canlarım benim beni nasıl duygulandırdınız anlatamam..geçmişi okurken..beni unutmayıp listenin ikinci sırasına almışsınız..ALLAH hepinizden razı olsun...demekki ben olmasamda benim gerçek dostlarım varmış...kusura bakmayın sizi yanlız bıraktım...çoktandır gitmediğim yengem vardı onun yanına gittim..kendisi hmile..önceleri çok iyi anlaşırdık onunla..hamile kaldıktan sonra bana birşeyler oldu o kadar yakın olmamaya başladım..kıskanmıyordum ama anlamıyordum..gerçi hamile kimseyi görmek istemiyorum..yanlış anlamayın beni..ama neden se öyle oluyor....inşallah rabbim bizlerede yaştır o günleri....
BEBEĞıM;
RABBıM artık göz yaşlarımı içime atmaktan...her konuşulan kelimelerin ardından yutkunmaktan..ha sordular ha soracaklar korkusunu yaşamaktan kurtar bizleri...bu duvarların arasından çıkıp yaşamak istiyoruz hayatı doya doya..dışardaki havayı çekmek istiyorum içime..ama yüreğim sızlamadan..gülmek istiyorum yapmacık değil içten haykırarak..insanlardan kaçmak değil onlarla dostluk kurmak istiyorum korkusuzca...gündüzleri hayalimde geceleri rüyalarımda görmek değil yanımda kollarımda bebeğime doymak istiyorum..biliyorum sen kulunu üzmezsin..benim kulum sabırlı dersin ...verdiğime sabreder dersin...yok olmuyor olmuyor..bu hasret bu özlem bitsin istiyoruz...başkalarının bebelerine bakıp iç çekmek istemiyoruz..kendi bebeğimizi alıp koklayıp öpüp sarmak sımsıkı sarmak istiyorum...
heleki o bakan gözler kimisi acıyan kimileride umursamayan gözler..gitsin artık üstümden ben hayatı yaşamayı çok seviyorum..senden bebeğimi istiyorum..ne olursun rabbim ver bizlere bebeklerimizi....
bilmezdim sensizliğin bukadar zor ulaşılamaz olacağını..yaşamadımki bileyim...görüyordum...bırakıyorlardı köşelere...bilmiyordum sensizlik zor...
gel gel gel... göz yaşlarım kurudu gelmiyor artık yaşlar..durup bakıyorum hayata öylesine bomboş..bu güneşe hasret dünyamı o minicik yüreğinle gelde ısıt benim minik meleğim....
slm kızlar nasılsınız?
tamam canım ben de bizimkinin gazozuna ilaç katıp gelirimmm :roflol: kaydirigubbakcemile3
selam canım biz iyiyiz senden naber iyisindir umarım akıntın devam ediyormu
umutla bekleyen listesi...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kedersiz...................03/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
nevbahar..................
iipekk34...................
bulut........................18/01/2010
azeri yıldız................
umudunukaybetme....
ftsedp.......................
mcl...........................
tuyaneda...................:Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çifter çifter gelecek bebişler inşallahhhh
yok bitanem çözüldü ama kötüyüm yani dengemi kuramıyorum zorlanıyrum sağ tarafımda kasığımda çok ağrım var ara ara vuruyo
canım benim benide eklediğin için teşekkür ederim bende ikizim eşiminde ikiz abileri varmış ama 1 hafta yaşamışlar inşallah benimde ikiz bebişlerim olur....
hadi yaa üzüldüm inan bu durumda ne diyeceğimi bile bilmiyorum artık ALLAH yardımcımız olsun en kısa zamnda göndesin meleklerimizi:çok üzgünüm:
gerçektenmi ee ikizin ne yapıyor evlimi oda :))
İNŞALLAH canım ALLAH gönlüne göre çifter çifter versin bebişlerini :ecrin_bebek:
kısmet değilmiş alıştım artık gitmek istemiyorum doktora ama eşim çok istiyor perşembe gidicem büyük ihtimal klomene başlıcam bakalım rabbim ol der inşallah hepimizin bebişi olur....
ben ewlenmeden bu sorunları yaşiyorum hatta şimdiden bi çocuk için beni uçuruma itiyolar
tedavini ol canım hiç aksatma hem eşinde istiyor ne güzel benim eşim hiç bir zaman tedavi konusunda ısrarcı olmadı hep ben zorladım alsanaalsanasmile
ama tedaviye başlıyacaksan moralli ve umutlu ol biliyorsun sters olmamamsı için büyük bir etken
doğüştan rahim yok bende ewlenince sorun olmasın die anlattım beğendiğim kişiye aldığım cewap ben çocuksuz yapamam
doğüştan rahim yok bende ewlenince sorun olmasın die anlattım beğendiğim kişiye aldığım cewap ben çocuksuz yapamam
şu an o kadar doluyumki dokunsalar ağlıyacağim çok kötü bişey sadece bi çocuk içinmi yuva kurulur eşe saygı gösterilir ben istemezmiyim o beyaz gelinliği giymeyi kucağıma çocuğumu almayı napim mewla böle yaratmış kime kızayım kimden hıncımı alayım kafayı yicem
kızlar neler yapıyorsunuz...dünürüm ilmeme yengemden geldikten sonra böyle oldu..onun karnını öyle görünce..dedim benim niye olmuyor..allahım banada ve benim gibi isteyenlere ver...aminnnnnnnnnnn...geniş aileyi izleyeniniz varmı ...ordaki mürselle nazanda tedaviye başladı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?