Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynen kız selin resmen bebek için oluyo her seferinde... acaba budamı etkiliyo hamile kalamamayı :1shok::1shok::1shok: ayy ne desem psikolojik bak oda etkiliyo gebeliği diyorlar şaşırdım kaldım ayol....

kızlar ya iyi ki geldiniz topiğimiz daha da şenlendi.
hamile kalınca kaçmak yoooook anlaştık kaydirigubbakcemile5

kedersiz o ne öyle... yoksa yine sigarayamı başladın...klava:
yok canım daha neler ALLAH KORUSUN zar zor kurtuldum o zıkkımdan ha bu arada dün teyzemle bende kiloma baktırdım tamıtamına 7.400 kilo almışım bilmiyorumkismile
Hanımlar iyi akşamlar
iyi akşamlar ipeğim görüşürüz yarın sabah opuyorumnanaktan

valla 6sene boyunca her ilişkiye girdiğimde aklımdan çıkmıyor benimde tuttumu tutcakmı diye geçiyor ilişkimiz eyvahedigeldismile
kesin bunlar kaçar burdan :roflol: :roflol: aynı anda geldiler aynı ayda hamile kalıp ve aynı anda burdan kaçacaklar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sisim sesin soluğun çıkmıyor güzelim sen boşver geçmişi okumayı yorma kendini içinden geçenleri yaz buraya zemuszemus

kızlar size iyi akşamlar görüşürüz sonra
akşam eşim maça gidecek saat 19 dan sonra burdayım haberiniz olsun ben burdayım

Yok kaçmıcaz kız... opuyorumnanaktan inşallah hamileyim haberini vermek bana burdan nasip olur sonrada yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız olcak dimi ama...

Yok kaçmıcaz kız... opuyorumnanaktan inşallah hamileyim haberini vermek bana burdan nasip olur sonrada yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız olcak dimi ama...

inşallah canım hepimiz burdan hamileyimmmmm inanamıyorum şoktayım filan yazıcaz
sonra da kuzucuklarımızı büyütürken yardımlaşıcazzz...inşallah boshayallersmile

iyi akşamlar ben de çıktım
bulut nerelerdesin bak gerçekten merak ettim sengözlerimebaksanab

kızım niye kaçalım yaaaa allah biz nankör değiliz herdaim yanınızdayız yeterki siz bıkmayımn
iyi akşamlar kızlar

canlarım benim beni nasıl duygulandırdınız anlatamam..geçmişi okurken..beni unutmayıp listenin ikinci sırasına almışsınız..ALLAH hepinizden razı olsun...demekki ben olmasamda benim gerçek dostlarım varmış...kusura bakmayın sizi yanlız bıraktım...çoktandır gitmediğim yengem vardı onun yanına gittim..kendisi hmile..önceleri çok iyi anlaşırdık onunla..hamile kaldıktan sonra bana birşeyler oldu o kadar yakın olmamaya başladım..kıskanmıyordum ama anlamıyordum..gerçi hamile kimseyi görmek istemiyorum..yanlış anlamayın beni..ama neden se öyle oluyor....inşallah rabbim bizlerede yaştır o günleri....

KIZLAR tamam okuyalım cuma günü başlarız...baharım için diğer cumaya kadar bitir..ondan sonrada isterseniz benim için okuruz...rabbim inşallah niyetlerimizi kabul eder...bizleri bebeklerimize kavuşturur....

BEBEĞıM;

RABBıM artık göz yaşlarımı içime atmaktan...her konuşulan kelimelerin ardından yutkunmaktan..ha sordular ha soracaklar korkusunu yaşamaktan kurtar bizleri...bu duvarların arasından çıkıp yaşamak istiyoruz hayatı doya doya..dışardaki havayı çekmek istiyorum içime..ama yüreğim sızlamadan..gülmek istiyorum yapmacık değil içten haykırarak..insanlardan kaçmak değil onlarla dostluk kurmak istiyorum korkusuzca...gündüzleri hayalimde geceleri rüyalarımda görmek değil yanımda kollarımda bebeğime doymak istiyorum..biliyorum sen kulunu üzmezsin..benim kulum sabırlı dersin ...verdiğime sabreder dersin...yok olmuyor olmuyor..bu hasret bu özlem bitsin istiyoruz...başkalarının bebelerine bakıp iç çekmek istemiyoruz..kendi bebeğimizi alıp koklayıp öpüp sarmak sımsıkı sarmak istiyorum...
heleki o bakan gözler kimisi acıyan kimileride umursamayan gözler..gitsin artık üstümden ben hayatı yaşamayı çok seviyorum..senden bebeğimi istiyorum..ne olursun rabbim ver bizlere bebeklerimizi....

bilmezdim sensizliğin bukadar zor ulaşılamaz olacağını..yaşamadımki bileyim...görüyordum...bırakıyorlardı köşelere...bilmiyordum sensizlik zor...

gel gel gel... göz yaşlarım kurudu gelmiyor artık yaşlar..durup bakıyorum hayata öylesine bomboş..bu güneşe hasret dünyamı o minicik yüreğinle gelde ısıt benim minik meleğim....

selam canım yazdıkların çok hoşuma gitti inanki aynen aynı duyguları paylaşıyorum seninle ayrıca hamile olanları görmeye katlanamıyorum başka yöne bakıyorm neden böyle oluyo bilemiyorum ama biliyorumki rabbim birgün bizede o duyguları yaşatacak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…