Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok sağol tatlım beni duygulandırıyosunuz valla....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, kedersiz56+, nevbahar76+, sevdanehri54+

eee niye böyle suskunsunuz....

Size modern zamanlara ait bir hatıramı anlatacagim:
Fransa'da benim oda arkadaşım bir Fransız vardı. Adı Kristiyan'dı. Jeoloji doktorası yapıyordu. Manavgat üzerinde çalıştı.
Bana dedi ki: "İhsan, ben maalesef Cezayir savaşına katıldım."
Biliyorsunuz Cezayir'li kardeşlerimiz Fransızlara karşı cihad ilan edip onları dışarı atmak istediler.
Arkadaşım devam etti: "Ben maalesef o savaşa katıldım. O savaş Kostantin'de, rahmetli Mâlik Bin Nebi'nin memleketinde, başladı.
Orada mücahidleri kovalıyoruz." dedi. Bu arada bana sordu:
"--Mücahid nedir biliyor musun?"
"--Yok, bilmiyorum!" dedim. "Nedir?" dedim.
O dedi ki:
"--Müslümanlardan Allah için savaşanlara mücâhid derler.
Mücahidleri kovalıyoruz. Emrettim askerlerime dedim ki; ateş etmeyin gelişigüzel, birbirinizi vurursunuz. Hepsini bir camiye dolduralım,
temizleyelim. Ondan sonra camiye doldurduk," dedi. "O cami doldu.Ben askerleri duvarın
dibine dizdim ve dedim ki, 'Ön saftan başlayacaksınız, kaçamak olmasın! Ben ateş deyince ateşleyeceksiniz.' O arada birisi kalktı.
18-19 yaşlarında sarı sakallı bir genç: 'Yâ Latîf!..' dedi."
Arkadaşlar! Bana bir kafir anlatıyor. Öyle bir kafir ki, kendi dininden de çıkmış, ateist... Lâikliği de bırakmış. O kelimeyi unutmamış,
diyor ki: "'Yâ Latif!..' dedi. Onun ardından camidekilerin hepsi 'Yâ Latif!..' demeye başladı. Ya Latif!.. Ya Latif!.. Ya Latif!.. Cami gidip
gelmeye başladı. Ben de, askerlerim de nasıl dışarıya kaçmışız; ben onu hâlâ anlayamadım!.." dedi.
Ben tabiî ona, "Gel müslüman ol, anlarsın!" dedim. Ama hidâyet Allah'tandır.
Şimdi kardeşlerim şunu diyorum: Allah bize diyor ki "Ben, sizi korurum!"
o Cezayir'li kardeşlerimiz ne yaptı? Tüfeklerini kullandılar, kurşunları bitti, taşları bitti, sopaları bitti, ve Allah'ın evine sığınıp dediler ki: "Yâ Rabbi! Senin Latîf sıfatına sığınıyoruz. Bizim yapacağımız bu kadar, bitti."....
Ve Allah onları korur tabii... İşte tasavvufta cihad da budur: Zikir ve eylem yanyana...

ALINTI

ben okurum canım hemde seve sevee.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yaşadığım bir olay bu .Geçen yıl, vücudum da dr..gitmeye bile utanabileceğim bi yerimde bi gece içinde fındık büyüklüğünde bir sertlik farkettim..Epey canım sıkıldı..Doktora gitsen bi türlü gitmesen bir türlü... Ne yapsam acaba diye düşünürken,aklıma biyerde okuduğum şifa için **YA LATİF**esma*ül hüsnası geldi. Ama sayısını unutmuştu M..Yazlıktaydım.Öğrenebileceğim kaynaklara gece yarısı ulaşamazdım, yılmadım..Önce Allahıma içimden geldiği gibi dua ettim sonra niyet ettim.Uyuyuncaya kadar *YA LATİF* çektim..Sabah ilk işim o sertliğe bakmak oldu..inanın yerini bile bulamadım.. Allahıma ağlayarak şükrettim..Bunu yaşadım,ve siz kardeşlerimle paylaşmak istedim..şifa allahtan ,dua bizden..ALLAH hepimize sağlık ve güzellikler versin..
ALINTI

Bende okurum ben 2. Aşılamada kendime okumuştum bence sadece tedaviye başlıyacaklara değil burdaki herkese liste yapıp okuyalım kime başladıysak başladığımız kişi namaz kılıp niyet etsin bizlerde okuyalım gün içinde bile okunabilen bir dua ben ezberlemiştim fatura işlerken okuyodum çok huzur buluyo insan

çok güzel bi yazı gerçekten...paylaşımın için sağol..

kızlar bu du duayı ben bugÜn gÜn boyu hep sÖlyedım ınanılmaz bır manevı rahatlık hıssetım sızınlede paylaŞmak ıstedım

TABİ CANIM BURDAKİ HERKES İÇİN OKUYALIM AMA ÖNCELİK TEDAVİYE BAŞLIYACAKLAR İÇİN OLSUN DEDİM yerimseniben

ya kızlar ama bu duanın bir zamanı var bildiğim kadarıyla...daha tesirli oluyor....
dua bir cuma namaz başlamadan başlanır diğer cuma namaza kadar bitirilmesi gerekir...

Kedersiz listeyide sen yap sırayla okuyalım etipufum evet bende cumadan cumaya biliyorum çok kişiyiz bitiririz allahın izniyle cumadan cumaya nevo bu cuma kılsın namazını niyet etsin hep beraber başlayalım

ben okurum canım hemde seve sevee.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım allah hepinizden razı olsun.

demek ki ya latif'e devammm.

TAMAM CANIM AMA ÖNCE O ARKADAŞIN İÇİN OKUYALIM SONRA NEVOM İÇİN olumunekankayizsmile

keşke sevdamın tedavisinde düşünebilseydik bunu...kızlar bulutun tedavisi de yakın. şöyle yapalım bana sembolik olarak kendinizi yormadan okuyun. ben arkadaşlarıma da dağıtırım.15 günlük periyotta bulutlu ikimiz halloluruz...

gerçekten huzur veren bi dua ipeğim. doğru söylüyosun liste yapıp herkese okuyalım ben seve seve okurum...

Çoçuk sahibi olmak için dua

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

bakın kızlar bu netten bu duayı buldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…