Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa aşk olsun dünür unutrumuyuz seni hiç sen ve nevonun güzel haberini alıcaz ıNŞALLAH az kaldı bu günleriniz geride kalıcak :Saruboceq:

canım bende sen gibiyim inan tanıdıklarım hamile kalınca onları görmek istemiyorum (teyzem hariç) bilmiyorum ama onların göbişlerini görünce tutluyor dilim konuşamıyorum daha doğrusu konuşmak istemiyorum onlarla.... bazen nasıl bir ruh haline sahip oluyorum bende anlamış değilim boshayallersmile

dünür ya böyle yazılarını görünce çok üzülüyroum :çok üzgünüm:yazma bir daha ağlatmakmı istiyorsun sen bizi :çok üzgünüm:

umutla bekleyen listesi...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

kedersiz...................03/02/2010
sevdanehri................07/02/2010
nevbahar..................
iipekk34...................
bulut........................18/01/2010
azeri yıldız................
umudunukaybetme....
ftsedp.......................
mcl...........................
tuyaneda...................:Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çifter çifter gelecek bebişler inşallahhhh

canım benim benide eklediğin için teşekkür ederim bende ikizim eşiminde ikiz abileri varmış ama 1 hafta yaşamışlar inşallah benimde ikiz bebişlerim olur....

yok bitanem çözüldü ama kötüyüm yani dengemi kuramıyorum zorlanıyrum sağ tarafımda kasığımda çok ağrım var ara ara vuruyo

hadi yaa üzüldüm inan bu durumda ne diyeceğimi bile bilmiyorum artık ALLAH yardımcımız olsun en kısa zamnda göndesin meleklerimizi:çok üzgünüm:

canım benim benide eklediğin için teşekkür ederim bende ikizim eşiminde ikiz abileri varmış ama 1 hafta yaşamışlar inşallah benimde ikiz bebişlerim olur....

gerçektenmi ee ikizin ne yapıyor evlimi oda :))
İNŞALLAH canım ALLAH gönlüne göre çifter çifter versin bebişlerini :ecrin_bebek:

hadi yaa üzüldüm inan bu durumda ne diyeceğimi bile bilmiyorum artık ALLAH yardımcımız olsun en kısa zamnda göndesin meleklerimizi:çok üzgünüm:

kısmet değilmiş alıştım artık gitmek istemiyorum doktora ama eşim çok istiyor perşembe gidicem büyük ihtimal klomene başlıcam bakalım rabbim ol der inşallah hepimizin bebişi olur....

kısmet değilmiş alıştım artık gitmek istemiyorum doktora ama eşim çok istiyor perşembe gidicem büyük ihtimal klomene başlıcam bakalım rabbim ol der inşallah hepimizin bebişi olur....

tedavini ol canım hiç aksatma hem eşinde istiyor ne güzel benim eşim hiç bir zaman tedavi konusunda ısrarcı olmadı hep ben zorladım alsanaalsanasmile
ama tedaviye başlıyacaksan moralli ve umutlu ol biliyorsun sters olmamamsı için büyük bir etken

öyle yapıcam bu sefer inanarak umutlu başlıcam tedaviye güç verdin bana sağol canım

doğüştan rahim yok bende ewlenince sorun olmasın die anlattım beğendiğim kişiye aldığım cewap ben çocuksuz yapamam

offff canım yaa ne denilirki bu durmda bunun bir çözümü vardır sanırım biliyorsun tıp çok ilerledi ne bileyim rahim nakli falan yapılıyor diye okumuştum bir ara ...gittiğin drlar ne diyor bu duruma peki

canım benim yaa inan bu mesajlarını görünce tüylerim diken diken oldu ...herşey ALLAH tan canım ben inanıyorumki senin bu durmunada bir çözüm bulunacak ALLAHa çok dua et biliyorsun RABBİM sevdiği kullaını sınarmış ne olur güçlü ve sabırlı ol sakın isyan etme çok zro bir durum kendimi senin yerine koyuyorumda gerçekten çok acı bişey ama sana şunu söyliyim her kadın anne olacak diye bişey yok bak benim 7 senem oldu evleneli ama bebeğim olmadı belkide olmuyacak onu ALLAH bilir
ALLAH yrdımcın olsun canım ALLAHa güven lütfen O isterse olmayacak bişey yoktur

kızlar neler yapıyorsunuz...dünürüm ilmeme yengemden geldikten sonra böyle oldu..onun karnını öyle görünce..dedim benim niye olmuyor..allahım banada ve benim gibi isteyenlere ver...aminnnnnnnnnnn...geniş aileyi izleyeniniz varmı ...ordaki mürselle nazanda tedaviye başladı.......

valla bir yandan size bakıyorum bir yandada etipufun bir arkadaşı tedavi olacak onun içinde salatı tefriciye okuyorum

yok canım ben o diziyi hiç izlemedim benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…