Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nevom nereden bulabilirim ki latin harfleriyle yazanı
bende tam dua kitabı var orada salavatı tefriciye okumadan önce iki rekat namaz kılıp niyet edip başlanır ondan sonra istediğiniz zaman abdestli olmadanda 4444 e tamamlayana kadar okuyabilirsiniz yazıyodu oradan biliyorum namaz olayını

merhabalar bende aranıza yeni katıldım dualarınızda banada yer varmı? allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda olmak dileğiyle dualarımdasınız arkadaşlar.

hoşgeldin canım vereliniortakne demek senin içinde okuruz tabi

ama biraz kendinden bahset önce kimsin ne senin inmisin cinmisin kaydirigubbakcemile3şaka bir yana sorun ne side ?kaç senelik evlisiniz ??daha önce tedavi gördünmü? ay çok sordum kusura bakma ama birbnirimizi tanımak için soruyorum olumunekankayizsmile

merhabalar bende aranıza yeni katıldım dualarınızda banada yer varmı? allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızda olmak dileğiyle dualarımdasınız arkadaşlar.

hoşgeldin tatlım...müminlerin birbiri için yaptığı dualar daha makbuldur...tabiki de sana da ederiz inşallah.

hangi tedaviye başlayacaksınız?

tüp bebek ve ilk denemem...o yüzden biraz heyecanlıyım.

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

bi yer buldum özelden gönderdim canım. Allah kabul etsin...

Nevocum allah senden razı olsun canım kuranı kerimin latin harfleriyle yazılı olanı da varmış sen şimdi deyince bizim alt katta dini kitaplar satan kitapçılar var onlara sordum şimdiye kadar nasıl aklıma gelmedi şaşırdım ramazanda falan hep okumak istiyorum türkçesi çok yavan geliyodu içime sinmiyodu şimdi rahat rahat okurum

Bende bebek özlemi çekenlerdenim en son siteye girdiğimden bu yana hala aynı şeyler yaşıyorum. Hayırlısı bakalım...

Bende bebek özlemi çekenlerdenim en son siteye girdiğimden bu yana hala aynı şeyler yaşıyorum. Hayırlısı bakalım...

canım benim.. inşallah sende en yakın zamanda burda bize güzel haberler vereceksin.... kendinden biraz bahsedermisin.. kaç yıllık evlisin.. ne zamandan beri bebek düşünüyorsunuz... sorun nedir felan belki yardımcı olacağımız şeyler olur...

merhaba cnm evt burdayım uzun süredir açmıyordum :))) isyanlardaydım ama dayanamıyorummm canım yaa çokkk istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…