canım mademki yumurtlama gününü biliyorsun.. yumurtlama gününe kadar bişey yapmayın.... hem spermler daha kaliteli olur hemde rahmin biraz dinlenmiş olur yumurtaların daha çok döllenmeye elverişli olur...[ZATEN ADETİM BİTİYOR 3 GÜN SONRA FALAN BAŞLIYOR YUMURTLAMA GÜNLERİM CNM AMA HERAY DENİYORUZ ZATEN AYNI ŞEYLERİ BİDE BENİM ADET BELİRTİLERİMLE HAMİLELİK BELİRTİLERİ AYNI :) HİÇ FARK YOK :) ADETİME BİR HAFTA KALA BEN HAMİLEYİM DİYE TADINI ÇIKARIYORUM :)))))) AMA SONRA TABİKİDE KIRMIZI KART AMA DÜNLE BUGÜN BEN RESMEN AŞERİYORUMMM))))))))))) DELİ GİBİ PATATES KIZARTMASI VE TURŞU CANIM ÇEKİYOR YAZARKEN BİLE AĞZIMIN SULARI AKIYOR VALLA :)))
oda içiyor valla keçiboynuzunu bende :)ulusal içeceğimiz oldu :)))
bizim bir kavanoz dolusu duruyor orda eşim içemiyor tadını beğenmiyo beyefendi
bizim bir kavanoz dolusu duruyor orda eşim içemiyor tadını beğenmiyo beyefendi
yarasınnnnnnnnnn :içelim: :içelim:
ben birde affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum eşim sürekli arkadaşlarına sorsana diyo ama yüz yüze cesaret edemedim kimseye... hamile kalmak için malum eşim içime boşalıyor bende tabi ayaklar duvarda popoda yastık bekliyorum 1 saat ama kalkar kalkmaz çıkıyo yaa bide çok fazla sıvı çıkıyor gibi hissediyorum millet tuvalet kağıdı kullanırken bana havlu kağıt rulosu ancak yetiyo yaprak yaprak hemde... normalmi acaba bu durum yani kalkınca içimden çok fazla sıvı çıkması...
ben birde affınıza sığınarak size bişey sormak istiyorum eşim sürekli arkadaşlarına sorsana diyo ama yüz yüze cesaret edemedim kimseye... hamile kalmak için malum eşim içime boşalıyor bende tabi ayaklar duvarda popoda yastık bekliyorum 1 saat ama kalkar kalkmaz çıkıyo yaa bide çok fazla sıvı çıkıyor gibi hissediyorum millet tuvalet kağıdı kullanırken bana havlu kağıt rulosu ancak yetiyo yaprak yaprak hemde... normalmi acaba bu durum yani kalkınca içimden çok fazla sıvı çıkması...
canım çok normal bende ilk önce senin gibi düşünüyordum ama dr lar çıkmaması anormal diyo zaten yumurtaya en çalışkan olan sperm gidiyo oda en fazla 20 dakkada orda oluyordur ..sen ayaklarını havada tuttuğun içnde sperm sıvılaşıp öyle çıkıyor yani yaşadığın çok normal canım tedirgin olma
tutmayın beni şimdi Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
soğan suyu çok mu güzel sanki bayıla bayıla içiyozzz...
HER ŞEY BEBEK İÇİN
bebek olunca sevdirme kız elletmeeee
kızlar sanal soğan kürü uyguladıktan sonra hamile kalmış..
denemeyen varsa lütfen denesin...
rabbim her şeye bi şifa gizlemiş.
sisi hoşgeldin tatlım. bebek yeleğini bitirdin mi?
yarasınki ne yarasın :))
canım çok normal bende ilk önce senin gibi düşünüyordum ama dr lar çıkmaması anormal diyo zaten yumurtaya en çalışkan olan sperm gidiyo oda en fazla 20 dakkada orda oluyordur ..sen ayaklarını havada tuttuğun içnde sperm sıvılaşıp öyle çıkıyor yani yaşadığın çok normal canım tedirgin olma
canım bence o senin eşinin çok boşalmasıyla alakalı... birde boşalma anında sperm yapışkan oluyorya ama rahme girdikten sonra daha akışkan bir hal alır... bence normaldir...
ne yapayım ben bu kocayı nevoo boshayallersmile
ne yapayım ben bu kocayı nevoo boshayallersmile
Hanımlar iyi akşamlar
napcaz canım yine sımsıkı sarılacaz. Allah başımızdan eksik etmesin..
benle hayal kurmuyo diye kızıyorum ama kızdığım bu olsun..
4 çocuklu bi tanıdığımızdan haber geldi boşanmışlar....
demek ki evliliği çocukta kurtarmıyo.
iyi akşamlar ipekcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?