Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin yıldız demek tedaviye başladın yıkama işlemi zordur yaa gerçekten ama bebek için herşeye katlanıcaz artık.bu kadar çokmu sıkıyosun strese giriyosun canımm yaa eyvahedigeldismile

hakkimizda hayirlisi.elbette annemin yanimda olmasi,agri cektiyim zaman elimi tutmasi beni cok rahatlatiyor.
belki de kelimeleri dogru kullanmiyorum{azeri olduguma gore}.sinirden rahimdemi yoksa tuplerin agzindami{insallah bu kes dogru anlatirim} spazma yaranmis.hic tuplerini yokladin bilmiyorum,tupleri yokladiginda hani iceriye mil gibi bi sey sokuyor ya,onu iceriye cok zor sokuyor,normalde o kadar da zor olmamali.dr-un dedigine gore sinirlerim tamamen dagilmis,belki de gecen ay bebak varmis,stresten dusurmus ola bilirim.

hoşgeldin yıldız demek tedaviye başladın yıkama işlemi zordur yaa gerçekten ama bebek için herşeye katlanıcaz artık.bu kadar çokmu sıkıyosun strese giriyosun canımm yaa eyvahedigeldismile

selam tatlim.ne kadar oldugunu yasayan bilir,dr isini bitirdikten sora o kadar agladim ki,bu agrilari bilmeden kac cocuk doguran var,ama ben.......hala elim bos,hastane koselerinde kivriliyorum agridan.ama ardindan kimsenin bunlari yasamamasi icin dua ettim

evet canımm maalesef herkes böyle olmuyor çoğu kişi kolaylıkla hamile kaldığı için bilmiyor ne kadar yüce birşey olduğunu.Bizlerin ne kadar acı çektiğini o yüzden bilmiyolar.

hele ki bu akşam haberlerde gösterdi kızlar gördünüzmü..haliç köprüsünde 5 yaşındaki bir çoçuk boğazında ip baygın eli kesik vucudu darp içinde mafoldumben bırakılmış sabah temizlikçiler bulmuş orda..bunu yapanda babası ve arkadaşları imiş :1shok: dilendirmek istemişler buda dilenmeyince öyle yapmışlar mafoldumben içim acıdı resmenn yaa

benim cikmam lazim,gec oldu,size iyi geceler ,tatli ruyalar,yarin gorusuruz,kendinizi yipratmayin her sey beyinde baslayip beyinde bitiyor.o yuzden dusunmemek en iyisi,biz elimizden geleni yapip tevekkul edelim,insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.optum sizi

haklısın canımmm.ben de bu muayenelere gıcık oluyhuylanıyorum ve kasıyorum kendimi. kastığım için de acı oluyo. kurtulamadım gitti şu muayenelerden. rabbim mükafatımızı verecek ona inanıyorum.

nefret ediyorum böle insanlardan beddua etmek geçiyo içimden ama kendimi zor tutuyorum. bi de derler ki çocuğu olmayan merhametsiz olur, bu mudur merhamet?

iyi geceler canım rabbim yardımcın olsun inşallah

iyi geceler canım bu ay rahat bırak kendini stres yoookkkk...

kaç kişi benim yüzüme söyledi bu lafı. bi de çocuğu olmayanın nazarı değermiş, çocuklarını bile kaçırdılar mafoldumben

öyle yapanları kötü kötü andıracaksın bana ne saçmalık ya halt etmiş onlar rabbim bi gün bizede nasip edecek hiç üzme kendini öyle insanları önemseme bile at gitsin hayatından çok sinirlendim nedemek o öyle ya alahallah

cahilliklerine verdim Allah'a sığındım yapacak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…