Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Dualardan konu açılmışken bir şey sorucam siz geçenlerde meryem suresinden
bahsettiniz ya kurandaki o sureleri okumak için arapça bilmek şartmı türkçe mealinden kurandaki sureler okunurmu

Kedersiz listeyide sen yap sırayla okuyalım etipufum evet bende cumadan cumaya biliyorum çok kişiyiz bitiririz allahın izniyle cumadan cumaya nevo bu cuma kılsın namazını niyet etsin hep beraber başlayalım

canım namazı mı var bilmiyodum. eşime kıldırırım artık...malum hastayım.

4444 Salat-ı Tefriciye okunulacakların listesi.

Rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. nevbahar...
2. Bulut........

selam kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk...istenmeyen misafirim geldi halbuki bu ay çok ümitliydim nasip olmadı...

Dualardan konu açılmışken bir şey sorucam siz geçenlerde meryem suresinden
bahsettiniz ya kurandaki o sureleri okumak için arapça bilmek şartmı türkçe mealinden kurandaki sureler okunurmu

tam sevabını almak için arapça haliyle okumak gerek diye biliyorum. olmazsa latin harfleriyle okunuşunu bulabilirsin...

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar...
2. Bulut........

etipufum bence bu listeye herkesi sıralayıp koyalım canım listede kimin ne zaman okunacağı belli olsun
1.nevbahar
2. Bulut
3.kedersiz
4.sevdanehri
5.iipekk
6.yıldızazeri
7.ftsedp

ben aklıma gelenleri yazdım mesela bu şekilde olabilir

selam kızlar ben geldim ve moralim çok bozuk...istenmeyen misafirim geldi halbuki bu ay çok ümitliydim nasip olmadı...

canım benim senin ve eşinin canı sağolsun... bak dua listesi yapıyoruz... Rabbim bu duaların hatrı hürmetine sevdiği kullarının hatrı hürmetine hayırlısıyla tüm isteyenlere ve sizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah...

1.nevbahar
2. Bulut
3.kedersiz
4.sevdanehri
5.iipekk
6.yıldızazeri
7.ftsedp
8.UMUDUM OLSUN
9.zuga
10.mcl

sağlık olsun canım seninde dediğin gibi kısmet değilmiş İNŞALLAH önümüzdeki aya hamile kalırsın

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. Kedersiz.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. yıldızazeri................
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

merhabalar bende aranıza yeni katıldım dualarınızda banada yer varmı? allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda olmak dileğiyle dualarımdasınız arkadaşlar.

yıldız azrei ile yer değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…