Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım o zaman lezzetleri birbrine geçmez bence sebzeler r haşlama gibi olur

ayrı olmaz bence sevda, sebze ve etin lezetti birbirne karışmadımı nasıl tadı olacakkii akkıllımmsüprizzzzz
dimi kankiiolumunekankayizsmile

hehehe aynı şeyi yazmışsınızzz haklısınız kızlarr yaa aklıma gelmedi valla kaydirigubbakcemile3

aynı şeyleri yazmışız kankim evet olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar ....kankim ben haftasonu gelemiyorum ya bu tefriciyeyi cumartesi pazar takip edersin dimi eksikleri haber verirsin bana

eee aklın yolu birdir derle kankii kaydirigubbakcemile5
tamam tatliş merak etme sennolumunekankayizsmile
iyi akşamlarr

o havuca sarımsak girer bence ben hep sarımsaklı yoğurtla karıştırırım özellikle
kabakla birlikte yaparsanız mutlaka yoğurt sarımsaklı olsun birde ben yoğurda mayonez eklemiyorum

iyi akşamlar ipeğimm

bende yemeklere başlayayıımmm yetiştiremicem yoksaaaaa ama arada bir bakarım buraya yine

o havuca sarımsak girer bence ben hep sarımsaklı yoğurtla karıştırırım özellikle
kabakla birlikte yaparsanız mutlaka yoğurt sarımsaklı olsun birde ben yoğurda mayonez eklemiyorum
seninle aklımız bir olduğu gibi damak tadımızda aynı mayonezi hiç sevmiyorum

ipek için salavatı tefriciye listesi (yarın başlanıyo pazar günü bitecek)
kedersiz......... 300
bulut............... 200
bynkutluay...... 300
maiberf........... 400
s.tuba.............. 400
sevda.............. 400

toplam ............ 2000
kalan................ 2444

melişim ekledim canım
bir ara senin içinde başlıyalım ,burdaki hepimiz okuduk arkadaşlarla . senin içnide okuruz

ooo maşallah melişim sana, ekliyorum hemenn

temamdır yurcanım aman napıyım evde aylak aylak dolanacağıma bi sevaba girelim hem .ipeeme bi faydsı dokanır innşallah.bu arad atalılar yakıyo he ama yorum yapmıcam kötü yönde çünkü hiçbişey göründüğü gibi değildir.bu arada haydari değil o bahsettiğiniz havuçlu salata.haydari naneyle yapılıyor.bende sarmısaklı yoğurtla yapıyorum havuç salatasını.daha yemek yapmadım bu arada türlü yapıcam birzdan

melişim ekledim canım
bir ara senin içinde başlıyalım ,burdaki hepimiz okuduk arkadaşlarla . senin içnide okuruz

inşallah herkes kabul ederse allah razı olsun derim yavrus bayıla bayıla hemde.neyse bende çıkayım ev hanımlığını hakkını verelim yemeğimizi tez elden hazır edelim dimi ama

iyi yapmışsın canım tanımadığın bir insan için ettiğin dua daha makbuldür inşallah ipeemiz bu tedavi ile birlikte kavuşacak bebeişinee...
bende tatlının tadına bakmadan görüntüse bakmıyorum görmemezlikten geliyorum daha doğrusu :))
yavv havuçlu salata diyip durmayın açıp zatii mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…