hımm pekii havuç aldığım zaman yapıcam kesinnnurcanım bende çok severim sarımsaklı yemekleri hatta dün saat 1 de bol sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yedik..
canım sarımsak koyulmuyo bu havuca canım
canım o zaman lezzetleri birbrine geçmez bence sebzeler r haşlama gibi olur
ayrı olmaz bence sevda, sebze ve etin lezetti birbirne karışmadımı nasıl tadı olacakkii akkıllımmsüprizzzzz
dimi kankiiolumunekankayizsmile
aynı şeyleri yazmışız kankim evet olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar ....kankim ben haftasonu gelemiyorum ya bu tefriciyeyi cumartesi pazar takip edersin dimi eksikleri haber verirsin bana
akkılı insanın fikride aynı olur sevdaamm sengözlerimebaksanabhehehe aynı şeyi yazmışsınızzz haklısınız kızlarr yaa aklıma gelmedi valla kaydirigubbakcemile3
seninle aklımız bir olduğu gibi damak tadımızda aynı mayonezi hiç sevmiyorumo havuca sarımsak girer bence ben hep sarımsaklı yoğurtla karıştırırım özellikle
kabakla birlikte yaparsanız mutlaka yoğurt sarımsaklı olsun birde ben yoğurda mayonez eklemiyorum
bencede başlasan iyi olacak yetiştiremiyeceksin menün kalabalık çünküiyi akşamlar ipeğimm
bende yemeklere başlayayıımmm yetiştiremicem yoksaaaaa ama arada bir bakarım buraya yine
akkılı insanın fikride aynı olur sevdaamm sengözlerimebaksanab
yanlış anlama senin akılsız olduğunu ima etmedim sakın haaiyi o zaman akılılar birlikte takılın ben gidiyorumm :umursamaz:
ooo maşallah melişim sana, ekliyorum hemennkılzar ben geldim bana 200 daha yazın
olen olum bana böyle afra tafra yapma ümüğünü sıkarım senin haaanladımm bileeelmaz:
ooo maşallah melişim sana, ekliyorum hemenn
melişim ekledim canım
bir ara senin içinde başlıyalım ,burdaki hepimiz okuduk arkadaşlarla . senin içnide okuruz
iyi yapmışsın canım tanımadığın bir insan için ettiğin dua daha makbuldür inşallah ipeemiz bu tedavi ile birlikte kavuşacak bebeişinee...temamdır yurcanım aman napıyım evde aylak aylak dolanacağıma bi sevaba girelim hem .ipeeme bi faydsı dokanır innşallah.bu arad atalılar yakıyo he ama yorum yapmıcam kötü yönde çünkü hiçbişey göründüğü gibi değildir.bu arada haydari değil o bahsettiğiniz havuçlu salata.haydari naneyle yapılıyor.bende sarmısaklı yoğurtla yapıyorum havuç salatasını.daha yemek yapmadım bu arada türlü yapıcam birzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?