Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yıldız azrei ile yer değiştirdim

merhab canim benim,nasilsin?ALLAH senden razi olsun,RABBIM ne muradin varsa versin,o kadar iyisin ki,ALLAH gonlune gore versin.hep dualarimdasiniz.
bu arada tedavim iyi gidiyor,hayirlisi,bakalim,bi kac gun sora folekul takipine basliycaz hayirlisiyla.olumunekankayizsmile

canım umudunukaybetme değil miydi
bi de yıldız da tedavide şu anda

canim benim,o kadar iyisiniz ki.RABBIM insallah gonlune gore verir,gul kokulu bebeyine hayirlisiyla kovusursun.dualarimdasin,su an yanimda olsaydin,bagrima basardim seni,iyi ki varsin,iyi ki sizi tanidim.vereliniortakvereliniortak

oo yıldız hanım sizi burda görmek ne güzel eskisi kadar uğramıyorsun artık :hulya:canım benim ben ne yaptımki keşke elimizden daha fazlası gelsede birbirimize her konuda yardım edebilsek ama işte sanal alemde anca birbirimize dua edebiliyoruz tabi buda en büyük iyilik ALLAHherkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
demek tedaviye başlıyorsun hadi bakalım hayırlısı canım ..benim senin için gördüğüm rüyamı hatırlıyormusun hani doğum yapan kadının yanında bir yaşlı kadaın var demiştim ya ebe gibi senin annen olmasın o sanırım şuanda annen yanında gördüğüm rüya ile örütüşüyor :hulya:

canım umudunukaybetme değil miydi
bi de yıldız da tedavide şu anda

canim benim,o kadar iyisiniz ki.RABBIM insallah gonlune gore verir,gul kokulu bebeyine hayirlisiyla kovusursun.dualarimdasin,su an yanimda olsaydin,bagrima basardim seni,iyi ki varsin,iyi ki sizi tanidim.vereliniortakvereliniortakŞeniz

annem burda kaliyor.bilgisayar da yatak odamizda ,annemi yalniz birakip giremiyorum,bi de dr-a git gel,anca zaman buluyorum,bu gun prolaktin analizim de normal cikmis,cok sevindim.
gorduyun ruyayi tabiiki hatirliyorum,insallah oyledir,RABBIM en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldurur insallah.

merhaba tuyaneda,nasilsin?adet oldugunu okudum,insallah onumuzdeki ay yuzun gulur,o guzel haberi bizimle paylasirsin,
simdi cikmam lazim,esim cagiriyor,alsanaalsanasmile yarin gorusuruz,cok optum hepinizi,iyi geceler.

merhaba tuyaneda,nasilsin?adet oldugunu okudum,insallah onumuzdeki ay yuzun gulur,o guzel haberi bizimle paylasirsin,
simdi cikmam lazim,esim cagiriyor,alsanaalsanasmile yarin gorusuruz,cok optum hepinizi,iyi geceler.

evet canım hayırlısı seninde iyi gidiyormuş okudum şimdi hayırlısı bakalım....

tamam yıldızım sen eşini ihmal etme kızmasın sonra ..tahlil sonucunun iyi çıkmasına sevindim hadi bakalım hep böyle güzel sonuçlar al canım

herkese selamlarr birtek kedersizim burda ama olsun
yeni arkadaşlar gelmiş hoşigeldiniz kızlar gelmenizle topiğimiz iyice şenlenmiş
kedersizim bende okurum salavatı tefriciye şuan adetliyim ama cumadan sonra rahatım ilk başta 500 tanesini ben alayım bakayım ne kadar hızlıyım :kedi: ona göre gerekli olurda daha da alırım yalnız cuma günü nasıl niyet edicez abdestsiz olmasıda iyiymiş işyerinde de okurum.

bulutum ben izliyorum geniş aileyi evet onlarda başladıııı boshayallersmile ne güzel bizim çektiklerimizin bir kısmıda olsa hissettiriyorlar insanlaraaa..

tuyaneda adet olmuşsun üzülme canım inş. bir daha ki sefere diyelimm

etipufum sana da bir sorum oalcak bu hamam olayını ne zaman yapalım yumurtlamaya yakınmı adet bitimimi ne dersin canım

sorma canım yaaa..ben de çok duygulandım canım arkadaşlarım.iyi ki varsınız....

