nevo örgüne başladınmı ne yapıyorsun şimdi bize göstermeyi unutma
göstericem canım bir bebek hırkası, bir şapka bi de şal yaptım.klozet takımı yapmak istiyorum :hulya:
arnavutumuzda üye olduu :lepi: :lepi: :lepi:
Hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuk..
ya inanmıyoruuum yaaaaaa tükürdüğümü yalatınız banaaaaa..ama herşey sizin için herşeeeeeey bu dostluğa tekrar katılmak bbana mutluluk veriyoo iyiki varsınıııız..
HOŞBUULDUK ÖNCELKLEEE KEDERSİZİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN TOPİĞİN HEPİMİZE BOL ŞANS GETİRSİN DİLEDİKLERİMİZİ BURDA TEK TEK YAŞAMAMIZ DİLEĞİLEEEE...
esraaam canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuun çok çok sevindiiiimm..rabbim ona tutunma gücü versiiin.ayağını süüür süüüüüüüür..hepinizi çok özlediiim çooook teşekürederim güzel yazılarınıza tek tek.
Hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuk..
ya inanmıyoruuum yaaaaaa tükürdüğümü yalatınız banaaaaa..ama herşey sizin için herşeeeeeey bu dostluğa tekrar katılmak bbana mutluluk veriyoo iyiki varsınıııız..
HOŞBUULDUK ÖNCELKLEEE KEDERSıZıM HAYIRLI UĞURLU OLSUN TOPıĞıN HEPıMıZE BOL ŞANS GETıRSıN DıLEDıKLERıMıZı BURDA TEK TEK YAŞAMAMIZ DıLEĞıLEEEE...
esraaam canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuun çok çok sevindiiiimm..rabbim ona tutunma gücü versiiin.ayağını süüür süüüüüüüür..hepinizi çok özlediiim çooook teşekürederim güzel yazılarınıza tek tek.
hoşgeldin canımm...kaydirigubbakcemile5. kim tükürdüğünü yalamadıkiii..... iyi dileklerin için teşekkürler... senin sonucun ne zaman belli oluyor... inşallah sıra sana geliyor...gerçi sitede sorun olduğu için 1 gün gecikmeli yazabildim arkadaşlara... haber verdiğimdede sitede sorun vardı bir gelip bir gidiyodu yinede kendi çapımızda bir kutlama yaptık... ama sana çok daha güzel bir kutlama yapacaz ...
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hoşgeldin birtenm dopiğime şeref getirdin buyrunnnnnnnnn seni tekrar aramızda görmek çok güzel eski günlerde olduğu gibi tekrar bir araya geldik sonunda hihoyyyt canım arkadaşım bize 7 gün sonra çok güzel gaberler vereceksin inşallah ben buna inanıyorum allahın izni ile sonucun potifi olacak :CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey: inan haber verdiğinde kedersiiiz havalara uçtum sevincimdeeeeen:dance: çok şükür rabbimee allah isteyen herkeze versiin.kedersizimin topiği uğrlu geldii bakalım sende ayağını sürt baaaaaaak..
inşallaah ayın 13 de belli olucak herşey rabbim can versin mucizelerime bişey istemiyorum ikizede razıyıım yeterki tutunsunlar bana sımsıkıı...
olsun gene kutlarız geç değğğiiiiiiiiil aslaaaaaa...halaylar çekicez dahaaaa KÜÇÜK TOSUNUMUZAAAAAA:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
YANLIZ VARYA İSİMLERİNİZİ EZBERLEMEK ÇOK ZOOOOR HEPİNİZE ESKİSİ GİBİ SESLENESİM GELİYOOOO:kedi:kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba.nasilsiniz?aranizda bana da yer varmiben 2.8 yildir evliyim.ama cocugumuz olmuyor.bana da yardimci olurmusunuz?lutfen.:ecrin_bebek:
merhaba.nasilsiniz?aranizda bana da yer varmiben 2.8 yildir evliyim.ama cocugumuz olmuyor.bana da yardimci olurmusunuz?lutfen.:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey: inan haber verdiğinde kedersiiiz havalara uçtum sevincimdeeeeen:dance: çok şükür rabbimee allah isteyen herkeze versiin.kedersizimin topiği uğrlu geldii bakalım sende ayağını sürt baaaaaaak..
inşallaah ayın 13 de belli olucak herşey rabbim can versin mucizelerime bişey istemiyorum ikizede razıyıım yeterki tutunsunlar bana sımsıkıı...
olsun gene kutlarız geç değğğiiiiiiiiil aslaaaaaa...halaylar çekicez dahaaaa KÜÇÜK TOSUNUMUZAAAAAA:lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
YANLIZ VARYA İSİMLERİNİZİ EZBERLEMEK ÇOK ZOOOOR HEPİNİZE ESKİSİ GİBİ SESLENESİM GELİYOOOO:kedi:kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.a.s.
canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz zemuszemus
bilmezmiyimm... :1hug: canım arkadaşlarım benimm...:asigim: siz artık arkadaşlarım değil ailemsiniz...:asigim: ayağımı sürdüm sunammm hemde hepize adınızla dular ettimmm...:Saruboceq: rabbim hafta sonra güzel haberlerini duymamızı nasip etsin... :Saruboceq: inşallahh bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaklar...küçük arnavutumuz veya küçük arnavutlarımız hiç farketmez Rabbim hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?