsene ben esimin yaninda 10 dk oyle duracam
esim kopar ya
canım benim yaa çok saol ilgilendiğin için aydında araştırma hastanesi var canım ama tüpbebek yapılmıyor daha boshayallersmile
kocaeli üniversitesi gerçekten bu kadar uygun fiyata yapıyormu canım bilmiyorumkismileeğer öyleyse çok iyi (fiyat olarak) ama ne kadar başarılı bir merkez onu bilemeyiz ..biz insanoğlunun düşüncesi ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidr diye düşünüyoruz benneyaptımki
acaba bu söylediğin merkezde eksik bişeylermi yapılıyor neden bu kadar ucuz bilmiyorumkismile
aslında iyi bir merkez olduğunu bilsem giderim orda yeğenim üniversite okuyor evde kalıyor hem kalacak yatacak yerimizde hazırhihoyyyt ..hemende hayal kurmaya başladım ne hayal perest bir kadınım ben yahu boshayallersmile
selam hanımlar ben geldim...
selam arkadaşlar ben aranıza bayadır katıldım ama ilkez yazıyorum...belkide umutlarımı yada hayallerimi kaybettim sebep ne bilmiyorum ama sizinle paylaştıkça rahatlayacağımı hissediyorum..been 2 yıllık evliyim dr herşeyin normal olduğunu söylüyor 2 kez aşılama denedik en son 25 kasımda 2. aşılamam oldu dr yumurta çatlamadığı için olmadığını söyledi sonrasında yani aralıkta bana cyclo progonova verdi bu gün son ilacımı aldım.dr bu ilaçtan sonra adet olup 3.aşılamaya başlamamızı söyledi ama ben moral olarak çok umutsuzum 3.aşılama da ne kadar şans veriyorlar yada yumurtanın çatlamamsını görmemesi dr hatasımı:?bana bu durumla karşılaşan arkadaşlar anlatabilirlermi:????tşk..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben anladımm canım inşşalah bende denicem
biz bugün doktora gittik ikinci tüp bebek olmadan yapılması gerekli birkaç tahlil verdi pıhtılaşma ve kromozomlarla ilgili eyvahedigeldismile bakalım onlarıda ilerleyen zamanda yaptırırız inşallah temiz sonuç alırızda bide onlarla uğraşmayız
sevdam yap tabi bu fatihayı ben inanıyorum. bunu yapan kişinin yaşı baya geçmişti. evlenmek niyetiyle yaptı. öyle bi koca buldu ki, çok zengin ve çok iyi biriyle evlendi...
inşallah tahlillerinizde bi problem çıkmaz...
acaba neden istemediler senden..zaten ben senin ikinci tüp olayını pek içime sinmedi anlattığına göre kullandığın ilaçlara göre canım.Bunu özellikle şu yüzden istediler sonuçta 9 tane döllenen embriyo vardı 2.günden 3.güne geçerken 2 tanesi 8 hücreli diğerleri 5-6 hücreli imiş 2 sini transfer ettiler tutması diğerleri de 3.günden itibaren gelişmediği için embriyolarda kalitesizlik olabilceğini bununda bu konulardan da olabilme ihtimali olduğundan istedi.Normalde istediği testler 600 tl tutuyo üniversitelerde yapıyomuş nasıl olsa acelemiz yok orda yaptırıcam kismetse canım..
tabi dinlencem canım zaten beş kuruş kenarda param yokki eyvahedigeldismile2. bir tedaviye başlayamam yaz bitimi falan olur 2.si kısmetse canım.
bugün eşlerin mesleklerinden bahsetmişsiniz benimkide tersanede çalışıyo eyvahedigeldismile tehlikeli ve pis bir işi var ama işte ekmek parası boru ustası canım.Kısmetse başka bir haberi var oraya geçerse kadrolu olacakmış maaşıda daha da artıcak benim maaşımda bu aydan itibaren artacak eğer herşey yolunda olursa tedavi sürecimiz daha da erkene çekilir ozaman.
inşallah beklediğiniz haber gelir de kadrolu işe girer eşin. ekmek parası için çalışıyolar sonuçta. Allah onu tüm tehlikelerden korusun zordur tersane...ben eşimle o okurken evlendik. ikimiz de çalışıyoduk zavallım hem okuyo hem anketörlük yapıyodu. çok yoruluyodu yani. ama o günlerimiz de çok güzeldi.
ya canim vallah ben hic anlamadim
ben daha once 10 bin tane ihlas suresini okumustum ama bunu hic okumadim nasil olacagini yemin ediyorum ki anlamadim
dah başka nasıl anlatımki...hiç mübin duası yaptın mı? dön yasin yapılıyo ya ona benziyo.1. boncuktan itibaren fatihayı okumaya başlıyosun, 2. boncukta başa geliyosun tesbihi bitirmiyosun. kaldığın boncuğa çengelli iğne takıp hep başa dönüyosun yani...ve en son bitiyo...
