Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben senin yerinde olsam o ilacı içmem.. zaten bir sene korunmasız ilişkiye girmenize rağmen hamile kalamamışsın belkide bir sorun olabilir... bence hiç içme o ilacı bide dr a görünsen iyi olur canım çünkü burda 1 sene korunmasız ilişki olmuş hormonlarına falan bakılsın ..daha fazla geç kalma tamammı

günaydın jollita
arkadaşlar eşim bugün erkenci dersleri boş kahvaltı hazırlıyacam görüşürüz

iyiyim bende çok şükür ipek çalışıyorum işlerde pek yok öyle boş boş oturuyoruz ne zamandır... sizlerin yazdıklarını okuyordum öyle yani :))))

ilgin icin tesekkür ederim canim..bunu bu sekilde esime defalarca anlatmama ragmen olsun birsey varsa yapmaya karar verdigimiz zaman kontrol ettiririz bir sene olmamis olsa bile ben isimi garantiye almak istiyorum diyor..ayyy inanki bu konu yüzünden cok büyük tartismalar yasiyoruz..televizyonda bir bebek yada hamile bir kadin görsün aninda degistiriyor kanali..doktoruma ilk gittigimde bunlari bu sekilde dile getirdim dedim bir yil korunmadik,hamile kalmadim ama esim yine de dkh kullanmami istiyor,önce bir gereken kontrolleri yapsaniz belki gercekten bir sorun vardir niye bosu bosuna kullanayim haplari..yumurtaliklarima bakti sadece ve o gün de ovulasyon günümdeymisim yumurtaliklarinda problem yok gayet güzel yumurtluyorlar hem daha gencsin esin de istemiyorsa ileride daha genis konrollerini yapariz dedi..ama yarin randevum var dokorumda durumu tekrar izah edip yapilmasi gerekenleri yapmasini istiycem..esim en az bes sene sonra yapmayi düsünürüz diyor ve beni cildirtiyorrrr delikafadulden 5 sene sonra olucam 35,erkege göre hava hos tabi yasin cok ta fazla önemi olmuyor ama gelde anlat iste..neyse artik sonucu ne olursa olsun bu konuda savasmaya karar verdim..insallah Rabbim benim ve burada bulunan tüm anne olma istegiyle bebek hasreti ceken arkadaslarin yardimcisi olsun..hayirli günler diliyorum..

ilk olumsuz olaydan dolayı böyle düşüyo eşin ama gerçektende sevdiği birinden olcak çocuk onuda çok heyecanlandırır bence hatta hamile falan kalsan o senden daha çok isteyebilir tabiki ihtimallerle yola çıkılmaz ama ne biliyim bebek kadar masum bişeye kim olumsuz bakabilirki inşallah hap kullanmana rağmen hamile kalırsın benim çevremde çok var hap kullanıp hamile kalan rabbim isterse olmayacak bişey yok ama sen çaktırmadan içme hapları delikafaduldendelikafadulden ayy nasıl öneri yapıyorum töbe töbe... hayırlısı olsun hakkında bende 27 yaşındayım vee senin gibi çabucak bir bebeğim olsun istiyorum çünkü ikinci için çok ara veremicem bu gidişle üçüncü için hele hiç ara veremicem 30 u geçince :1shok::1shok::1shok:

tesekkür ederim tatlim zaten caktirmadan bir gün iciyor bir gün icmiyorum haplari kaydirigubbakcemile5 gecen ay adetim 3 gün ve cok az geldi normalde 7 gün fln sürüyordu ve bilemiyorum artik bilincaltinda sürekli hamis olmayi istedigim icinmidir gecen ay adetimden bugüne kadar öyle bir hamis belirtileri yasiyorum ki anlatamam :bbo: onun icin gecen hafta haplari 3 gün icmedim 4.gün kananam oldu 4 gün sürdü ve ben öyle bir karismisimki artik ne ypacagimi sasirdigimdan kalan haplara dvm ettim ve hala ediyorum senağlama bakalim yarin muayenede ne var ne yok insallah cikacak..hayirlisini diliyorum rabbimden..

insallah senin de en kisa zamanda olur,Allah gönlünüze göre versin dualarim sizlerle..

inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin... insan evlenmeden önce evliliğin hiç bu yönlerini düşünemiyordu ne bilim başa gelmeyince bilinmez derlerye hani bebek için bu kadar uğaşcaz sıkıntılar çekzez falan aklıma gelmezdi evlilik hayalleri kurarken ama bizde böyle sınanıyoruz belkide büyük allahım böyle deniyo sabrımızı isyan edicekmiyiz diye ama umutsuzluğa kapılmak yok artık tıptada herşeyin çaresi var diyip olacak olacak demek kendimizi motive etmek lazım tedavine devam et tabiki bende adet olunca gidicem ayyy hiç adetliyken muayene olmamıştım yaaa bide benim çok yoğun oluyo şakır şakır nasıl olcak merak ediyorum :kedi::kedi:

ilksencim içme boşverolumunekankayizsmile hem sen neden düzensiz içiyorsunki ilaçlarını hormonlarını alt üst edecen kıss bilmiyorumkismile...bende jollita arkadaşımıza katılıyorum sen (çaktırmadan ) hamile kal bak ozaman bence eşin senden daha çok mutlu olacak hem 5 sene neden beklemek istiyorki?? sen hemen hamile kalmaya bak canım olumunekankayizsmile

canım bence eşini ikna ettikten sonra hapı bırakman daha doğru olur
böyle bir içiyosun bir içmiyosun adet döngünü daha beter bozuyosun

nevbahar arkadaşımız bugün dr a gidecekti tüpbebek tedavisine başlıyacak hayırlısıyla ama diğer arkadaşları bilemem

hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah...
tüb bebek tedavisine ne zamandan sonra karar veriliyor acaba... yani insan herşeyi düşünüyo benim daha 1 buçuk sene oldu tedaviye başladı ama zaman çok çabuk geçiyo hangi süreçlerden sonra başlıyorlar kaç zaman sonra yani yaşım geçiyo diye çok endişeleniyorum yaa (((

bu biraz sorununuzun ne olduğuna maddi duruma ve senin talebine bağlı canım doktorun direk tüp bebeğe gerek görmesede sen istersen doktoruna tüp bebek istediğini söylersin karşılıklı fikir
alışverişinde bulunur karara bağlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…