demek ev alıyosunuz haaa ne güzel bebiş kısmetini önceden gönderiyo desene
eti pufum esram canııım hayırlı uğurlu olsun bebişin. kendini dinleme sakııın bu sefer doğuracaksın Allahın izniyle tamam mı:ecrin_bebek:dün bi ara girebildim siteye oldukça uzun bir mesaj yazdım ama problem olunca gitmedi ben de daha fazla uğraşmadım umarım bir daha problem olmaz sitede
kedersizim sen nasılsın canım
demek ev alıyosunuz haaa ne güzel bebiş kısmetini önceden gönderiyo desene
inşallah canım benim. geçmiş sayfaları çok okuyamadım alacağın ev belli misaol canım inşallah bebişim kısmeti ile gelecek bu ev bana uğur getirecek inşallah :Saruboceq:
nevbahar canımmm çokk teşekkür ederimm....:1hug: inşallah sizde en kısa zamanda bu duyguyu yaşarsınız... hepinize öyle çok dualar ettimki ayağımı sürüdüm hepinizin adını getiridimm.. inşallah rabbim dualrımı kabul etsin... nurcanımın topici hepimize uğur olsunn inşallah..
haklısın canım içimde tuhaf bir mutluluk var bi de teslimiyet.ben de tüpe karar verdim iyicene araştırıyorum.
kızlar arzuda üye oldu oda bizimle artıkŞeniz :teytey:
inşallah canım benim. geçmiş sayfaları çok okuyamadım alacağın ev belli mi
evet canım evi dıştan gördüm içini daha göremedim ev baya bir büyük 220 metra kare 4 tane balkonu var satacak adam iflas etti 85 milyara satıyor mutfağı odaları baya bir genişmiş
evin dört tarafıda açık kör cepheli değil dıştan ferah bir eve benziyor... adam mutfak dolaplarına şimdiki parayla 15 milyara falan yaptırdım diyo ne kadar doğru bilmiyorum ...ooooo ne güzel ya güneş almasına filan dikkat et.insan bazı şeyleri sonradan farkediyo.artık bütün gün balkon yıkarsın biz de sana misafirliğe gelir çay içeriz balkonda :içelim-tatlicadiarzu-
evet canım belli evi dıştan gördüm içini daha göremedim ev baya bir büyük 220 metra kare 4 tane balkonu var satacak adam iflas etti 85 milyara satıyor mutfağı odaları baya bir genişmiş
hadiiii hadiiiii hadiiiii arnavut buraya eller klavyeye...........:lepi:
nurcanım tekrardan hayırlı olsun.... gerçekten baya bir büyükmüş...yazın balkonunda oturmaya geliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?