Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu yazı dugularımızı tercÜme etmıŞ sankı her satırında ben varım:))

çok güzel anlatmış

kızlar valla bu topiği çok sevdim ...çok şensiniz...hep mutluluk var...inşallah kızlar hep böyle güzel olur...cıvıl cıvıl ...kızlar bende aramıza katılanlara hoş geldiniz diyorum...daha tanışmak nasip olmadı ama...kız kedersiz ne güzel evin var öyle kocaman...hep öyle bir evim 4,5 tanede çoçuğum olsun isterdim...ama şimdi 1,2 de razıyım yeterki hayırlısıyla olsun...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

merhaba aramıza hoşgeldin canım sana nasıl yardımcı olabilirzki canım fisfisfissorun sendemi eşindemi

ikimizde de sorun vardi.esimdekini cozduk diyelim.bende de polikistik over problemi var.ben azerbaycandanim.yazimda bir sorun olursa onceden ozur dilerim.rahimde de azacik tikaniklik vardi.doktor gecen ay onu da cozdum diyor.ama yine de bilmiyorum.cok korkuyorum.

BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM CANIM OZAMAN BİZİ BIRAKMAK YOK BU YOLDA BERABER YÜRÜYECEZ TAMAMIkaydirigubbakcemile5 CANIM İNAN HERŞEY ZAMANLA OLUYOR HATTA BEKLEMEDİĞİN BİR ANDA BİZ EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUK AMA BİZE ÇOK UZAK GELİYORDU ÇÜNKÜ EVLER ÇOK PAHALI 100 MİLYARDAN AŞAĞI YOK AMA ALLAH O KADAR BÜYÜKKİ HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA BU EV ÇIKTI KARŞIMIZA :icecream:

senin doktor ya da hastane neresi?bizim memorialdi.moralim yerin dibine girdi sayelerinde.psikolojik olarak hazırlamadılar her türlü sonuca.her şey güzel olacak deieler deiler .sonra bommmmm!

ah o hayaller ben de bi yemek tarifi alsam ilerde çocuklarıma yaparım diye içimden geçiriyorum canım. oturduğum evde bi odayı eşim kütüphane yapmak istiyo izin vermiyorum orası çocuk odası olacak diyemirmirmirmir

AAA NE GÜZEL AZERıLERı ÇOK SEVERıM ARAMIZDA BıRDE ARNAVUT VAR O DA BUGÜN ÜYE OLDU :lepi: YAZINDA GAYET GÜZEL ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN CANIM BENDE DOĞULUYUM ONA BAKARSAN BENıMDE ÇOK DÜZGÜN DEĞıL TÜRKÇEM kaydirigubbakcemile3
CANIM RAHıMDE DEĞıLDE TÜPLERDE SANIRIM TIKANIKLIK VARMIŞ SENDE AMA DR UN ONUDA HALLETMıŞ ...SORUN EŞıNDE KALMADIYSA KORKMA CANIM OLACAK ıNŞALLAH KULLANDIĞIN BıR ıLAÇ VEYA KÜR VARMI CANIM

senin doktor ya da hastane neresi?bizim memorialdi.moralim yerin dibine girdi sayelerinde.psikolojik olarak hazırlamadılar her türlü sonuca.her şey güzel olacak deieler deiler .sonra bommmmm!

haklısın canım tüp bebek varken aşılamayla zaman kaybettirenler, ya da tüp bebek geremiyoken tüp bebek yaptıranlar umut tacirleri o kadar çok ki. Allah dr un da hayırlısıyla karşılaştırsın

canım biz izmirde yaptık irenbe tüpbebek merkezi ...canım istanbulda çok kaliteli ve işini iyi yapan dr lar var iyice araştırmadan tedaviye başlama sakın

incir kuru uyquladim gecen ay.sizin sitelerden bulmusdum.bi de bir tabletim var dyufaston diye onu kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…