offff kızım naptın ya.ağlattın beni akşam akşam.

hoşgeldin arkadaşım. ben de gönülden inanıyorum o duyguyu biz de tadacaz inşallah...

hadi nevo ilacın etkisini göstermedimi daha aklinialirimsmile

anacım ilaç beni uyuttu sanırım yanlış gazozu içmişim :roflol:
şaka bi yana ağrım vardı ya uyumuşum öyle...

canım benim benide eklediğin için teşekkür ederim bende ikizim eşiminde ikiz abileri varmış ama 1 hafta yaşamışlar inşallah benimde ikiz bebişlerim olur....

inşallah canım çifter çifter gelir...

doğüştan rahim yok bende ewlenince sorun olmasın die anlattım beğendiğim kişiye aldığım cewap ben çocuksuz yapamam

canım bi tanem senin için dua edicem inşallah. Rabbim karşına hakikatli seven birini çıkarsın inşallah. tıp çok ilerledi artık üzülme ne olur bizi de üzüyosun.yoktan var eden rabbimize her şey çok kolay..

canim benim,o kadar iyisiniz ki.RABBIM insallah gonlune gore verir,gul kokulu bebeyine hayirlisiyla kovusursun.dualarimdasin,su an yanimda olsaydin,bagrima basardim seni,iyi ki varsin,iyi ki sizi tanidim.vereliniortakvereliniortak

olumunekankayizsmile bak ben seni bağrıma bastım bile...
iyi olan sensin ben senin yansımanım...

ah canım sevdam Allah senden razı olsun. bugün kendi kendimize çok kızdık. keşke senin tedavin sırasında akıl edebilseydik...inşallah teker teker hepimiz okunacak.

bi de kızlar bunu hayızlıyken de okuyabiliyosunuz haberiniz olsun canlarımmm...

Selam kk lı gönül dostlari..benim hikayem belki sizinkinden farkli ama yine de bir bebek özlemi cektigim ve annelik duygusunu artik yasamak istedigim icin duygularimi sizlerle paylasmak istedim..
hamile kalabilmem icin bir sorunum olup olmadigini bilmiyorum ama yaklasik 1 yil hic korunmamamiza ragmen hic hamile kalmadim..esimin gecmiste yasamis oldugu bir beraberliginden ve hazir olmadigi bir dönemde olan cocugundan dolayi esim, cok sikintili olaylar yasamis..(etkileri halen dvm ediyor)
dolayisiyla da simdi benim cok istememe ragmen gecmiste yasadigi sikintilardan dolayi ve benim önce kariyer edinmemi öne sürerek kesinlikle istemiyor..6 aydir dogum kontrol hapi kullandiriyor zorla ve ben her gün o haplari alirken icim yaniyor..yasim 29, lisans diplomam var ve burada (almanyada) güzel bir meslek edinebilecegimi düsünüyor onun cabasi icinde..tmm ben de bunun olmasini istiyorum ama anne olma istegim cok daha agir basiyor senağlama (((( arada bir haplarimi yutmayi unutuyor allaha dua ediyorum insallah bir kaza olur diye ve itiraf ediyorum ki bazen de bile bile yutmuyorum:kedi: ama tabi benimkisi sadece kendimi umutsuzcada olsa kandirmak..hayirlisi Allahtan ama cok istiyorum anne olmayi cook..uzun oldu ama kusuruma bakmayin,duygularimi sizlerle paylasmak istedim..okuyanlarin gözlerine yüreklerine saglik..

Son düzenleme:
slm kizlar gecmisi okudum oncelikle yeni arkadaslargelmis
hos gelmsler
canlarim benim baslayacaginiz dua da beni listeye koymaniz beni cok ama cok mutlu etti

ama kizlar ben bu dua yi bilmiyorum
ben okumak da istiyorum
birde abdestli olmak sart mi

ya kizlar asil sorun ben namazkilmayidabilmiyorum

içine düştüğümüz o ruh halini hangimiz anlayabiliyoruz ki kedersizim bende öyleyim
son zamanlarda hamile görmek hiç hoşuma gitmiyo

evet ya ben onların doktor sahnelerinde hep ağlıyorum kendimi görüyorum galiba onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…