ahhh nerdeee ben bu tembillikle inşallah kuuzum gelmeden bitirebilirim:)))
canım hem hamilesin hem çaılışıyosun...o yeleği başlaman bile büyük başarı :hulya:
Bencede canım İÇerde kalan kalıyodur yanİ
sen onu dert etme kızlar bİde İlİŞkİye gİrerken rahat olacaksınız dİyolar ya hanİ aklınıza getİrmeyİn dİyolar nasıl gelmez anam Çıkmıyokİ nerdeyse bunun İÇİn İlİŞkİye gİrer olduk :)))))))))))99
gerçekten öyle nevbaharcım... Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...
Bencede canım İÇerde kalan kalıyodur yanİ
sen onu dert etme kızlar bİde İlİŞkİye gİrerken rahat olacaksınız dİyolar ya hanİ aklınıza getİrmeyİn dİyolar nasıl gelmez anam Çıkmıyokİ nerdeyse bunun İÇİn İlİŞkİye gİrer olduk :)))))))))))99
yok canım daha neler ALLAH KORUSUN zar zor kurtuldum o zıkkımdan ha bu arada dün teyzemle bende kiloma baktırdım tamıtamına 7.400 kilo almışım bilmiyorumkismilekedersiz o ne öyle... yoksa yine sigarayamı başladın...klava:
iyi akşamlar ipeğim görüşürüz yarın sabah opuyorumnanaktanHanımlar iyi akşamlar
napcaz canım yine sımsıkı sarılacaz. Allah başımızdan eksik etmesin..
benle hayal kurmuyo diye kızıyorum ama kızdığım bu olsun..
4 çocuklu bi tanıdığımızdan haber geldi boşanmışlar....
demek ki evliliği çocukta kurtarmıyo.
valla 6sene boyunca her ilişkiye girdiğimde aklımdan çıkmıyor benimde tuttumu tutcakmı diye geçiyor ilişkimiz eyvahedigeldismileBencede canım İÇerde kalan kalıyodur yanİ
kesin bunlar kaçar burdan :roflol: :roflol: aynı anda geldiler aynı ayda hamile kalıp ve aynı anda burdan kaçacaklar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kızlar ya iyi ki geldiniz topiğimiz daha da şenlendi.
hamile kalınca kaçmak yoooook anlaştık kaydirigubbakcemile5
kızlar size iyi akşamlar görüşürüz sonra
akşam eşim maça gidecek saat 19 dan sonra burdayım haberiniz olsun ben burdayım
kızlar ya iyi ki geldiniz topiğimiz daha da şenlendi.
hamile kalınca kaçmak yoooook anlaştık kaydirigubbakcemile5
Yok kaçmıcaz kız... opuyorumnanaktan inşallah hamileyim haberini vermek bana burdan nasip olur sonrada yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız olcak dimi ama...
Yok kaçmıcaz kız... opuyorumnanaktan inşallah hamileyim haberini vermek bana burdan nasip olur sonrada yine sizlerin tecrübelerine ihtiyacımız olcak dimi ama...
bebeĞİm....
Benİm cennet kokulum
bİr yıl daha bİttİ gİyor
yİne sana hasret yİne sana Özlem dolu
Çok uĞraŞtım sana kavuŞayım dİye
olmadı benİm gÜl kokulum
umutlarımı hayallerİmİ sevgİlerİmİ
sakladım sana meleĞİm
dİlerİm rabbİm kavuŞturur senİ
annene babana ve tÜm sevdİklerİne
bİlsen senİ ne Çok ÖzledİĞİmİ.....
Ama bİlİyorumkİ dİnecek bİr gÜn
senİ yaŞayacaĞım doya doya
benİm bİrİcİk meleĞİm herŞeyİm
sevgİne muhtaÇ kalmayacaĞım
yaŞayacaĞım senİn o gÜzel mutluluklarını....
GÜn gelİr devran dÖner
bİlİyorum bİtecek bu gÜnler
en zoru senİ beklemekle gecen ÖmÜr
senİ bÜyÜk sabırsızlıkla beklİyoruz
babanla ben ....
Senİ Çok ama Çok Özledİk
İnatÇı meleĞİm.......
selam canım yazdıkların çok hoşuma gitti inanki aynen aynı duyguları paylaşıyorum seninle ayrıca hamile olanları görmeye katlanamıyorum başka yöne bakıyorm neden böyle oluyo bilemiyorum ama biliyorumki rabbim birgün bizede o duyguları yaşatacak :Saruboceq:BEBEĞİM;
RABBİM artık göz yaşlarımı içime atmaktan...her konuşulan kelimelerin ardından yutkunmaktan..ha sordular ha soracaklar korkusunu yaşamaktan kurtar bizleri...bu duvarların arasından çıkıp yaşamak istiyoruz hayatı doya doya..dışardaki havayı çekmek istiyorum içime..ama yüreğim sızlamadan..gülmek istiyorum yapmacık değil içten haykırarak..insanlardan kaçmak değil onlarla dostluk kurmak istiyorum korkusuzca...gündüzleri hayalimde geceleri rüyalarımda görmek değil yanımda kollarımda bebeğime doymak istiyorum..biliyorum sen kulunu üzmezsin..benim kulum sabırlı dersin ...verdiğime sabreder dersin...yok olmuyor olmuyor..bu hasret bu özlem bitsin istiyoruz...başkalarının bebelerine bakıp iç çekmek istemiyoruz..kendi bebeğimizi alıp koklayıp öpüp sarmak sımsıkı sarmak istiyorum...
heleki o bakan gözler kimisi acıyan kimileride umursamayan gözler..gitsin artık üstümden ben hayatı yaşamayı çok seviyorum..senden bebeğimi istiyorum..ne olursun rabbim ver bizlere bebeklerimizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?