ibrahim saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü
prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:
Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. Adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü
uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. Günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. Den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Adetten 7 gün sonra başla
15 gün iç
2. Küre 2. Adetinden 10 gün önce başla 5 veya 7 gün iç
Merhabalar kızlar.
ooo yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlar umarım burda keyifli hoş sohbetler ederiz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilekızlar merhaba bende burdayım :)))
canım rahim filmi yapışıklığı açıyormuş çektir derim ama inşallah gerek kalmaz bebişin sana süpriz yaparhayır canım rahim filmi çektirmedim ama yapışıklık var dedi doktor bu ayın 19 unda randevum var bakalım artık ne olacak 23 ünde de adet günüm belki bi sürpriz olurmu dersiniz ama olmaz dimi her ay aynı sürprizi bekliyorum fıssss((( çok üzülüyorum ben hemde çok (
kist sogan suyu
benim yumurtlamam bugün bitti :)))) 2 kez ilişkiden sonra kalmadım sabaha kadar ikisindede geriye bişey gelmedi ama tabikide zaten ilk burdan söyliyeceğim herkeze :))))))))))))))))
çok teşekkürederim canım adetimden sonra başlamak istiyorum allahım inşallah faydalı olur inşallah ellerine sağlık hayatım benim :))
çok teşekkürederim canım adetimden sonra başlamak istiyorum allahım inşallah faydalı olur inşallah ellerine sağlık hayatım benim :))
canımm benimm yumurtlama günüm bitti deyip sakın çalışmaları bırakma... Bazen geç döllenme oluyor biliyormusun...ayy hadi inşallahhh hayırlısı ile olur...
rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu....
Bence eşini de boş bırakma problem olsun olmasın...ona da keçiboynuzu içir. :içelim:
Karşılıklı içersiniz....:içelim:
selincim inşallah faydasını göreceksin inşallahhh...
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, selin30, sisi07
dopiğin kralliçası gelmişşş
merak etme canım bırakmam sonuna kadar devam :)))) ama biz zaten eşimle çok fazla görüşemiyoruz oda bende çalışıyoruz vardiyalı çalışıyo eşim ben sırf gündüz(((
rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu....
Bence eşini de boş bırakma problem olsun olmasın...ona da keçiboynuzu içir. :içelim:
Karşılıklı içersiniz....:içelim:
oda içiyor valla keçiboynuzunu bende :)ulusal içeceğimiz oldu :)))
Ayy bendemİ İÇİrsem kocİŞİme keÇİ boynuzunu kızlar...
benim eşim keçi boynuzu pekmeziyle resmen bütünleşti
sporda yaptığı için suya karıştırıp içiyo bir kavanoz iki günde bitiyo
Ayy bendemİ İÇİrsem kocİŞİme keÇİ boynuzunu kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?