nevocum hayırlı uğurlu olsun inşallah senin sıran gelmiştir bizi sen mutlu edersin
NEVOM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM .HADİ BAKALIM ŞİMDİ SENİN İÇİN GÜN SAYIP BEKLİYECEZ İNŞALLAH İLK VE SON TEDAVİN OLUR CANIM RABBİM BU SEFER BEBİŞİNİ SANA GÖNDERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
YA NE DİYECEM KIZLAR TEDAVİYE BAŞLIYACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN SALATI TEFRİCİYE OKUYALIMMI ??İLK ÖNCE NEVOMUZA OKUYALIM HE NE DERSİNİZ
NEVOM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM .HADİ BAKALIM ŞİMDİ SENİN İÇİN GÜN SAYIP BEKLİYECEZ İNŞALLAH İLK VE SON TEDAVİN OLUR CANIM RABBİM BU SEFER BEBİŞİNİ SANA GÖNDERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
YA NE DİYECEM KIZLAR TEDAVİYE BAŞLIYACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN SALATI TEFRİCİYE OKUYALIMMI ??İLK ÖNCE NEVOMUZA OKUYALIM HE NE DERSİNİZ
ben okurum canım hemde seve sevee.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Size modern zamanlara ait bir hatıramı anlatacagim:
Fransa'da benim oda arkadaşım bir Fransız vardı. Adı Kristiyan'dı. Jeoloji doktorası yapıyordu. Manavgat üzerinde çalıştı.
Bana dedi ki: "İhsan, ben maalesef Cezayir savaşına katıldım."
Biliyorsunuz Cezayir'li kardeşlerimiz Fransızlara karşı cihad ilan edip onları dışarı atmak istediler.
Arkadaşım devam etti: "Ben maalesef o savaşa katıldım. O savaş Kostantin'de, rahmetli Mâlik Bin Nebi'nin memleketinde, başladı.
Orada mücahidleri kovalıyoruz." dedi. Bu arada bana sordu:
"--Mücahid nedir biliyor musun?"
"--Yok, bilmiyorum!" dedim. "Nedir?" dedim.
O dedi ki:
"--Müslümanlardan Allah için savaşanlara mücâhid derler.
Mücahidleri kovalıyoruz. Emrettim askerlerime dedim ki; ateş etmeyin gelişigüzel, birbirinizi vurursunuz. Hepsini bir camiye dolduralım,
temizleyelim. Ondan sonra camiye doldurduk," dedi. "O cami doldu.Ben askerleri duvarın
dibine dizdim ve dedim ki, 'Ön saftan başlayacaksınız, kaçamak olmasın! Ben ateş deyince ateşleyeceksiniz.' O arada birisi kalktı.
18-19 yaşlarında sarı sakallı bir genç: 'Yâ Latîf!..' dedi."
Arkadaşlar! Bana bir kafir anlatıyor. Öyle bir kafir ki, kendi dininden de çıkmış, ateist... Lâikliği de bırakmış. O kelimeyi unutmamış,
diyor ki: "'Yâ Latif!..' dedi. Onun ardından camidekilerin hepsi 'Yâ Latif!..' demeye başladı. Ya Latif!.. Ya Latif!.. Ya Latif!.. Cami gidip
gelmeye başladı. Ben de, askerlerim de nasıl dışarıya kaçmışız; ben onu hâlâ anlayamadım!.." dedi.
Ben tabiî ona, "Gel müslüman ol, anlarsın!" dedim. Ama hidâyet Allah'tandır.
Şimdi kardeşlerim şunu diyorum: Allah bize diyor ki "Ben, sizi korurum!"
o Cezayir'li kardeşlerimiz ne yaptı? Tüfeklerini kullandılar, kurşunları bitti, taşları bitti, sopaları bitti, ve Allah'ın evine sığınıp dediler ki: "Yâ Rabbi! Senin Latîf sıfatına sığınıyoruz. Bizim yapacağımız bu kadar, bitti."....
Ve Allah onları korur tabii... İşte tasavvufta cihad da budur: Zikir ve eylem yanyana...
ALINTI
Bende okurum ben 2. Aşılamada kendime okumuştum bence sadece tedaviye başlıyacaklara değil burdaki herkese liste yapıp okuyalım kime başladıysak başladığımız kişi namaz kılıp niyet etsin bizlerde okuyalım gün içinde bile okunabilen bir dua ben ezberlemiştim fatura işlerken okuyodum çok huzur buluyo insan
ikincide sana okuruz ozaman kedersizim.....
ya kızlar ama bu duanın bir zamanı var bildiğim kadarıyla...daha tesirli oluyor....
Dua bir cuma namaz başlamadan başlanır diğer cuma namaza kadar bitirilmesi gerekir...
ben okurum canım hemde seve sevee.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yaşadığım bir olay bu .Geçen yıl, vücudum da dr..gitmeye bile utanabileceğim bi yerimde bi gece içinde fındık büyüklüğünde bir sertlik farkettim..Epey canım sıkıldı..Doktora gitsen bi türlü gitmesen bir türlü... Ne yapsam acaba diye düşünürken,aklıma biyerde okuduğum şifa için **YA LATİF**esma*ül hüsnası geldi. Ama sayısını unutmuştu M..Yazlıktaydım.Öğrenebileceğim kaynaklara gece yarısı ulaşamazdım, yılmadım..Önce Allahıma içimden geldiği gibi dua ettim sonra niyet ettim.Uyuyuncaya kadar *YA LATİF* çektim..Sabah ilk işim o sertliğe bakmak oldu..inanın yerini bile bulamadım.. Allahıma ağlayarak şükrettim..Bunu yaşadım,ve siz kardeşlerimle paylaşmak istedim..şifa allahtan ,dua bizden..ALLAH hepimize sağlık ve güzellikler versin..
ALINTI
TAMAM CANIM AMA ÖNCE O ARKADAŞIN İÇİN OKUYALIM SONRA NEVOM İÇİN olumunekankayizsmile
Bende okurum ben 2. Aşılamada kendime okumuştum bence sadece tedaviye başlıyacaklara değil burdaki herkese liste yapıp okuyalım kime başladıysak başladığımız kişi namaz kılıp niyet etsin bizlerde okuyalım gün içinde bile okunabilen bir dua ben ezberlemiştim fatura işlerken okuyodum çok huzur buluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?