ya kızlar ama bu duanın bir zamanı var bildiğim kadarıyla...daha tesirli oluyor....
dua bir cuma namaz başlamadan başlanır diğer cuma namaza kadar bitirilmesi gerekir...
Kedersiz listeyide sen yap sırayla okuyalım etipufum evet bende cumadan cumaya biliyorum çok kişiyiz bitiririz allahın izniyle cumadan cumaya nevo bu cuma kılsın namazını niyet etsin hep beraber başlayalım
Dualardan konu açılmışken bir şey sorucam siz geçenlerde meryem suresinden
bahsettiniz ya kurandaki o sureleri okumak için arapça bilmek şartmı türkçe mealinden kurandaki sureler okunurmu[/QUOTE
TÜRKÇESİNİDE OKUYABİLİRSİN TABİKİDE BENİM BUGÜN 20.GÜNÜM OKUYORUM SAOLSUN ABLAM 1 HAFTADIR OKUYOR ADETLİ OLDUĞUM İÇİN ONA DEVRETMİŞTİM ..
Dualardan konu açılmışken bir şey sorucam siz geçenlerde meryem suresinden
bahsettiniz ya kurandaki o sureleri okumak için arapça bilmek şartmı türkçe mealinden kurandaki sureler okunurmu
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Nevbahar...
2. Bulut........
selam kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk...istenmeyen misafirim geldi halbuki bu ay çok ümitliydim nasip olmadı...
selam kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk...istenmeyen misafirim geldi halbuki bu ay çok ümitliydim nasip olmadı...
1.nevbahar
2. Bulut
3.kedersiz
4.sevdanehri
5.iipekk
6.yıldızazeri
7.ftsedp
8.UMUDUM OLSUN
9.zuga
10.mcl
canım umudunukaybetme değil miydi
bi de yıldız da tedavide şu anda
yıldız azrei ile yer değiştirdim4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?