hee anladım canım kolay gelsin anca anladım kafam çok doluda kusura bakma
merhaba tatlim,insallah guzel haberler verirsin,hakkimizda hayirlisi olsun,dusunmemeye calis
önemli değil canım ne yalan söylim ben de yanlış yapmıştım duyduğumda :roflol:
canım biz iyiyiz çok şükür, demek tedaviye başladın hadi hayırlısı. annenin yanında olması manevi açıdan destek olacaktır, sevindim. rahim yıkanmasını da hiç duymamıştım. rabbim sana kuvvet versin, yardımcın olsun inşallah.
aşılama mı takip mi?
hoşgeldin yıldız demek tedaviye başladın yıkama işlemi zordur yaa gerçekten ama bebek için herşeye katlanıcaz artık.bu kadar çokmu sıkıyosun strese giriyosun canımm yaa eyvahedigeldismile
selam tatlim.ne kadar oldugunu yasayan bilir,dr isini bitirdikten sora o kadar agladim ki,bu agrilari bilmeden kac cocuk doguran var,ama ben.......hala elim bos,hastane koselerinde kivriliyorum agridan.ama ardindan kimsenin bunlari yasamamasi icin dua ettim
selam tatlim.ne kadar oldugunu yasayan bilir,dr isini bitirdikten sora o kadar agladim ki,bu agrilari bilmeden kac cocuk doguran var,ama ben.......hala elim bos,hastane koselerinde kivriliyorum agridan.ama ardindan kimsenin bunlari yasamamasi icin dua ettim
evet canımm maalesef herkes böyle olmuyor çoğu kişi kolaylıkla hamile kaldığı için bilmiyor ne kadar yüce birşey olduğunu.Bizlerin ne kadar acı çektiğini o yüzden bilmiyolar.
hele ki bu akşam haberlerde gösterdi kızlar gördünüzmü..haliç köprüsünde 5 yaşındaki bir çoçuk boğazında ip baygın eli kesik vucudu darp içinde mafoldumben bırakılmış sabah temizlikçiler bulmuş orda..bunu yapanda babası ve arkadaşları imiş :1shok: dilendirmek istemişler buda dilenmeyince öyle yapmışlar mafoldumben içim acıdı resmenn yaa
benim cikmam lazim,gec oldu,size iyi geceler ,tatli ruyalar,yarin gorusuruz,kendinizi yipratmayin her sey beyinde baslayip beyinde bitiyor.o yuzden dusunmemek en iyisi,biz elimizden geleni yapip tevekkul edelim,insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.optum sizi
nefret ediyorum böle insanlardan beddua etmek geçiyo içimden ama kendimi zor tutuyorum. bi de derler ki çocuğu olmayan merhametsiz olur, bu mudur merhamet?
benim cikmam lazim,gec oldu,size iyi geceler ,tatli ruyalar,yarin gorusuruz,kendinizi yipratmayin her sey beyinde baslayip beyinde bitiyor.o yuzden dusunmemek en iyisi,biz elimizden geleni yapip tevekkul edelim,insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.optum sizi
onu diyen halr etmiş ben ağlaya ağlaya izledim o haberi bana versinler ben bakarım ona dedim....
kaç kişi benim yüzüme söyledi bu lafı. bi de çocuğu olmayanın nazarı değermiş, çocuklarını bile kaçırdılar mafoldumben
bende çıktım iyi akşamlar kızlar
bende çıktım iyi akşamlar kızlar
öyle yapanları kötü kötü andıracaksın bana ne saçmalık ya halt etmiş onlar rabbim bi gün bizede nasip edecek hiç üzme kendini öyle insanları önemseme bile at gitsin hayatından çok sinirlendim nedemek o öyle ya alahallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?