herkes seve seve okur emin ol zaten okumak istemeyn alıp günaha girmesin bu yapılan dualr içten gelmesi lazımki sevap olsuninşallah herkes kabul ederse allah razı olsun derim yavrus bayıla bayıla hemde.neyse bende çıkayım ev hanımlığını hakkını verelim yemeğimizi tez elden hazır edelim dimi ama
olen olum bana böyle afra tafra yapma ümüğünü sıkarım senin haa
akkılı ol taammı alsanaalsanasmile
ne zoru canım bitti bil sen ben o 400 ü bu gece bitirmeye çalışcam yarın bi 400 daha alırım bitiririz inşallah..tubiş hoşgeldin... bugün melike sana salavat başlayalım deyince kedersiz başlayalım dedi
apar topar oldu biraz canım kusura bakmayın sen ilk dediğinde zora girmeyin dedim ama şimdi daha
zora soktum hepinizi kısmet böyleymiş demekki
aminn. ama gerçekten babanda cesur adammış bizler olsak donlara çoktan koyvermiştiktubişim ne yapsın adamcağız can havliyle girmiş
annemin doğurmasına yardım etmiş karnına bastırıp ittirmiş beni
hep anlatırdı girmesem ikiside ölcekti ama allah kalbimi biliyo bebekten çok hanmı
düşündüm derdi geride iki çocukla ne yaparım ben diye ...allah rahmet eylesin
tamam kızlar siz kazandınız ben o tatlıyı yapıyorum ve eklilyorum okişyaa ben nasıl şekil vericeğini hiççç anlamadım o yüzden merak ediyom olsun şekli güzel olmasada tadı güzel olur inş. canım.
çok afedersiz özür caniş ama kocaman bi ooohaaaaaaa diyor ve susuyorum hatta susmak istemiyorumda senin serçe parmakların ne kadar kalın ve uzunmuşş aboooo bune kız hem çok kara hem çok büyük hem çatım çatım olmuş yazıkkkk sen bana foto eklemeyi bi öğret hele durma hırs yaptım bu gece eklicem o resmitubişin tatlısı anca bu kadar olur (suçu başkasına atmakta üstüme yoktur )
bende tatlının tadına bakmadan görüntüse bakmıyorum görmemezlikten geliyorum daha doğrusu :))
bencede bakma hatta kapa gözünü çek besmeleni koy poşete bırak bi cami avlusuna kuşlar faydalansın sazan gibi atladın ama be ce re me dinnn beceremedikiii nurcan yapamadıkiiiihihoyyyt
üzülme bebim öğrenirsin ya ben saa yollarım ups ile valla bak yollarım şker hem kıyas yaparsın üstü kapalı
ohh ohh maşallah melikem okumuşsun tefriciyeleri ne çabuk..tabiki sanada okuruz ipekten sonra canım seve seve ne demek..
bu arada kızlar belkide dediğiniz gibi sarımsak koyuluyorduk ben uzun zamandır yapmıyorum ve unuttum açıkçası koyulup koyulmadığını ve oruçluyum tadına da bakamıyoom o yüzden size güvenerek sarımsak koyucam sanırım guclubacismile yemeklerimi yetiştirdim bitek pilav ve kızartılacak şeyler var herşey hazır durumda ne hızlı hatunumm yaa kaydirigubbakcemile3
kızlaaar acilen bana topiğe resim eklemeyi yazarmısınız lütfeennn
neyse ben hamarat hatıun nurcanı bi arayayıminşallah açarda tarif eder
ah benim misim bidenem bende hepinize tek tek dua ediyom allah kabul ederse,valla okuyunca çabucak bitiyo ben 200 dedim bitiremem diye ama anam baktım çabuk çabuk okuyom dedim yetmez bu bana he he.rabbim kabul etsin innşallah.
