Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, selin30, sisi07

dopiğin kralliçası gelmişşş

çok teşekkürederim canım adetimden sonra başlamak istiyorum allahım inşallah faydalı olur inşallah ellerine sağlık hayatım benim :))

Merhabalar kızlar.

kızlar merhaba bende burdayım :)))
ooo yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlar umarım burda keyifli hoş sohbetler ederiz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canım rahim filmi yapışıklığı açıyormuş çektir derim ama inşallah gerek kalmaz bebişin sana süpriz yapar

evet canım kist için soğansuyu kürü iyi geliyor dene sende canım tadı biraz kötü ama bebiş için herşeye değer bence

benim yumurtlamam bugün bitti :)))) 2 kez ilişkiden sonra kalmadım sabaha kadar ikisindede geriye bişey gelmedi ama tabikide zaten ilk burdan söyliyeceğim herkeze :))))))))))))))))

canımm benimm yumurtlama günüm bitti deyip sakın çalışmaları bırakma... bazen geç döllenme oluyor biliyormusun...ayy hadi inşallahhh hayırlısı ile olur...

Sızler harıkasınız kızlar valla sevıyorum sızlerı herkeze defalarca teŞekkÜrler umarım hep bırlıkte gÜzel haberler alıp vereceĞızzzz :))))

çok teşekkürederim canım adetimden sonra başlamak istiyorum allahım inşallah faydalı olur inşallah ellerine sağlık hayatım benim :))

rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu....
bence eşini de boş bırakma problem olsun olmasın...ona da keçiboynuzu içir. :içelim:
karşılıklı içersiniz....:içelim:

canımm benimm yumurtlama günüm bitti deyip sakın çalışmaları bırakma... Bazen geç döllenme oluyor biliyormusun...ayy hadi inşallahhh hayırlısı ile olur...

merak etme canım bırakmam sonuna kadar devam :)))) ama biz zaten eşimle çok fazla görüşemiyoruz oda bende çalışıyoruz vardiyalı çalışıyo eşim ben sırf gündüz (((

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, selin30, sisi07

dopiğin kralliçası gelmişşş

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :kedi: :kedi: :kedi:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merak etme canım bırakmam sonuna kadar devam :)))) ama biz zaten eşimle çok fazla görüşemiyoruz oda bende çalışıyoruz vardiyalı çalışıyo eşim ben sırf gündüz (((

canım mademki yumurtlama gününü biliyorsun.. yumurtlama gününe kadar bişey yapmayın.... hem spermler daha kaliteli olur hemde rahmin biraz dinlenmiş olur yumurtaların daha çok döllenmeye elverişli olur...

rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu....
Bence eşini de boş bırakma problem olsun olmasın...ona da keçiboynuzu içir. :içelim:
Karşılıklı içersiniz....:içelim:

benim eşim keçi boynuzu pekmeziyle resmen bütünleşti
sporda yaptığı için suya karıştırıp içiyo bir kavanoz iki günde bitiyo

kızlar SADECEMEYRA arkadaşımızn size selamları var oda salatıtefriciyeyi seve seve okuyacağını söyledi ama herkes kaç tane okuıyacak onu paylaştırmak lazımm

ben birde affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum eşim sürekli arkadaşlarına sorsana diyo ama yüz yüze cesaret edemedim kimseye... hamile kalmak için malum eşim içime boşalıyor bende tabi ayaklar duvarda popoda yastık bekliyorum 1 saat ama kalkar kalkmaz çıkıyo yaa bide çok fazla sıvı çıkıyor gibi hissediyorum millet tuvalet kağıdı kullanırken bana havlu kağıt rulosu ancak yetiyo yaprak yaprak hemde... normalmi acaba bu durum yani kalkınca içimden çok fazla sıvı çıkması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…