Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevbahar laparoskopi değilde rahim filmi önerdi banada... acaba laparoskopi hangi durumlarda çekiliyo uygunmu görmedi doktor acaba...

canım bildiğim kadarıyla rahim filmi tüpler kapalı mı değil mi diye kontrol eder ve eğer kapalıysa açılabilir.
laparoskopi göbek ve kasıklardan girilerek yapılan bi ameliyat. bana kistin ne olduğunu öğrenmek için ve yapışıklık varsa açmak için yapıldı. çikolata kisti başka şekilde teşhis edilemiyo..histeroskopi diye bişey var o da kamerayla bakılması demek bana ikisi birlikte yapıldı.
rahim filmi çektirmediysen çektir ben direk laparoskopi oldum film çektirmedim dr.um öyle tercih etti.

çok geçmiş olsun... rahim filmi çektirdinizmi....

hayır canım rahim filmi çektirmedim ama yapışıklık var dedi doktor bu ayın 19 unda randevum var bakalım artık ne olacak 23 ünde de adet günüm belki bi sürpriz olurmu dersiniz ama olmaz dimi her ay aynı sürprizi bekliyorum fıssss ((( çok üzülüyorum ben hemde çok (

Kıstı olnlar kıstlere dıkkat etsınler tedavısını olsunlar bendede kıst oluŞtu kÜrtaŞdan 5 ay sonra ıÇımde patladı ve ıÇ kanama geÇırdım doktora zor yetıŞtırdıler ve amelıyatla yumurtalıĞımın tekını almak zorunda kaldılar aman arkadaŞlar ıhmal etmeyın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bende dün başladım soğan suyu içmeye bakalım 15 20 gün denicem bide bu chong yataklarımıydı adı neydi ona gitmeye başladım 2 gündür oda kistlere iyi geliyomuş böyle karnıma sıcak bişey koyuyolar falan bakalım 15 20 günde onu denicem ikisinide aynı anda denemeye başladım tabi tedavimde devam ediyo adetimi bekliyorum adetliyken muayene etcekmiş doktorum öyle dedi hayırlısı...

inşallahh bu ay adet olacam diye beklersinde olmazsın.... bebişin sana süpriz yapar inşallahhh....:Saruboceq:

hayırlısı olsun tatlım üzme kendiniiiii :teselli:
sürpriz neden olmasın??????????

bende de17mm ksit çıktı

sude hoşgeldin sen de başla hemen soğan suyuna kaybedeciğimiz ne var?

birde bakmışsın doktora gidince ne kist kalmış ne başka bişey... umarım tedavin güzel sonuçlar verir...

inşallahh bu ay adet olacam diye beklersinde olmazsın.... bebişin sana süpriz yapar inşallahhh....:Saruboceq:

AMİNNNNNN AĞZINDAN BAL DAMLIYOR İNŞALLAH CANIMMM AMA BEN ÜMİTLENMİYORUM ARTIKK AMA İNŞALLAH ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE SAĞLIKLI NUR TOPU GİBİ BEBEKLER NASİP ETSİN İSTEYEN HERKEZEEE İNŞALLAAAHHHH :ecrin_bebek::1hug:

sudecim bence sende başla soğan kürüne... şu kürü uygulayıpta kistlerinden kurtulan ve hamiş kalan çok arkadaşım oldu... sende faydasını görebilirsin... neden olmasın ???

selincim inşallah burda güzel haberler vereceksin... ilişki sonrasında hemen kalkma önce belinin altına ince bir yastık koy... 15 dk sonra cenin pozisyonunda yat... inşallah güzel haberler vereceğin gün yakındır...:CüvCüv:

sudecim bence sende başla soğan kürüne... şu kürü uygulayıpta kistlerinden kurtulan ve hamiş kalan çok arkadaşım oldu... Sende faydasını görebilirsin... Neden olmasın ???

soğan kürü ??? Suyunumu içicez kaynatıptamıı bende yapsam olurmu acaba ya bide şu yapışıklardan sadece ameliyatlamı kurtlunuyo ????

canım Allah korumuşş

hayırlı olsun canım.

Vajinal akıntı için Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği soğan suyu kürü tarifi, vaginal akıntı kürü.. Soğan suyu kürü nasıl hazırlanır, nelere dikkat etmek gerekir, faydaları nelerdir? Vajinal akıntı için kullanılan soğan suyu kürü aynı zamanda menopoz, çikolata kisti, 3 cm’den ufak miyomlar, adet düzensizliği, polikistik over hastalıkları için de oldukça faydalıdır. Bu kür yumartalık kistini tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Soğan suyu kürü tarifi ve hazırlanışı:

1 adet orta büyüklükteki kuru soğanı (kesinlikle beyaz soğan olmalıdır) dört dilime bölün ve daha evvel kaynatılmış olan 2 su bardağı klorsuz suya bırakarak 5 dakika kadar kaynatın. Bu kürü öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak içerek tüketin.

Alıntıdır.

soğan kürü ??? Suyunumu içicez kaynatıptamıı bende yapsam olurmu acaba ya bide şu yapışıklardan sadece ameliyatlamı kurtlunuyo ????

İbrahim saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Adetten 7 gün sonra başla
15 gün iç
2. küre 2. adetinden 10 gün önce başla 5 veya 7 gün iç

benim yumurtlamam bugün bitti :)))) 2 kez ilişkiden sonra kalmadım sabaha kadar ikisindede geriye bişey gelmedi ama tabikide zaten ilk burdan söyliyeceğim herkeze :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…