ya ya bak ele güne nispet olsun dimi yavrus bide ev hanımlığ yapamyon derler maşallah jetgillerdem misin nesin onca şeyi nasıl hazır ettin.bravo işte be kadın dediğin böyle olur her şey gelir elinden dilinde kolundan bacağından ve bilimum yerlerinden delikafadulden
onuda öğreniriz şeker ha şu son yazdıkların varya cevap olarak nurcanın mesajını oku derim :sm_cool:anam bodur böcük gelmiş ehe ehe nbr yavrus ne o her bişeyi biliyonda bi rsim mi koyamıyon bakıyım.nispet mi yapıcan yurcana ahaaa belkim tadı iyi olmuştur gelseydi sölerdi yemiştir,anammmm yoksa zehirlendiler mi baksana gelmemiş abauuuuv arayım arayın iyi mi sorun bi katil olcen tubiş eyvahedigeldismile
yaptım hazır ama sen yoksunki yardım edesin eklemem için caniş ya bu arada ellerine sağlık cicimaşk olsunn tubişşş serçe parmaklarım çok nazik ve kibarlardırr laf ettirmem onlara :)))
kızlarr tatlının tadına baktım ve veee veeee ben yaptım diyeee demiyorumm gerçektennnnnnn mikemellllllllllllllllll süperrrrrrrrrrrrrrrrr bir tatlı olmuşşşş görüntüsüne bakıp aldanmayın sakın ben tututamadım hamuru ama tadı harkulade olmuşşş hiç abartmıyorumm sizede tavsiye ediyorum hiç teredüt etmeden yapabilirsinizzzz eminimki sizde çok beğeneceksinizzz ama şunu söyliyim tarçını çok sevmeyenler tarifte olduğundan biraz daha eksik koyabilirsiniz yoğun bir tarçın tadı var ama ben tarçını sevdiğim için hoşuma gitti ...burdan tubişe tarif için teşekkür ediyorumm... haa bu arada eşimde çok beğendi bayram içinde bu tatlıdanda yap dedi ...bu arda tubişle şimdi konuştuk tatlıyı yapıyor aşama aşama resimlerini çekip size gösterecek sositososito
az sonra ekliceğim resimlerden sonra görşürüz fatoş hanım:dilcikar:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizslmm canlarr yaaa 2 gundurr gıremıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu ama gecelerıı yazdıklarınızıı okumayaa calısıyorumm benn evın heryerınıı doktumm kafayıı yıyecemm gardolaplar vss lerr amaann bu nee yaa herehaldee bayrama kadarr anca temızlerımm ALLAH yazrdımcımm olsunnn sızlerıı sevıyomm ulennn haa bu aradaa nurcann bu tatlıı nee gıııııııııı bencee bayramdaa yapmaaa gelenlerrr rengınee bakıpp yemezlerr kımsedee tadınıı anlamazz bacımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
tuğbişimm demek dayanamadın el attın olayaa haa bekliyom valla resimlerii nurcanım anlatmıştır sana artık sorun olursa yardım ederim.
okiş bebim nurcan anlatmadı beklettim onu biraz ya birlikte uygulayarak eklicektik ben benim albüme atarım oda sabah açınca topiğe kopyalar tatliş başka zamanda eklemeyi bana öğretir olmamı?
bu arada nurcanım sultanım kusura bakma gelemedim karşı komşum fenalaştı yaşlı kendisi..kızıda yanlış iğne yapınca hanım sultan gidiyodu nerdeyse onu acile götürüp bekledik başında 2 saat yeni eve geldik ondan gelemedim şşeker parçam yoksa telefonda duyduğun ses ambargo koyamazzzz benim adım tubiisempatiksalakcinni
her yeri biranda temizlemek zorunda değilsinki kuzum yaa hergün bir odayı yapsan daha rahat olur ben öyle yaptımmm..ben kararımı verdim bayramda bu tatlıyı sunacam misafirler bu ne dediklerinde b.k diyecemmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizslmm canlarr yaaa 2 gundurr gıremıyorumm kusuraa bakmayınn olurmuu ama gecelerıı yazdıklarınızıı okumayaa calısıyorumm benn evın heryerınıı doktumm kafayıı yıyecemm gardolaplar vss lerr amaann bu nee yaa herehaldee bayrama kadarr anca temızlerımm ALLAH yazrdımcımm olsunnn sızlerıı sevıyomm ulennn haa bu aradaa nurcann bu tatlıı nee gıııııııııı bencee bayramdaa yapmaaa gelenlerrr rengınee bakıpp yemezlerr kımsedee tadınıı anlamazz bacımmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl yanibilmiyorumkismile şaka dimi bu :çok üzgünüm:her yeri biranda temizlemek zorunda değilsinki kuzum yaa hergün bir odayı yapsan daha rahat olur ben öyle yaptımmm..ben kararımı verdim bayramda bu tatlıyı sunacam misafirler bu ne dediklerinde b.k diyecemmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?