kızlar cuma günü bahara başlamıyacakmıydık....
yıldız azrei ile yer değiştirdim
canım umudunukaybetme değil miydi
bi de yıldız da tedavide şu anda
merhab canim benim,nasilsin?ALLAH senden razi olsun,RABBIM ne muradin varsa versin,o kadar iyisin ki,ALLAH gonlune gore versin.hep dualarimdasiniz.
bu arada tedavim iyi gidiyor,hayirlisi,bakalim,bi kac gun sora folekul takipine basliycaz hayirlisiyla.olumunekankayizsmile
canım umudunukaybetme değil miydi
bi de yıldız da tedavide şu anda
oo yıldız hanım sizi burda görmek ne güzel eskisi kadar uğramıyorsun artık :hulya:canım benim ben ne yaptımki keşke elimizden daha fazlası gelsede birbirimize her konuda yardım edebilsek ama işte sanal alemde anca birbirimize dua edebiliyoruz tabi buda en büyük iyilik ALLAHherkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
demek tedaviye başlıyorsun hadi bakalım hayırlısı canım ..benim senin için gördüğüm rüyamı hatırlıyormusun hani doğum yapan kadının yanında bir yaşlı kadaın var demiştim ya ebe gibi senin annen olmasın o sanırım şuanda annen yanında gördüğüm rüya ile örütüşüyor :hulya:
merhaba tuyaneda,nasilsin?adet oldugunu okudum,insallah onumuzdeki ay yuzun gulur,o guzel haberi bizimle paylasirsin,
simdi cikmam lazim,esim cagiriyor,alsanaalsanasmile yarin gorusuruz,cok optum hepinizi,iyi geceler.
canlarım benim beni nasıl duygulandırdınız anlatamam..geçmişi okurken..beni unutmayıp listenin ikinci sırasına almışsınız..ALLAH hepinizden razı olsun...demekki ben olmasamda benim gerçek dostlarım varmış...kusura bakmayın sizi yanlız bıraktım...çoktandır gitmediğim yengem vardı onun yanına gittim..kendisi hmile..önceleri çok iyi anlaşırdık onunla..hamile kaldıktan sonra bana birşeyler oldu o kadar yakın olmamaya başladım..kıskanmıyordum ama anlamıyordum..gerçi hamile kimseyi görmek istemiyorum..yanlış anlamayın beni..ama neden se öyle oluyor....inşallah rabbim bizlerede yaştır o günleri....
BEBEĞİM;
RABBİM artık göz yaşlarımı içime atmaktan...her konuşulan kelimelerin ardından yutkunmaktan..ha sordular ha soracaklar korkusunu yaşamaktan kurtar bizleri...bu duvarların arasından çıkıp yaşamak istiyoruz hayatı doya doya..dışardaki havayı çekmek istiyorum içime..ama yüreğim sızlamadan..gülmek istiyorum yapmacık değil içten haykırarak..insanlardan kaçmak değil onlarla dostluk kurmak istiyorum korkusuzca...gündüzleri hayalimde geceleri rüyalarımda görmek değil yanımda kollarımda bebeğime doymak istiyorum..biliyorum sen kulunu üzmezsin..benim kulum sabırlı dersin ...verdiğime sabreder dersin...yok olmuyor olmuyor..bu hasret bu özlem bitsin istiyoruz...başkalarının bebelerine bakıp iç çekmek istemiyoruz..kendi bebeğimizi alıp koklayıp öpüp sarmak sımsıkı sarmak istiyorum...
heleki o bakan gözler kimisi acıyan kimileride umursamayan gözler..gitsin artık üstümden ben hayatı yaşamayı çok seviyorum..senden bebeğimi istiyorum..ne olursun rabbim ver bizlere bebeklerimizi....
selam canım yazdıkların çok hoşuma gitti inanki aynen aynı duyguları paylaşıyorum seninle ayrıca hamile olanları görmeye katlanamıyorum başka yöne bakıyorm neden böyle oluyo bilemiyorum ama biliyorumki rabbim birgün bizede o duyguları yaşatacak :Saruboceq:
hadi nevo ilacın etkisini göstermedimi daha aklinialirimsmile
canım benim benide eklediğin için teşekkür ederim bende ikizim eşiminde ikiz abileri varmış ama 1 hafta yaşamışlar inşallah benimde ikiz bebişlerim olur....
doğüştan rahim yok bende ewlenince sorun olmasın die anlattım beğendiğim kişiye aldığım cewap ben çocuksuz yapamam
canim benim,o kadar iyisiniz ki.RABBIM insallah gonlune gore verir,gul kokulu bebeyine hayirlisiyla kovusursun.dualarimdasin,su an yanimda olsaydin,bagrima basardim seni,iyi ki varsin,iyi ki sizi tanidim.vereliniortakvereliniortak
herkese selamlarr birtek kedersizim burda ama olsun
yeni arkadaşlar gelmiş hoşigeldiniz kızlar gelmenizle topiğimiz iyice şenlenmiş
kedersizim bende okurum salavatı tefriciye şuan adetliyim ama cumadan sonra rahatım ilk başta 500 tanesini ben alayım bakayım ne kadar hızlıyım :kedi: ona göre gerekli olurda daha da alırım yalnız cuma günü nasıl niyet edicez abdestsiz olmasıda iyiymiş işyerinde de okurum.
bulutum ben izliyorum geniş aileyi evet onlarda başladıııı boshayallersmile ne güzel bizim çektiklerimizin bir kısmıda olsa hissettiriyorlar insanlaraaa..
tuyaneda adet olmuşsun üzülme canım inş. bir daha ki sefere diyelimm
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
bakın kızlar bu netten bu duayı buldum....
aaa aşk olsun dünür unutrumuyuz seni hiç sen ve nevonun güzel haberini alıcaz İNŞALLAH az kaldı bu günleriniz geride kalıcak :Saruboceq:
canım bende sen gibiyim inan tanıdıklarım hamile kalınca onları görmek istemiyorum (teyzem hariç) bilmiyorum ama onların göbişlerini görünce tutluyor dilim konuşamıyorum daha doğrusu konuşmak istemiyorum onlarla.... bazen nasıl bir ruh haline sahip oluyorum bende anlamış değilim boshayallersmile
kızlar neler yapıyorsunuz...dünürüm ilmeme yengemden geldikten sonra böyle oldu..onun karnını öyle görünce..dedim benim niye olmuyor..allahım banada ve benim gibi isteyenlere ver...aminnnnnnnnnnn...geniş aileyi izleyeniniz varmı ...ordaki mürselle nazanda tedaviye başladı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?