Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, nevbahar76+
kızlar misafirlerimizden biri arnavutgüzeli size selamları var :hulya:

nevbahar canımmm çokk teşekkür ederimm....:1hug: inşallah sizde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız... hepinize öyle çok dualar ettimki ayağımı sürüdüm hepinizin adını getiridimm.. inşallah rabbim dualrımı kabul etsin... nurcanımın topici hepimize uğur olsunn inşallah..

demek ev alıyosunuz haaa ne güzel bebiş kısmetini önceden gönderiyo desene

bende seninde aynı fikirdeyim bencede bebiş kısmetin,i önceden getirdi...

inşallah canım benim. geçmiş sayfaları çok okuyamadım alacağın ev belli mi

evet canım belli evi dıştan gördüm içini daha göremedim ev baya bir büyük 220 metra kare 4 tane balkonu var satacak adam iflas etti 85 milyara satıyor mutfağı odaları baya bir genişmiş

Son düzenleme:
kızlar arnavutgüzeline burdan seslenelim belki ısrarlarımıza dayanazm hemen üye olur :jeyyar:

evet canım evi dıştan gördüm içini daha göremedim ev baya bir büyük 220 metra kare 4 tane balkonu var satacak adam iflas etti 85 milyara satıyor mutfağı odaları baya bir genişmiş

ooooo ne güzel ya güneş almasına filan dikkat et.insan bazı şeyleri sonradan farkediyo.artık bütün gün balkon yıkarsın biz de sana misafirliğe gelir çay içeriz balkonda :içelim-tatlicadiarzu-

ooooo ne güzel ya güneş almasına filan dikkat et.insan bazı şeyleri sonradan farkediyo.artık bütün gün balkon yıkarsın biz de sana misafirliğe gelir çay içeriz balkonda :içelim-tatlicadiarzu-
evin dört tarafıda açık kör cepheli değil dıştan ferah bir eve benziyor... adam mutfak dolaplarına şimdiki parayla 15 milyara falan yaptırdım diyo ne kadar doğru bilmiyorum ...
tabi canım her zaman beklerim çay kahve içmeye

evet canım belli evi dıştan gördüm içini daha göremedim ev baya bir büyük 220 metra kare 4 tane balkonu var satacak adam iflas etti 85 milyara satıyor mutfağı odaları baya bir genişmiş

nurcanım tekrardan hayırlı olsun.... gerçekten baya bir büyükmüş...yazın balkonunda oturmaya geliriz...

a.s.
arnavutum ya bizi sen topladın bi araya getirdin yine eski günlere dönelim sen ne zaman hazır hissedersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…