Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba cnm evt burdayım uzun süredir açmıyordum :))) isyanlardaydım ama dayanamıyorummm canım yaa çokkk istiyorum :)))

canım gerçekten bazen konuşmak ve aynı dertten kişilerle aynı dili konuşmak insanı bir nebze olsada rahatlatıyor... umarım senlede güzel sohbetlerimiz olur...

ben 2 yıllık evliyim tam olarak bir buçuk senedir bebek istiyoruz korunmayı bıraktık yani ilk aylar fazla önemsemedim ama bir yılı geçince noluyo yaa falan oldum doktora gittim bir sorun yok dedi benimde şiminde tahlilleri normal en son geçen ay gittim sağ yumurtalığımda çikolata kistine benzer bir kist olduğu söylendi şimdi onun için gidip geliyorum doktora...

canım laparoskopi önerdi mi acaba. ben de aynı dertle uğraşıyorum benim soldaydı...

canım gerçekten bazen konuşmak ve aynı dertten kişilerle aynı dili konuşmak insanı bir nebze olsada rahatlatıyor... umarım senlede güzel sohbetlerimiz olur...

ben 11 aydır bebek istiyorum 2 sene önce hamile kaldım bebeğimi kaybettim1,5 aylık falandı bundan 5 ay sonra yumurtalık ameliyatı oldum ve 11 aydırda korunmuyoruz ama tık yok her ay yumurtluyorum farkındayım ama tutmuyor yumurtlama belirtilerinin hepsini alenen vücudumda yaşıyorum ama büyük ihtimalle rahime yapışamıyor çünkü az da olsa yapışıklık varmış bilmiyorum nasıl olacak ((

doktorum banada yapışıklık olabiliyo bu kistten kaynaklanan dedi zaten korunmayı bıraktığımızdan beri adetlerim resmen çekilmez oluyo ayakta duramıyorum sancıdan sanki rahmim fırlıcak gibi bir ağrı oluyo... yumurtladığını nasıl anlıyosun bide onu merak ettim selin...

ah canım bizim de 4 yıl bi sorun bulunamadı hanile bile kaldım ama bebeğimi kaybettim
sonra çikolata kisti çıktı
yapışıklıklar da vardı tabi bu kisttenmiş laparoskopi de açıldı
şimdi ise vakit kaybetmek istemiyorum
tüm deneyimlerimi seve seve paylaşırım

çok geçmiş olsun... rahim filmi çektirdinizmi....

jollitacım bende 3,5 yıllık evliyim... son 1,5 yıldır korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen bebeğimiz olmuyordu... benimde yumurtlamam düzensizde ve ayrıca rahmimde 1,5 cm kist vardı... üstelik eşimdede sperm düşüklüğü vardı... ve şuan normal yolla hamileyim.... senin sorunlarına bakılırsa inşallah çok kısa bir süre sonra bize güzel haberler vereceksin... herangi bir kür felan denedinmi... mesela soğan kürü kistler için mükemmel sonuç veriyor...

nasıl biliyomusun ?? takip ettim doktorumada anlattımm evt doğru dedi bana keşke tıp okusaydım puhahaha:)))) neyse şaka bi tarafa ben 25 günde bir adet görüyorum benim yumurtlama günlerim erken oluyo bilgisayar tarihine göre ama öncelikle karnım çok ağrıyor kasıklarım yani ve ardında böyle beyaz donuk bir akıntı geliyor bir kaçgün hep ıslaklık hissediyorum son iki günde göğüslerimin uçları acımaya başlıyor ve hassaslaşıyor yumurtlama günlerim bitincede hafif hafif geçiyor ve kuruluk başlıyor ıslaklık gidiyr tabi daha sonra ki günlerdede adet sancıları başlıyor işte böyleee :))

kesinlikle soğan kürünü deneyin derim ben de...

soğan kürü gerçekten iltihaplara iyi geliyor ben tedavilerden sonra mutlaka içiyorum
eskiden çok sık vajinal iltihaplarım olurdu artık hiç olmuyo bugün tekrar başlıyorum soğan suyuna

nevbahar laparoskopi değilde rahim filmi önerdi banada... acaba laparoskopi hangi durumlarda çekiliyo uygunmu görmedi doktor acaba...

yumurtluyo olman bence çok güzel işin daha kolay ben tedavi dönemleri hariç hiç bi zaman böyle yumurtladığımı anlayamadım

evt yumurtlamayı anlamak güzel bişi canım ama yapışamıyor rahime giremiyor herhalde olmuyo malesef ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…