canım benim yaa çok saol ilgilendiğin için aydında araştırma hastanesi var canım ama tüpbebek yapılmıyor daha boshayallersmile
kocaeli üniversitesi gerçekten bu kadar uygun fiyata yapıyormu canım bilmiyorumkismileeğer öyleyse çok iyi (fiyat olarak) ama ne kadar başarılı bir merkez onu bilemeyiz ..biz insanoğlunun düşüncesi ne kadar pahalıysa o kadar kalitelidr diye düşünüyoruz benneyaptımki
acaba bu söylediğin merkezde eksik bişeylermi yapılıyor neden bu kadar ucuz bilmiyorumkismile
aslında iyi bir merkez olduğunu bilsem giderim orda yeğenim üniversite okuyor evde kalıyor hem kalacak yatacak yerimizde hazırhihoyyyt ..hemende hayal kurmaya başladım ne hayal perest bir kadınım ben yahu boshayallersmile
kedersizim hayallerimizle yaşıyoruz tabi. bence de arştırmaya değer hadi hayırlısı...
otomotik tesbihler var onlar daha kolay onlardan alın avcunuzun içinde bile çekersiniz...bu arada ben sanırım olan gecikmemi yaşıyorum 3 gün geçti...
otomotik tesbihler var onlar daha kolay onlardan alın avcunuzun içinde bile çekersiniz...bu arada ben sanırım olan gecikmemi yaşıyorum 3 gün geçti...
hoşbulduk canımmmm.yok anacığım fenerli değil ama futbol delisi. dünya futbolunu bile kaçırmıyo....fatiha kurandan olduğu için abdestli olsan iyi olur. hemen yapıp bitirmek en güzeli ama bikaç günde de okuyabilirsin.
niyetini en başta söyle bitirince de bi güzel dua et inşallah rabbim boş çevirmeyecek....
otomatikle yapacaksak sayısını hesaplamamız gerekir biz her boncukta başa dönüyoruz.biraz karışık. canımmm inşallah gecikme değildir hamilesindir :CüvCüv:
inşallah ama ümitli değilim ondan gecikme diyorum.bide o tesbihler zaten sayılı bastıkca yükseliyo bende kullanıyorum...
yok tatlım anlatamadım ben. biliyorum o tesbihleri ama bu fatihayı okuma işinde imameye geri dönüyoruz her seferinde. oturup sayı hesaplamam lazım yani kaç tane okunduğunu bilmiyorum. 99 luk tesbihte diyelim 10. boncuğa kadar geldik baştan okuyup 11.ye geliyoruz tekrar baştan 12. ye bilmem anlatabildim mi:uhm:
yıldız hoşgeldin başladın mı küre nasıl gidiyo bayanssulusmile
inşallah ama ümitli değilim ondan gecikme diyorum.bide o tesbihler zaten sayılı bastıkca yükseliyo bende kullanıyorum...
merhaba,canlarim benim nasilsiniz?
2gun giremedim,yazdiklarinizi oku oku zor bitirdim.
musafirlerim yatili, o yuzden giremedim,annem simdi bizde kaliyor,benimle dr-a gitmek icin.
bu gun dr-a gittim,rahmimin 5-10 gun yikanilmasi gerektiyini soyledi.rahimde spazma varmis,sinirdenmis hepsi,yine tedaviye basladim,sorun psikojikmis.ilk once sinirlerimin tedavi olunmasi gerekiyormus.igne de yazdi,her gun rahmi yikamaya gidicem,cok agrili bi sey zor dayaniyorum{dayaniyorum demekse},bu arada ultrasyona da girdim,folekullarim tam olmasi olcudeymis.bi de yarin prolaktin analizi de vericem.
merhaba,canlarim benim nasilsiniz?
2gun giremedim,yazdiklarinizi oku oku zor bitirdim.
musafirlerim yatili, o yuzden giremedim,annem simdi bizde kaliyor,benimle dr-a gitmek icin.
bu gun dr-a gittim,rahmimin 5-10 gun yikanilmasi gerektiyini soyledi.rahimde spazma varmis,sinirdenmis hepsi,yine tedaviye basladim,sorun psikojikmis.ilk once sinirlerimin tedavi olunmasi gerekiyormus.igne de yazdi,her gun rahmi yikamaya gidicem,cok agrili bi sey zor dayaniyorum{dayaniyorum demekse},bu arada ultrasyona da girdim,folekullarim tam olmasi olcudeymis.bi de yarin prolaktin analizi de vericem.
canım benim hayırlısı olsun inşallah çektiğin acılara değer umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?